no , da se potem se jaz predstavim . Mistika me je zanila že od majhnih nog , v bistvu vse kar je povezano z stem . Po navadi sem imela prisotne neke vibracije , newem kako , ampak , kasneje se je uresničilo . Nevem kako bi to obrzložila , mogoče občutki nevem no . Ko sem imela pred leti hude težave sama s seboj , pač pubertetniško obdobje , mi je po naključju padla v roke knjiga angeli od Doreen Virtue . Kasneje sem si šla par takih snopov kart kupit tudi sama . Tako da imam sedaj doma nekje 4 snopiče kart plus Tarot karte . Vzamem jih v roke samo takrat , ko začutim res potrebo po vpogledu . Ampak v meni je prisoten nek strah do teh kart . Nevem zakaj, mogoče strahospoštovanje nevem . Nekaj časa sem tudi ogromno brala o mineralih , čakrah in tudi o deliovanju misli in afirmacijah . Za ta forum sem pa izvedelap red kratkim , ko sem iskala nekaj o načinu učenja uporabe kart . Res je , da imam jih zelo dolgo nmogoče tri leta , ampak še vedno se nisem naučila pravilno razlagati kart

Upam , da se bom tu naučila čim več o njih .
Toliko o meni , zakaj sem se prijavila na ta forum - skratka kerm e zanima to , zakaj sem taka karkršna sem , kako pomagati ljudem s pomočjo sebe in tudi to , zakaj smo trenutno v stanju v katerem smo . Upam , da nisem preveč filozofirala
Lep pozdrav še v naprej