Author Topic: Skupinsko zdravljenje  (Read 102550 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
Re: Skupinsko zdravljenje
« Reply #375 on: August 05, 2009, 09:30:16 PM »
Bravo, Pikica! Tudi jaz dobila plačo.  :) Ampak to ne štejem, da je moja denarnica ozdravljena.  ;D ;D ;D

Jaz sem jo več kot sem pričakovala.

Sem sedaj ob tej tvoji zadnji povedi dobila tole misel: ne reci, da je denarnica ozdravljena, ker ni bolna. To me je spreletelo in sem morala napisati.

Sem pred leti Oprah gledala in je imela eno gostjo, ki je povedala eno lepo afirmacijo: Imam več denarja, kot ga bom kadar koli potrebovala (I have more money than I'll ever need.).
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #376 on: August 05, 2009, 09:38:55 PM »
Čao,

tudi jaz pri polnenju denarnice nisem utegnila biti zraven, zato bi se prijavi jutri še enkrat bom imela čas biti prisotna.
Če je možno bi prosila če daš na seznam še mojo denarnico.

Sem pa razmišljala najverjetneje sem jaz tista, ki denarja ne maram. Saj vedno ko ga imam pa je lahko velik znesek ali manjši se mi ga zelo mudi zapraviti in sem vedno konec meseca brez njega, nekako bolje funkcioniram brez denarja kot z njim, saj če ga imam sem obremenjena s tem kako ga bom zapravila in vzamem to kot neka nuja se pravi moram ga zapraviti.

Lp Ana

Zakaj ga pa ne maraš? Saj pridno delaš cel mesec in si ga zaslužiš. A pa ni lep? Meni so bili tolarski bankovci full lepi, še najlepša sta mi bila bankovec za 50 in 10.000 SIT in to zaradi tiste lepe vijolične barve (bankovec za 500 evrov je relativno blizu). Pa tisočak je bil tudi - kako lepa rumena in zelena sta delali Prešernu družbo. :D Pa ko ti da bankomat čisto sveži bankovec - čudovito! :D Pa kovanci so tudi super, še posebej tisti, ki izgledajo kot novi. Ko dobim kakšen kovanec, vedno pogledam iz katere države je.....če je pa kak poseben, ga pa z veseljem občudujem. :D Angleški funti (kovanci) so mi tudi izredno zanimivi, saj so nekateri kar sedemkotniki. :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #377 on: August 05, 2009, 09:53:09 PM »
Bravo, Pikica! Tudi jaz dobila plačo.  :) Ampak to ne štejem, da je moja denarnica ozdravljena.  ;D ;D ;D

Jaz sem jo več kot sem pričakovala.

Sem sedaj ob tej tvoji zadnji povedi dobila tole misel: ne reci, da je denarnica ozdravljena, ker ni bolna. To me je spreletelo in sem morala napisati.

Sem pred leti Oprah gledala in je imela eno gostjo, ki je povedala eno lepo afirmacijo: Imam več denarja, kot ga bom kadar koli potrebovala (I have more money than I'll ever need.).

JAP! Dobro povedano! Hvala.  :-*

Offline Sonce1

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #378 on: August 05, 2009, 10:42:50 PM »
Hvala ti Nena  :)

Sonce1...če misliš, da bi se pridružila dobrodošla.
Drugače pa je tudi včeraj šlo vse BP. :)
Vidiš kako se ti odpirajo priložnosti...čestitam :)

Offline Kali

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #379 on: August 05, 2009, 11:15:08 PM »
Jaz bi tudi primaknila denarnico. Sem ostala brez službe  >:(.
Roke ki pomagajo, so svetejše kot usta, ki molijo.
Sai Baba

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #380 on: August 06, 2009, 02:57:27 AM »
Lahko še jaz svojo?
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #381 on: August 06, 2009, 03:39:52 AM »
Ob zaključku portirstva iščem generalni ključ za vaše denarnice. Mislim, da ne gre, ker vsaka ima svojega. Mnoge med vami imate na podplatih čevljev ključ.  Desnega je treba obrniti in malo pogledati kakšne črke so od kamenčkov zarisane notri. Važno je tudi, če imate naliman kakšen listek, ki se je spotoma nalepil na podplat. Takih listkov je morebiti celo več, saj videl sem že žensko, ki je toaletni papir nosila iz stranišča, ko je veselo odkorakala ven potešena.
Mislim, da je najbolje da zdaj malo svoje podplate pogledat. Na čevljih kajpak ne pa na nogah.  Veljajo tisti čevlji, oz. obuvala, ki ste jih imeli največ gor, včeraj  5.8.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #382 on: August 06, 2009, 07:15:34 AM »
Ob zaključku portirstva iščem generalni ključ za vaše denarnice. Mislim, da ne gre, ker vsaka ima svojega. Mnoge med vami imate na podplatih čevljev ključ.  Desnega je treba obrniti in malo pogledati kakšne črke so od kamenčkov zarisane notri. Važno je tudi, če imate naliman kakšen listek, ki se je spotoma nalepil na podplat. Takih listkov je morebiti celo več, saj videl sem že žensko, ki je toaletni papir nosila iz stranišča, ko je veselo odkorakala ven potešena.
Mislim, da je najbolje da zdaj malo svoje podplate pogledat. Na čevljih kajpak ne pa na nogah.  Veljajo tisti čevlji, oz. obuvala, ki ste jih imeli največ gor, včeraj  5.8.

