Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VII  (Read 173316 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VII
« Reply #315 on: December 12, 2008, 10:42:38 PM »
Jaz se redkokdaj spomnim sanj, ampak zadnjič enkrat se mi je sanjalo, da mi je sestra težila, češ kaj vse dovolimo, da poje naš otrok. Sem jo kar debelo gledala, ker je naš fant izredno ješč in ga ona v realnem stanju vedno občuduje, kako vse poje in ogromne količine, pa še nikjer se mu nič ne pozna, ker je tak migec. Kako si naj to razlagam?

Goga

Če boš malo pogledala nazaj ... je hrana simbol za duhovno hrano. Ni pravilo, ampak če ni na neki način posebej poudarjeno, lahko iz sanjske vsebine prepoznaš neke svoje občutke, ki so povezani s sinom. Pač odvisno od situacije, včasih so to skrbi, spet drugič zadovoljstvo, ampak sestro, ki teži, lahko razumeš kot "nasvet prijatelja" /svojega super ega/, ki vedno ve, kaj je zanj dobro in kaj ne.
Morda si premlevala kakšen dogodek, ko si mu "preveč" dovolila, potem pa si imela slabo vest. Lahko je tudi obratno in si bila v končni fazi zadovoljna, ker si mu dovolila, da se preizkusi in doživi neko lastno izkušnjo.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #316 on: December 12, 2008, 10:44:32 PM »
Hja, zanimivo je bilo. Dosti ljudi sem srecala in se pogovarjala in kot, da menjam ogromno krajev (tudi teren cest, vreme), ampak pocutje je bilo fino.

Tako se ti verjetno tudi dogaja, lahko pa je tudi kaj povezave z željo po odhodu domov. To pa itak imaš v planu  ;)

Stvar, ki se je veselim je tudi ta, da si 'doma' zapomnim sanje. Tukaj to resda ne uspeva. Res pa je, da hodim spat ob jutranjih urah. Morda zato. (?)

Verjetno ne samo zato, en moment, ki prispeva k temu, pa sigurno je.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline didi11

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #317 on: December 13, 2008, 02:52:35 PM »
Zdravo ,
mene pa nekaj zanima glede sanj , ki se mi pojavljajo zadnje 3-4 tedne.

Namreč venomer se mi v sanjah , nekje v ozadju(tako da to pač opazim) pojavlja punca , v katero sem zaljubljen že vsaj  5 let......imela sva nekaj , vendar ni prišlo dalj od živjo in zdravo in dopisovanja prek mejlov ,sms-ov in msnja , no bila sva skupaj na neki veselici , več pa ne , skratka najino flirtanje ni obrodilo sadov , in to verjetno zaradi moje debilnosti , sramežljivosti in na splošno zaradi tega , ker sem vložil premalo truda v to da bi se najin odnos še bolj utrdil.....
nos kratka ta punca se mi venomer pojavlja v sanjah , naj sanjam bilokaj , venomer opažam da se pojavi ona , ne spomnim se točno ali sva tudi kdaj govorila v sanjah , ali pa se samo pojavlja v ozadju , vendar mislim da sva enkrat celo kontaktirala....no in ravno zdaj ko sem tem sanjam posvetil malo več mojega časa , sem v mojem mail-boxu , ki ga nisem bral že nekaj časa , opazil da mi je po mejlu poslala "razglednico" v katerem mi pošilja lubčka....skratka vse je tako čudno , olje na ogenj pa prilije še to , da v realnosti tudi nisva kontaktirala že kar dolgo......
kaj bi lahko pomenile te sanje? Da naj obnovim kontakt z njo? Da ona tudi misli venomer name? Kaj , sploh se mi ne sanja kaj mi hoče povedati v sanjah?
Lepo te prosim za odgovor , ker me vse skupaj že malo bega........

