Moje prednosti:
* komunikativnost
* izklušnje in izobrazba s področja hotelirstva (čeprav baje to ne šteje
)
* karizma, seksipil 
* ...
Moje slabosti:
* kadar imam svojih 5 minut, oddajam negativno energijo
* včasih sem nekoliko netolerantna
* trma (čeprav bi to lahko dala pod prednosti kot malo pospešeno vztrajnost)
* ...
Aha ... Bom še mogla na razgovor?
Kam se pa nakazujejo naturalije?
Sem zelo vsestranska ...
Prebral sem tvoje specifikacije dobrih in slabih lastnosti. Kljub hotelisrki izobrazbi ti to nič ne koristi, sploh pa, če si včasih netolerantna, ti torej izobrazba prej škodi kot ne.
Iza je predlagala delovno mesto motivatorke, kot pa pravi Tea, manjka ravno čistilk. Motivatorko čistilk bi mogoče potrebovalik, saj Lizbone kar naenkrat sploh več ni v hotel. Postavlja se vprašanje če ji je odveč metla, ali pa izplačila ni dobila v njej primernem obsegu. To seveda ne pomeni, da bi bila tvoja naloga le motivacija, temveč bi se opis dela lahko glasil nekako takole. Čistilka z dodatno nalogo motivacije.
Torej. Dogovoriva, za delovno mesto čistilke z motivacijsko aktivnostjo, ko je naval najmanjši.
V kuhinjo bi te ravno zaradi svoje drznosti k avanturam spustil, vendar tam vladajo angeli brez kuharja Laomina, ki ga že lep čas ni na spregled. To sicer ne pomeni, da bi se z Nensi zlasali. Nasprotno, celo okusno bi bilo menim, kar ne pomeni, da z manj stroški.
Sicer pa sem navdušen nad tvojo lastnostjo, da si pripravljena pomagati. Veš, tu smo tudi vsak dan starejši, nekaterim bi bila lahko tudi hčerka opažam, zato boš verjamem tvojo kvaliteto pri nas še pogosto potrebovala.
Aha ... Bom še mogla na razgovor?
Kam se pa nakazujejo naturalije?
Na razgovoru si bila včeraj z vsemi tvojimi opisi s katerimi kot vidimo si dobila v času direktnega Merkurja tudi službo v hotelu Spletni simbol.
Ker vidim da ne veš kam se nakazujejo naturalije sem torej dolžen malček pojasnila. Naturalije se preprosto nakazujejo v/na naturalije, saj le takšno izplačilo nam daje boljšo povezanost na večih nivojih. Medtem, ko se denar pretaka po večini skozi banke, pri nas lahko dobiš izplačilo tudi v kateri koli sobi. Več kot to, šank je postal priljubljena točka izplačila, bazena še nismo krstili, medtem, ko gneča v portirnici se je polegla, ostal sem torej v mojem rjavem fotelju in si izplačujem kar sam, za kar še daljnogleda ne potrebujem.

Andres