Mene spet ne bo

Bom pa dopolnila ko pridem domov, v zgodnjih jutranjih urah - danes ponoči sem tudi, za vse, ki so bili na včerajšnjem spisku.
Tale virus/gripa, karkoli že je, je res pasji...
Andres, kar se tiče pljučnice, sem jaz na istem kot Mihi. Samo, da me zaščemi v grlu, že imam pljučnico. No, tokrat sem jo zelo, zelo dobro odnesla (sem že pisala). Če pa ga stiska v pljučih, ti priporočam, da vzameš dve veliki čebuli - čebula je naravni antibiotik. Obe nadrobno nasekljaj. ENo do temno rjavega prepraži na olivnem olju (če nimaš olivnega, pač na navadnem), ter raporedi v velikosti 20 x 20 cm po krpi (lahko je kuhinjska krpa, stara bombažna plenica,..) in zavij, tako, da bo tam, kjer je čebula le ena plast blaga. Ko se toliko ohladi, da gre lahko na kožo (pazi, da ni prevroče), daj Mihu to na prsni koš, čez eno brisačo in pusti gor vsaj pol ure. Drugo čebulo daj v posodico (plastično ali keramično) in daj čez eno veliko žlio medu. Pusti, da se medi cca. 3 ure. V tem času lahko tudi kdaj pomešaš. Čebula bo dala veliko soka, ki ga po treh urah precedi in daj za popit bolniku (okus ni slab, pa tudi smrdi ne preveč). To sta najučinkovitejši metodi (razen Thete seveda

) proti pljučnici. Tehniko s pečeno čebulo ponavljaj do trikrat dnevno, dokler ne začne izkašlejvati, medeno čebulo pa tudi po trikrat dnevno, dokler ne neha kašljat.
Jaz se zelo strinjam z Mašo, da si je poleg Thete treba pomagat tudi s hrano, vitaminčki,....
Ob pol sedmih bom z vami v mislih, ko pridem domov, pa naredim še Theto...

Lep dan!
Iza