Lp Didi

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #318 on: December 14, 2008, 11:17:57 AM »

Policaj je simbol nadzora, reda, discipline...., ki v prvi vrsti usmerja in nadzoruje, pokaže kaj je prepovedano in kaj dovoljeno, zaradi svojega vplivnega položaja pa lahko tudi "cenzurira" ali kaznuje. Glede na vsebino mislim, da ne gre za kaj "prepovedanega", ampak da si v neki situaciji samo sama sebi prevelik kritik.  ;)

Zna biti kar nekaj resnice v tem, Regina 8) Hvala :-* :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #319 on: December 14, 2008, 09:36:21 PM »
naj še jaz po dolgem času delim svoje sanje z vami  :D

bila sem v domači kopalnici, sedela sem v mrzli in čisti vodi, v naročju sem imela dojenčka. pripravljala sem se na plavanje (da bom malo trenirala v kadi, preden grem v bazen  ;D) potem je priletela od nekod osa in se mi je zapletla med lase. čisto panična sem bila in sem popolnoma otrpnila. potem sem nekaj začutila med lasmi, čisto pri vratu. nežno sem potegnila prste med lase, da me osa ne bi pičila, in na moje presenečenje sem iz mojih las potegnila pikapolonico, veliko za pol dlani. začudeno sem pogledala in se vprašala kje pa je zdaj tale osa??? no, odprla sem okno, da bi pikapoko spustila na prostost, a poglej novo presenečenje: na zunanji okenski polici je bila še ena takšna pikapoka  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #320 on: December 15, 2008, 07:02:38 AM »
Dobro jutro in prijeten nov delovni teden želim vsem. Lepo prosim za razlago mojih sanj, Regina.
Na vrhu našega bližnjega hriba, zelo sončno, travnik (v resnici sploh ni tako, :) smo "dokončevali" hišo. Veliko ljudi je bilo in vsi smo nekaj delali, hkrati je že potekala vselitev, čeprav še vse grobo končano. Nato smo skupaj pojedli kosilo. Ostali so se pripeljali z avtobusom, prijatelji, sorodniki. Prišel je tudi oče (oba z mamo sta že umrla), ogledoval si je hišo na svoj značilni način. Ko niti ni pokazal, da je zadovoljen, pa sem vedela, da je. Z mamo sva se strinjali, obe sva gledali v določen kotiček pred hišo, kjer bo oče zunaj rad posedel (ne v sanjah, ne ko sem se zbudila, se skoraj nisem spomnila, da je oče že umrl, nič ni bilo strahu...). Potem sem šla delat naprej, nosila neka oblačila. Hodila tudi zunaj in na drevesih so rasle velike, zdrave -  paprike.
Zbudila sem se in si sanje zapisala. Čez nekaj časa, ko sem spet zaspala, sem sanjala naprej. Še vedno smo opravljali končna dela in nastanitev v hiši, tudi moja mama. Očeta ni bilo več nikjer. Moja otroka, mož, mama... Mlajši se je igral s sosedovimi otroki. Videla sem določene kose pohištva in se mi zdi, da sem jih že kdaj videla. V sanjah, ker v resnici takšni ne obstajajo. Z nožem vrezani napisi in sem rekla, da bo mlajši to zbrusil in na novo polakiral, pa bo zelo lepo. Z mamo sva se dogovarjali, katero sobo bo imela... In tako naprej...

Sem se pa spomnila ob teh sanjah še enih. In bom tako hvaležna, če mi še zanje kaj komentiraš. Po očetovi smrti, kakšne 4 mesece. Mama je umrla 10 mesecev za njim... Sem sanjala o sosedi, s katero smo bili zelo povezani. Iz otroštva torej. Dolgo je že, kar je umrla. In ko sem jo zagledala, sem jo ogovorila po imenu: T..., kako lepo da te vidim. In bila tako zelo vesela. Tudi oče je bil tam. Potem sem se v sanjah spomnila, da je ona ja že umrla.  In se tako ustrašila tega, grozno mi je bilo, toliko da nisem kričala. Oče pa tudi že mrtev in nič, nobenega strahu. Sem se obrnila nanj in prosila, naj mi pomaga... Ampak tako čuden, čuden občutek sem imela po teh sanjah, kot da sta mi hotela kaj povedat. Še hčerki  pokojne sem pripovedovala o teh sanjah.  In veš kaj... mogoče je bila pa slutnja. Čez mesec dni približno sem izvedela, da je mama neozdravljivo bolana...

