PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vidim, da imate poglobljeno debato jaz moram tole dat od sebe: pa miska siska piska, vse mi crkuje. najprej svetilka na pisalni... ah, ne sem pozabila, da tipkovnica zafrkava in noce "t-jev" pisat...potem svetilka, sedaj pa se miska. no, sem paro spustila iz piskra: kako ste drugace?
Quote from: apemaya on October 10, 2008, 10:48:26 PMvidim, da imate poglobljeno debato jaz moram tole dat od sebe: pa miska siska piska, vse mi crkuje. najprej svetilka na pisalni... ah, ne sem pozabila, da tipkovnica zafrkava in noce "t-jev" pisat...potem svetilka, sedaj pa se miska. no, sem paro spustila iz piskra: kako ste drugace? jap miške so ble vedno zvite živalce
Quote from: apemaya on October 10, 2008, 10:48:26 PMvidim, da imate poglobljeno debato jaz moram tole dat od sebe: pa miska siska piska, vse mi crkuje. najprej svetilka na pisalni... ah, ne sem pozabila, da tipkovnica zafrkava in noce "t-jev" pisat...potem svetilka, sedaj pa se miska. no, sem paro spustila iz piskra: kako ste drugace? Zdaj ko si paro spustila, se kar priključi, bomo mogoče še kakšno o hmmm, hmmm rekle
Quote from: Neska on October 10, 2008, 10:52:08 PMQuote from: apemaya on October 10, 2008, 10:48:26 PMvidim, da imate poglobljeno debato jaz moram tole dat od sebe: pa miska siska piska, vse mi crkuje. najprej svetilka na pisalni... ah, ne sem pozabila, da tipkovnica zafrkava in noce "t-jev" pisat...potem svetilka, sedaj pa se miska. no, sem paro spustila iz piskra: kako ste drugace? Zdaj ko si paro spustila, se kar priključi, bomo mogoče še kakšno o hmmm, hmmm rekle ja, ampak sem malo "slow" danes zaradi miske
Ej danes ne utegnem niti tipkat, zaradi vseh teh mišk in pišk, pa hmmm, hmmm-jev, me s kavča meče
Uhlala, pa je hitro prišel morda je ves čas za vogalom stal ???
tale tema me pocasi spominja na tisto, ko so me po celem forumu preganjale z wc-jem in wc papirjem