Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Projekt - manifestacija
Tejka:
Imam dober občutek, Klarus sporoči kako bo šlo ;)
Me pa zanima nekaj, ker si s svojo manifestacijo niti ne upam začeti ;D.
Čakam namreč posvojitelje za tale moj kupček začasnikov. Čakam ljudi, ki bi se držali vsega kar je v oddajni pogodbi (izključno notranji muci, veterinarska oskrba po potrebi, kvalitetna hrana,...) in da bi jih predvsem imeli srčno radi. In ker bi delala v njihovo najvišje in najboljše dobro se bojim, da bi ostali kar tukaj, kjer vse navedeno že imajo. Ne me narobe razumet, jih imam res rada in vsakič ko kakšnega oddam tulim kot otrok, le dokler so tukaj nimam možnosti pomagat revežem, ki čakajo zunaj na mrazu in v nemogočih razmerah kdaj bo katera izmed nas prostovoljk imela kakšen prost kotiček...
No v bistvu je vprašanje, ali naj manifestiram/ukažem kreatorju naj se čimprej pojavijo ali zaupam, da ko jih bodo opazili pravi bodo itak poklicali (to delam zdaj).
lp
danes rahlo v megli
T.
Princes:
Tejka,
Kreator vsega kar je, ukazujem, da moje mucke posvojijo dobri ljudje, da muckam zagotavljajo pravo in dobro hrano, da za njih čudovito skrbijo in se mucke pri njih čudovito počutijo. Naj se vse to zgodi sedaj v najvišje in najboljše dobro vseh vpletenih na milosten in radosten način. Hvala. Končano je. Končano je. Končano je.
ang: ang: ang:
Tejka:
Vidim, da čisto preveč kompliciram ;D. Hvala Princes :-*
Princes:
Tejka, s časom ti bo vse jasno...ne naprezaj se preveč.........tudi modreci niso postali čez noč modri ;D
Zato pa smo tu, da si pomagamo po najboljših močeh. Vse dobro ti želim :-*
P.S. kako pa kaj tvoj veliki pes?
Tejka:
Moj velika bejba uživa življenje lenivca ::). Pogrešava sneg, ker takrat gre vsaj z veseljem ven, zdaj pa dežuje, pa noče niti lulat. Torej delam na snegu (se opravičujem vsem, ki ga ne marate :D) :).
p.s.: Tvoj mali psič... Bi mogoče bil lahko eden izmed TEH (klik)? Več info tukaj. Drugače sicer ne spremljam toliko pasjih tem, tale me je pa potegnila...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version