Meni tale 4 hiša še vedno dela preglavice.Ma oba bi lahko pasala v obe hiši ker itak nobenega od njiju nekako ni blo.
No če gledam takole po hišah četrta vrh v levu, katerega vladar je v 12 hiši. Sovladar devica, vladar v prvi hiši.
Mama bi se vseeno tukaj nekako bolje skladala, ker kot levinja obožuje zlatnino, včasih je imela dolge kodraste lase,vsekakor je bila bolj oblastna do mene kot ne, sonce v dvanajsti v dvojčkih pravi da je bila muhasta enkrat vroča drugič hladna do mene in tudi da jo bolj ni kot je.
devica je pa precej zadržana, delavna, skromna - njena želja je bila biti medicinska sestra, pa ji niso omogočili šolanja je zato postala nek izvedenec za zdravilne rastline. Vladar device v prvi hiši bi lahko pomenil mogoče tudi to, da je vedno znala govorit vidiš no to sem pa JAZ naredila, tako trpim itd.
Oče 10-hiša vrh v vodnarju - itak prepirljiv v nulo, nikoli nič prav. Uran v šesti hiši pokaže, da je človek delovnih navad, da so mu bile vsakodnevne obveznosti nekaj zelo važnega in če ni bilo po njegovo je po škorpijonsko pičil

sovladar ribice - tukaj se pa definitivno sklada s tem, da je obseden s krščanstvom in mučeništvom.
Čeprav neptun v šesti bi lahko bila tudi mama, ker njej pa vsakodnevne obveznosti definitivno niso šle od rok

tko kot meni ne....
No zdej mam pa spet problem

Pa do aspektov še prišla nisem