Andres

Na desnem podplatu Andres sta skupaj črki NO

na levem z malo cps, tudi skupaj

Ženske, Andresove napotke vzemite nekoliko resneje. Mene je že izučilo, da ne govori kar tako.

Zanimivo je Andres, da me že od Gogine seanse naprej, srbi levi podplat, ali to kaj pomeni

Moram pa povedat tudi, da se moja denarnica seveda vsak dan polni. Hvala Goga, Nena, Kreator in vsi ki pomagate. Bančni račun je nekoliko bolj trdovraten. Zaenkrat je še kar minus. ;)

Veselim se že danes ko bomo spet skupaj v krogu.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #383 on: August 06, 2009, 07:35:42 AM »

Andres

Andres,

jaz sem vceraj vlekla ven iz podplata en kamencek, ki me je pikal. Ali bi to lahko bil podoben simbol kljucu? Pred dvema dnevoma pa sem, sele ko sem prisla domov, videla da sem cel cas imela na podplatu koscek klobucevineod stolov (ki se ga nalepi na noge stolov).
Kaj vse clovek ne pobere s tal :D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #384 on: August 06, 2009, 08:48:04 AM »
Alora...imamo žur denarnic v DANES 6.8.2009 ob 21h, samo za udeležence, kar pomeni, da je UDELEŽBA OBVEZNA.

Sodelujoči:

Tea
Neska
Princes
Skorpijonka
Nena
Strela
Ljubo
Mačica
Jane
Vili
Šima
Irena
Neely18
Gaja
Andres
Sonce1
4na
Tejka
Buttafly
ženska
kali

Če sem pa še koga spustila, naj me pa za rokav pocuka.

Bom pa delala dejansko tako, da se bo dogajalo samo tistim denarnicam, katerih lastnki bodo udeleženi pri sami manifestaciji. Samo toliko v vednost ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #385 on: August 06, 2009, 09:18:06 AM »

Andres

Na desnem podplatu Andres sta skupaj črki NO

na levem z malo cps, tudi skupaj

Ženske, Andresove napotke vzemite nekoliko resneje. Mene je že izučilo, da ne govori kar tako.

Zanimivo je Andres, da me že od Gogine seanse naprej, srbi levi podplat, ali to kaj pomeni

Moram pa povedat tudi, da se moja denarnica seveda vsak dan polni. Hvala Goga, Nena, Kreator in vsi ki pomagate. Bančni račun je nekoliko bolj trdovraten. Zaenkrat je še kar minus. ;)

Veselim se že danes ko bomo spet skupaj v krogu.

Andres, jaz sem si očistila natikače, ki sem jih imela včeraj obute. Na levem podplatu sem imela tri kamenčke, ki niso tvorili nobene črke, papirja pa ni bilo nalepljenega.

Tea, vesela sem za tvojo denarnico, danes bo še bančni račun začel veselo prepevati.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #386 on: August 06, 2009, 09:31:17 AM »
Moji podplati so samo zlizani, nobenega kamenčka ne nič. Nujno potrebujem nove čevlje,ja.  ;D
Okej, torej danes ob 21h se dobimo..komaj čakam. Da malo ozdravimo tole.
Tudi jaz čakam plačo...grozijo, da bo pol manjša. Zato se bom danes še posebej potrudila pri manifestaciji.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #387 on: August 06, 2009, 09:34:04 AM »

Tea, vesela sem za tvojo denarnico, danes bo še bančni račun začel veselo prepevati.

:-* Gaja

hvala draga  :-*

Brez dvoma, da bo res tako  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #388 on: August 06, 2009, 09:49:32 AM »
Pri meni tudi nobenih listkov na podplatih japonk :(
Na desnem pa je bil en kamenček, ki je pustil luknjico O, pa še nekaj manjših znakov, ki zgledajo Y  :o
OOO YEAH !!  :)
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #389 on: August 06, 2009, 10:01:16 AM »
Na mojem podplatu je črka L in pa dva srčka eden v drugem :) :-*
Potem so še krila, pa ena morska žival..kitek... :)

Love is in the air ang: :-*
« Last Edit: August 06, 2009, 10:05:55 AM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115