Author Topic: VABILO NA TEČAJ INTEGRALNE BIORGONOMIJE  (Read 7314 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Urthekau

• Trenutno v uvajanju
  • *
VABILO NA TEČAJ INTEGRALNE BIORGONOMIJE
« on: October 03, 2008, 04:26:27 PM »
Teoretični del:

- Osvojitev osnov integralne biorgonomije;
Biorgonomija je metoda energijskega zdravljenja, duhovnega razvoja in osebne rasti na vseh ravneh.

- Kaj je komplementarna energija?
Vsak človek, žival, rastlina, stvar, ideja ... ima svojo komplementarno polovico; kadar se združita, postaneta celota (dan in noč, jin in jang, tema in svetloba, ženska in moški).

- Kaj je merkava?
Spoznavanje merkave ter njenih učinkov. Merkava je svetlobna kočija, ki nas popelje v višje stanje zavesti. Z meditacijo merkave se najprej združimo s komplimentarno energijo, da zmoremo dvigniti zavest, se uravnovesiti in se povezati z virom.

- Etika pri delu z energijami.

Praktični del:

- Meditacija z merkavo in vaje za vsakdanjo uporabo;

- Blinkanje - aktivacija senzorjev na vekah, praktične vaje;
ko aktiviramo senzorje, imamo v sebi orodje, da lahko izmerimo vse, kar obstaja, kot na primer energijsko stanje človeka, organa, preverimo lahko, kaj je najboljše za nas (hrana, pijača, dogodek, itd.).

- Delo s procesi in praktične vaje;
s procesom lahko transformiramo vse negativnosti, katere nas omejujejo, sprostimo napetosti, transformiramo nezaželene učinke zdravil ... Naredili bomo različne programe po željah udeležencev; na primer da se lažje učimo, imamo z nekom boljši odnos ...

- Energijska masaža;
osvojitev in praktično delo.

- Iskanje in odpravljanje vzrokov za težave;
Zakaj nas je strah, smo jezni, užaljeni ter samostojno odpravljanje vseh blokad, ki nas omejujejo v vsakdanjem življenju.

- Možnost individualnega svetovanja.

Tečaj poteka v Ljubljani:

Sobota, 11.10.2008, od 10.00 do 17.00
Sobota, 18.10.2008, od 10.00 do 17.00.

Tečaj vodi Zoran Zavor.

Zoran se z integralno biorgonomijo, karmično diagnostiko, zdravljenjem in reikijem ukvarja približno 10 let, vodi razne tečaje in opravlja individualne terapije po principu karmične diagnostike. Leta 2006 je končal šolo za integralno biorgonomijo pri Marjanu Ogorevcu in pridobil diplomo za bioenergoterapevta pri GZS.

Cena tečaja znaša 100 EUR. Za prijave in/ali podrobne informacije pokličite: 070-824-799 ali pišite: zoran.zavor@siol.net. Za tečaj ne potrebujete predhodnega znanja.

« Last Edit: November 12, 2008, 05:58:04 PM by Urthekau »

Offline Urthekau

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: VABILO NA TEČAJ INTEGRALNE BIORGONOMIJE
« Reply #1 on: November 10, 2008, 10:25:44 PM »
Obveščam vas, da bo v novembru ponovno potekal tečaj integralne biorgonomije, in sicer v dveh delih:

v soboto, 22.11.2008, od 10.00 do 17.00 in
v soboto, 29.11.2008, od 10.00 do 17.00
.

Vse ostale informacije glede tečaja ostajajo enake kot v zgornjem postu.

Povzemam, da bo večina tečaja praktičnega dela - meditacija z merkavo in druge meditacije, blinkanje, odpravljanje določenih vzorcev, energijske vaje, chi gong, energijska masaža ... Zoran bo vmes ali na koncu tečaja na voljo za individualno pomoč pri morebitnih osebnih težavah.

Lep pozdrav,

Urška
« Last Edit: November 10, 2008, 10:28:13 PM by Urthekau »

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #2 on: November 11, 2008, 02:33:29 PM »
Lepo pozdravljena Urška. zanimivo in me zanima. Bi lohk ki več napisala o tem.
Theta Practitioner™

Offline klarus

• Mojster
« Reply #3 on: November 11, 2008, 03:23:20 PM »
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #4 on: November 11, 2008, 03:45:37 PM »
merkava
http://www.hatmara-merkava.org/

m. ogorevc je to tehniko nadgradil
http://www.center-enost.com/intbior/

ko sem brskala po zgornjem od obeh linkov mi je požarni zid javil, da mi stran na kateri sem poskuša namestiti virus trojanskega konja
toliko v vednost, lp

Offline klarus

• Mojster
« Reply #5 on: November 11, 2008, 03:52:17 PM »
ziher se kje najde kak konjiček...ampak obe strani sta uradni spletni strani..ena od ogorevčeve šole..druga ma od naomi :)
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Urthekau

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #6 on: November 11, 2008, 06:01:44 PM »
zanimivo in me zanima. Bi lohk ki več napisala o tem.

