Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VII  (Read 173416 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VII
« Reply #330 on: December 15, 2008, 10:08:34 AM »
Ujejjjjj...ma mora res biti tako zapleteno vse skupaj prav ob koncu leta??? ;)
Kakorkoli družinske zadeve, če sem prav razumela??? 8) Očeta sicer nisem ravno toliko sanjala, sem pa velik o njemu govorila na delavnici ;) :P :-* Ma glede , da je bla v obeh primerih smrt v družinskih vezeh, v prvem primeru oče, v drugem primeru hči...je verjetno tukaj še kaj za podelat 8) Zanimivo, da sem danes očeta videla po 14ih dneh in mi je že držal svoje "pa pazi to, pa pazi to...pa blablabla"...ampak mi je tokrat uspelo, da nisem odreagirala na prvo žogo ;)

Hvala Regina :-*
« Last Edit: December 15, 2008, 10:22:54 AM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #331 on: December 15, 2008, 10:39:49 AM »
Če boš malo pogledala nazaj ... je hrana simbol za duhovno hrano. Ni pravilo, ampak če ni na neki način posebej poudarjeno, lahko iz sanjske vsebine prepoznaš neke svoje občutke, ki so povezani s sinom. Pač odvisno od situacije, včasih so to skrbi, spet drugič zadovoljstvo, ampak sestro, ki teži, lahko razumeš kot "nasvet prijatelja" /svojega super ega/, ki vedno ve, kaj je zanj dobro in kaj ne.
Morda si premlevala kakšen dogodek, ko si mu "preveč" dovolila, potem pa si imela slabo vest. Lahko je tudi obratno in si bila v končni fazi zadovoljna, ker si mu dovolila, da se preizkusi in doživi neko lastno izkušnjo.

Regina, hvala za pojasnilo. Sicer mi ni čisto jasen pomen, ampak po moje že ni tako pomembno. Če bi bilo, bi se več ukvarjala s tem.

ang: objem,
Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #332 on: December 15, 2008, 10:57:31 AM »
Tudi tebi dobro jutro, Rena!
Žalovanje za starši je lahko zelo dolgotrajen proces. Če se ti zdi, da tega še nisi predelala, so dovolj že te priprave na praznike, da bolečina, zamera, jeza... zarežejo v spomin, lahko pa tudi, da se ti kaj takšnega dogaja, kar je spet osvežilo tradicionalne vrednote iz preteklosti.

Hvala Regina. Res je, nisem še predelala. Pa ne samo smrti, tudi otroštvo, odnose... Kaj pa misliš o sanjah, preden sem izvedela, da je mama neozdravljivo bolana... So lahko to slutnje?  :-*

Pogosto gre za slutnje, vendar so te tako zelo ostro pogojene s posameznikom, da jih lahko samo on  tako ocenjuje. Jaz jih lahko razumem na ta način, ne bi pa si jih "upala" tako napovedat. Vsaj na forumu ne. Iz oči v oči pa lahko presodim, do kam lahko grem  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #333 on: December 15, 2008, 11:12:52 AM »
Ujejjjjj...ma mora res biti tako zapleteno vse skupaj prav ob koncu leta??? ;)
Kakorkoli družinske zadeve, če sem prav razumela??? 8) Očeta sicer nisem ravno toliko sanjala, sem pa velik o njemu govorila na delavnici ;) :P :-* Ma glede , da je bla v obeh primerih smrt v družinskih vezeh, v prvem primeru oče, v drugem primeru hči...je verjetno tukaj še kaj za podelat 8) Zanimivo, da sem danes očeta videla po 14ih dneh in mi je že držal svoje "pa pazi to, pa pazi to...pa blablabla"...ampak mi je tokrat uspelo, da nisem odreagirala na prvo žogo ;)

Hvala Regina :-*

Saj veš, ob koncu leta radi delamo take in drugačne obračune, pa če to hočemo ali ne.   ;)
Tudi če se oče v sanjah ne pojavi "direktno", je iz simbolike mogoče prepoznati, kdaj je v vsebini prisoten. Pa čeprav si nadene masko, obleče v uniformo in postane policaj.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #334 on: December 15, 2008, 11:14:21 AM »
živjo Regina

jaz te pa le lepo pozdravljam, trenutno zasanjano gledam skozi okno pa prav malo se mi ljubi delat, priznam.
Lepo bodi.  ;)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #335 on: December 15, 2008, 11:17:27 AM »