Hvala ti Regina vnaprej. Še danes nosim te sanje s sabo...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #321 on: December 15, 2008, 08:27:23 AM »

kaj bi lahko pomenile te sanje? Da naj obnovim kontakt z njo? Da ona tudi misli venomer name? Kaj , sploh se mi ne sanja kaj mi hoče povedati v sanjah?
Lepo te prosim za odgovor , ker me vse skupaj že malo bega........

Lepo pozdravljen didi11.

V osnovi vedno sanjamo samo o sebi, ne pa o drugih ljudeh - kar pomeni, da nam sanje pokažejo, česa si mi želimo, kaj potrebujemo, o čem razmišljamo, česa nas je strah, kaj nas skrbi itd., zato lahko potegneš vzporednico samo s samim seboj in svojimi hrepenenji, šele potem jih povežeš z drugimi ljudmi. 

Se beremo še v kakšnih drugih temah, kot so npr. tiste, ki so namenjene novim članom  ;)
http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,879.0.html
« Last Edit: December 15, 2008, 08:50:19 AM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #322 on: December 15, 2008, 08:30:33 AM »

Policaj je simbol nadzora, reda, discipline...., ki v prvi vrsti usmerja in nadzoruje, pokaže kaj je prepovedano in kaj dovoljeno, zaradi svojega vplivnega položaja pa lahko tudi "cenzurira" ali kaznuje. Glede na vsebino mislim, da ne gre za kaj "prepovedanega", ampak da si v neki situaciji samo sama sebi prevelik kritik.  ;)

Si utišala svojega cenzorja?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #323 on: December 15, 2008, 08:35:50 AM »
naj še jaz po dolgem času delim svoje sanje z vami  :D

bila sem v domači kopalnici, sedela sem v mrzli in čisti vodi, v naročju sem imela dojenčka. pripravljala sem se na plavanje (da bom malo trenirala v kadi, preden grem v bazen  ;D) potem je priletela od nekod osa in se mi je zapletla med lase. čisto panična sem bila in sem popolnoma otrpnila. potem sem nekaj začutila med lasmi, čisto pri vratu. nežno sem potegnila prste med lase, da me osa ne bi pičila, in na moje presenečenje sem iz mojih las potegnila pikapolonico, veliko za pol dlani. začudeno sem pogledala in se vprašala kje pa je zdaj tale osa??? no, odprla sem okno, da bi pikapoko spustila na prostost, a poglej novo presenečenje: na zunanji okenski polici je bila še ena takšna pikapoka  :D

Ti boš pa za svojo vztrajnost bogato nagrajena. Manifestacija dela....? ::)  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #324 on: December 15, 2008, 09:08:16 AM »
Dan, dan...

Jaz pa že dve noči sanjam o smrti. Prejšnjo noč sem sanjala, da mi je umrl oče. Danes ponoči pa sem sanjala, da se je od nekod pojavila ena moja bivša prijateljica, s katero nimava več stikov. Prišla je celo do mene in nekako je bilo od nje čutiti sočutje še v povezavi s smrtjo moje sestre.  Bbbb. to me je sicer malce čudilo,. vendar sem sprejela. Potem pa je ona zvedela od nekod, da ji je umrla hčerka. Nekaj časa sem jo opazovala, potem pa sem vseeno šla dio nje in ji izrazila sožalje. Rekla mi je nekaj v smislu, da sem edina, ki jo razumem...hmmmm??..Potem je rekla, da rabi tablete in dala sem ji neka pomirjevala..v tistem je ona omedlela, pa na koncu vseeno prišla k sebi.. ??? 8)