Toliko lahko napišem, da kaj preveč filozofirali na tečaju ne bomo, ampak se bo delalo ...  ;) Teoretična osnova tečaja je knjiga Marjana Ogorevca: Integralna biorgonomija, vendar prebrana knjiga ni pogoj za udeležitev tečaja. Olajša razumevanje delovanja integralne biorgonomije ter nekaterih vaj in meditacij, ki jih bomo izvajali. Zoran vse razloži, vendar je lažje, če so tečajniki že prej seznanjeni z osnovnimi principi biorgonomije. Bik7, če te zanima, ti priporočam, da si jo prebereš, ker boš v njej našel/šla ravno tiste informacije, ki jih rabiš.

Poleg osnov iz int.biorgonomije se boste naučili izvajati energijsko masažo ter chi gong, ki pomaga pri zaznavanju energij in ima, gledano celostno, na človeka izreden blagodejen in terapevtski učinek. Odpravljali bomo tudi vzroke za vse tisto, ki vas/nas trenutno ovira v življenju. Zoran pa bo kot terapevt karmične diagnostike na voljo vsem tečajnikom/cam, ki želijo individualen vpogled ter pomoč. Toliko v osnovi ... če imate še kakšno vprašanje, pa kar brez zadržkov ...  ;)

Lep pozdrav, Urška

Offline Urthekau

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #7 on: November 12, 2008, 10:17:40 AM »
ziher se kje najde kak konjiček...ampak obe strani sta uradni spletni strani..ena od ogorevčeve šole..druga ma od naomi :)

Živjo Klarus, sem že včeraj opazila, da so ti blizu te stvari, se sama že ukvarjaš z biorgonomijo ali karmično diagnostiko?

Lep pozdrav, Urška

Offline klarus

• Mojster
« Reply #8 on: November 12, 2008, 10:49:53 AM »

Živjo Klarus, sem že včeraj opazila, da so ti blizu te stvari, se sama že ukvarjaš z biorgonomijo ali karmično diagnostiko?

Lep pozdrav, Urška
v bistvo sem bila pred kakim letom na delavnici samozdravljenje z karmično diagnostiko pri marjanu.....tehnika je sicer kruta....sploh soočanje....ampak zelo učinkovita in je totalno presegla moja pričakovanja...
sej jih nisem niti imela, ampak rezultati so boljši kot bi si upala želeti :D

morem spet začet malo migati v tej smeri :)
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Urthekau

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #9 on: November 12, 2008, 06:26:15 PM »
Če čutiš, da ti je tehnika prinesla rezultate in da moraš spet začeti "migati", kar veselo na delo ...  ;) Jaz pa ti želim toliko brezpogojne ljubezni, da se premakneš z mesta (če potrebuješ pri tem podporo pa sporoči).

Lp Urška

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #10 on: November 26, 2008, 05:24:46 PM »
Pozdravljeni.

Rada bi vam samo priporočila tole delavnico. Bila sem na prvi in je bilo super. Menim, da sem precej odnesla. Všeč mi je, ker je usmerjena na prakso in manj na teorijo. :)

V glavnem ... priporočam.

Offline Urthekau

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #11 on: January 23, 2009, 02:34:51 PM »
Hvala ti Mystica, da si sporočila svoje mnenje glede tečaja. Takrat, ko si bila ti, smo bili res zelo pridni. :)  Kot si sama povedala, je največji poudarek na praksi, teorijo si lahko vsak prebere iz knjige. Poleg tega praktično ne gre več za izključno biorgonomijo, temveč za skupek različnih znanj, ki jih vadimo v praksi: biorgonomije, karmične diagnostike in drugih pristopov, katere je Zoran združil in jih na svoj način predstavlja na tečaju.

Prvi letošnji tečaj bo ponovno kmalu potekal, in sicer v februarju. Natačni datumi še niso znani, za več informacij in prijave kontaktirajte Zorana na gsm: 070-824-799 ali na email: zoran.zavor@siol.net.

Lp Urška
« Last Edit: January 23, 2009, 02:36:23 PM by Urthekau »