Saj veš, ob koncu leta radi delamo take in drugačne obračune, pa če to hočemo ali ne.   ;)
Tudi če se oče v sanjah ne pojavi "direktno", je iz simbolike mogoče prepoznati, kdaj je v vsebini prisoten. Pa čeprav si nadene masko, obleče v uniformo in postane policaj.  ;D

Je pa zvit tale moj ata ;)..Hvala Regina, dojela kolikor sem, vse ostalo bom pa še malo pomozgala. Saj veš mene..jaz rabim razlago po kmečko, da mi kapne ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #336 on: December 15, 2008, 11:17:46 AM »
Če boš malo pogledala nazaj ... je hrana simbol za duhovno hrano. Ni pravilo, ampak če ni na neki način posebej poudarjeno, lahko iz sanjske vsebine prepoznaš neke svoje občutke, ki so povezani s sinom. Pač odvisno od situacije, včasih so to skrbi, spet drugič zadovoljstvo, ampak sestro, ki teži, lahko razumeš kot "nasvet prijatelja" /svojega super ega/, ki vedno ve, kaj je zanj dobro in kaj ne.
Morda si premlevala kakšen dogodek, ko si mu "preveč" dovolila, potem pa si imela slabo vest. Lahko je tudi obratno in si bila v končni fazi zadovoljna, ker si mu dovolila, da se preizkusi in doživi neko lastno izkušnjo.

Regina, hvala za pojasnilo. Sicer mi ni čisto jasen pomen, ampak po moje že ni tako pomembno. Če bi bilo, bi se več ukvarjala s tem.

ang: objem,
Goga

Drži.  ;)

Lep dan tudi tebi in objem ang:
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #337 on: December 15, 2008, 11:18:54 AM »

Je pa zvit tale moj ata ;)..Hvala Regina, dojela kolikor sem, vse ostalo bom pa še malo pomozgala. Saj veš mene..jaz rabim razlago po kmečko, da mi kapne ;)

Bova pa kdaj v živo podebatirali o tem.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #338 on: December 15, 2008, 11:40:00 AM »
Pogosto gre za slutnje, vendar so te tako zelo ostro pogojene s posameznikom, da jih lahko samo on  tako ocenjuje. Jaz jih lahko razumem na ta način, ne bi pa si jih "upala" tako napovedat. Vsaj na forumu ne. Iz oči v oči pa lahko presodim, do kam lahko grem  ;)

Verjamem. No, bova pa kdaj iz oči v oči  :D Lepo bodi.  :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #339 on: December 15, 2008, 12:10:51 PM »
živjo Regina

jaz te pa le lepo pozdravljam, trenutno zasanjano gledam skozi okno pa prav malo se mi ljubi delat, priznam.
Lepo bodi.  ;)

Sorry, ker se vmesavam. Moja razlaga tvojega sanjarjenja :D : pojdi domov, trenutno sluzba ni tisto kar si zelis ;)
Pa prosim za odgovor, ce sem prav interpretirala ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #340 on: December 15, 2008, 12:18:27 PM »
živjo Regina

Lepo bodi.  ;)

Sorry, ker se vmesavam. Moja razlaga tvojega sanjarjenja :D : pojdi domov, trenutno sluzba ni tisto kar si zelis ;)
Pa prosim za odgovor, ce sem prav interpretirala ;D

Tud jaz se opravičavam ....

Se pa popolnoma strinjam ............... Apemaya ti si že pravi ekspert
 ang:

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #341 on: December 15, 2008, 12:25:30 PM »
Hvala, Tea.  ;)
Me ni Regina (ubogica) zastonj prenasala na tem forumu. :D Sedaj pa lahko tudi jz pokazem kaj sem se naucila, a ne?

:D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #342 on: December 15, 2008, 12:27:53 PM »
Seveda  ;D

tudi s tem se strinjam  ;)

lep dan ti želim in veliko uspeha še naprej pri tvojih sanjskih ekspertizah
 ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #343 on: December 15, 2008, 12:35:27 PM »
Seveda  ;D

tudi s tem se strinjam  ;)

lep dan ti želim in veliko uspeha še naprej pri tvojih sanjskih ekspertizah
 ang:

hvala ;)

:-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #344 on: December 15, 2008, 01:00:30 PM »
Joooj, apemaya, kaj bi jaz brez tebe ?  ang:

Nensi, opravičujem se. Danes je bilo toliko sanj, pa sem te spregledala.  :-\
Ampak ti si kar dovoli sanjarit.  :-* Včasih prav paše.  ;D
www.sepet-sanj.com