hmm, najbolje pri sebi.
Za otroke do 12 leta itak delamo starši, ti pa zaupam, da moj sin noče nič slišat, da bi mu jaz kaj delala. S tem ko sem delala na sebi, njemu pa sem zvečer samo pošiljala ljubezen in angele za družbo z upanjem, da jih bo poklical, ko jih bo rabil, moram rečt, da se opazi velikanski napredek in premik.
Čeprav moramo za Theta imeti posebno dovoljenje, če hočemo delat, pa sem jaz pri svojem sinu in meni ugotovila to, da sicer na zunaj je vse kao zavračal, je pa vso ljubezen, zdravje, dobro počutje in čiščenja sprejemal. Vedno pa sem Kreatorju naročila da naj preveri, če si sin to želi in vedno je vzel to energijo.
Saj konec koncev ni nič drugega kot materinska ljubezen, ki sem mu jo pošiljala, tako pa sprejme vsak otrok, ne glede, da je že odrasel.
Ker je vsak primer tako drugačen, je najbolje, da se o vsem kar s Kreatorjem pomeniš. Mislim, da tukaj ni nobenih pravil, seveda pa je itak vse v najvišje in najboljše dobro. Ob tem sem vedno sama sebi prvenstveno dala to, da me niti ne zanima, kako bo sprejemal, nikoli nisem pričakovala rezultata, enostavno sem samo čutila, da to rabim naredit.