Pri nas kot vidimo dobimo vse živo, od karbonar, do sex on the beach. Imamo še nove in tiste obrabljene metle, polne vrečke v sesalcu, zaprašeni daljnogled in prazne vaze na sleherni mizi našega hotela. Hladilnik kot sem ob nočnem obhodu opazil je deloma prazen, čemur gre zahavala kuharju Laominu. No, mogoče bo pa seznan vsega kar manjka za karbonare našla Nensi.
Sicer pa sem prav vesel, za ta dva pretekla dni, ko me ni bilo v protirnici, saj miši niti niso preveč plesale. V naše skupno veselje se bliža prvi november. Ne gre za dan mrtvih. Gre predvsem za izplačilo. Seveda predlagam izplačilo bolj javne vrste kot smo ga vajeni dandanes. Imate dve možnosti pobude svojega izplačila. Prva je v temi anonimno kjer se lahko izrečete prosto po Prešernu druga je če se logirate z uporabniškim imenom Izplacilo kjer je tudi geslo Izplacilo. Od tam pač pošljete PM tisti ali tistemu, ki bi želeli, da bi vam novembra izplačal vašo težko zasluženo bogastvo.

Zelo na slepo urejena plačilna reforma, vendar naj nas tudi po tej strani odlikuje drugačnost od drugih hotelov, drugačnost od drugih forumov. Nenazadnje drugačne ste tudi same, saj v nasprotnem nebi bili danes tu z nami.
Vaš portir.
Andres