Ok..razumem, da smrt predstavlja lahko neke konce oz. nove začetke...ma da se mi pojavlja dve noči zapovrstjo, mi je pa že malce čudno :o Očitno je res neko sporočilo, ki ga ne vidim...Al pa mi hoče samo povedat, da se bliža konec leta in prihaja novo in naredim malček bilance pri sebi ??? ..eccola pa je konec in nov začetek ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #325 on: December 15, 2008, 09:10:08 AM »

[/quote]

Mi je dal kar vetra, moram priznat. Vendar na koncu sem mu rekla, ma ti kar brbljaj, samo meni se ne da več poslušat..in je počasi odnehal... ;) :P
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #326 on: December 15, 2008, 09:29:33 AM »
Dobro jutro in prijeten nov delovni teden želim vsem. Lepo prosim za razlago mojih sanj, Regina.

Tudi tebi dobro jutro, Rena!
Žalovanje za starši je lahko zelo dolgotrajen proces. Če se ti zdi, da tega še nisi predelala, so dovolj že te priprave na praznike, da bolečina, zamera, jeza... zarežejo v spomin, lahko pa tudi, da se ti kaj takšnega dogaja, kar je spet osvežilo tradicionalne vrednote iz preteklosti.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #327 on: December 15, 2008, 09:32:09 AM »

Mi je dal kar vetra, moram priznat. Vendar na koncu sem mu rekla, ma ti kar brbljaj, samo meni se ne da več poslušat..in je počasi odnehal... ;) :P

[/quote]

Dobro si opravila  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #328 on: December 15, 2008, 09:51:41 AM »
Dan, dan...

Jaz pa že dve noči sanjam o smrti. Prejšnjo noč sem sanjala, da mi je umrl oče. Danes ponoči pa sem sanjala, da se je od nekod pojavila ena moja bivša prijateljica, s katero nimava več stikov. Prišla je celo do mene in nekako je bilo od nje čutiti sočutje še v povezavi s smrtjo moje sestre.  Bbbb. to me je sicer malce čudilo,. vendar sem sprejela. Potem pa je ona zvedela od nekod, da ji je umrla hčerka. Nekaj časa sem jo opazovala, potem pa sem vseeno šla dio nje in ji izrazila sožalje. Rekla mi je nekaj v smislu, da sem edina, ki jo razumem...hmmmm??..Potem je rekla, da rabi tablete in dala sem ji neka pomirjevala..v tistem je ona omedlela, pa na koncu vseeno prišla k sebi.. ??? 8)

Ok..razumem, da smrt predstavlja lahko neke konce oz. nove začetke...ma da se mi pojavlja dve noči zapovrstjo, mi je pa že malce čudno :o Očitno je res neko sporočilo, ki ga ne vidim...Al pa mi hoče samo povedat, da se bliža konec leta in prihaja novo in naredim malček bilance pri sebi ??? ..eccola pa je konec in nov začetek ;)

Spomnim se, da si o očetu že večkrat sanjala in da je v tem odnosu še veliko nepredelanega, pa bo verjetno ta začetek in konec povezan prav z vrednotami, ki jih sprejemaš ali pa ne. Kot nasprotni pol ženskega principa, tistega nežnega in zaščitniškega arhetipa se pojavi še sestra, da vse skupaj malo omili, oče pa je tisti del, ki ima avtoriteto.
Zadnjič je bil pač policaj  ;)
« Last Edit: December 15, 2008, 09:56:40 AM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #329 on: December 15, 2008, 10:07:26 AM »
Tudi tebi dobro jutro, Rena!
Žalovanje za starši je lahko zelo dolgotrajen proces. Če se ti zdi, da tega še nisi predelala, so dovolj že te priprave na praznike, da bolečina, zamera, jeza... zarežejo v spomin, lahko pa tudi, da se ti kaj takšnega dogaja, kar je spet osvežilo tradicionalne vrednote iz preteklosti.

Hvala Regina. Res je, nisem še predelala. Pa ne samo smrti, tudi otroštvo, odnose... Kaj pa misliš o sanjah, preden sem izvedela, da je mama neozdravljivo bolana... So lahko to slutnje?  :-*