Author Topic: V vednost novim članom  (Read 31248 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ARIELA

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: V vednost novim članom
« Reply #15 on: October 28, 2008, 02:37:56 PM »
Andres. Jaz sem zaključila to temo a še kar nekaj hočete obtoževat .... pa briši me, če ti grem na živce!
Kar se pa tiče mojega karakterja je pa tak, da kar je dobro pohvalim, kar "ni" oz. v čem se ne najdem bom pa tudi jasno povedala in v čem je problem, takšna pač sem.
V življenju si pa ne nakopljem težav in tudi nisem nepremišljena, tako, da res ne vem kaj in kam ti gledaš , ampak hvala za mnenje....

Offline ARIELA

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #16 on: October 28, 2008, 03:05:11 PM »
Vsak je v takšni družbi, katera mu je sorodna, zato rek zelo drži: "Povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si!"

Jaz v to vašo "visoko" družbo res ne sodim, zato se bom poslovila, ker ne želim "osebnostno nazadovat."

Ti Bikec si pa povabljen še vedno na obljubljeno masažo v moj salon v Žalcu ( KM ).

UŽIVAJTE!

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #17 on: October 28, 2008, 03:06:00 PM »
Ok, ok...zdaj pa je že čas za premirje ::)
Smo obdelali to temo na dolgo in široko se mi zdi, Ariela se vklaplja v ta forum v različnih rubrikah in mislim, da je čas, da gremo veselo naprej.  :)
Naj bo pa to v poduk vsem ostalim muham enodnevnicam. >:D polic:

Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #18 on: October 28, 2008, 03:49:19 PM »
joj koliko ene jeze, negativne energije  ::) sorry ampak mene že odbijajo klicaji, ki se tako radi pojavljajo v določenih postih.  ???

Nismo zato tukaj, da si nekaj dopovedujemo, obtožujemo, dokazujemo, ampak zato , da se družimo, učimo, delimo, saj smo različne osebnosti, ki ravno zaradi te drugačnosti in ob deljenju lastnih izkušenj, rastemo, se povezujemo in učimo.

Čisto razumljivo je, da smo vsi ljudje in da so vsakemu eni bolj simpatični kot drugi, a ravno v tem je keč...sprejeti drugačnost in pustiti drugim svoje.

Sama sem že zdavnaj prerastla občutek, da me morajo drugi ( po možnosti vsi ) razumeti in me sprejeti takšno kot sem. Od vseh nikoli ne boš sprejet. Pač delaš selekcijo po svojih trenutnih željah, potrebah itd...Določene izkušnje in določeni ljudje nam  s točno določenim namenom prihajajo naproti.

Torej upam, da se bodo ti monologi ali debate s klicaji končali oz. da jih je konec...meni je na tem forumu ravno to všeč, da dobiš in lahko daš, kar pač lahko daš. Zato ostajam tukaj.In pozitivna energija kroži, sklepajo se znanstva, prijateljstva..vendar vsak pa mora začeti pri sebi, kjer tudi navsezadnje konča.

Vse dobro in veliko ljubezni želim vsem, ki ostajate na forumu, ki odhajate in ste bili tu ali pa nikoli zares niste bili tu in vsem ostalim, ki sploh ne veste, kaj tukaj obstaja.

:-*

Taja
« Last Edit: October 28, 2008, 03:52:04 PM by taja6 »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #19 on: October 28, 2008, 05:54:44 PM »
Na ogenj ne bom dolival, saj vsaka beseda bi bila odveč.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #20 on: October 28, 2008, 06:06:54 PM »
Nisem se nameravala oglasit in mi je zelo žal, da imate vsi skupaj že dovolj te debate, ampak dejstvo je, da je Andresovo osnovno sporočilo veliko globlje, kot ste ga morda pripravljeni razumeti. Verjamem, da bomo o njem še govorili in upam, da v bolj mirnih okoliščinah, kot je bila zadnja, katera je nas moderatorje sploh napeljala do tega, da temo odpremo. To bo pač treba prej kos slej izpeljat v dobro vseh nas in splošno razpoloženje na forumu, pa naj skušamo zadevo v tem trenutku še tako potlačiti pod preprogo.

Zelo mi je tudi žal, da se skozi vso to debato vleče Ariela, na videz nič kriva, nič dolžna. Verjetno vam je vsem skupaj zelo hudo, kako gladko je padla »na mino«. Samo zato, ker je bila pač ena zadnjih povsem novih članic, ki je dobila svoj odgovor preko vrstnega reda? Že to je bil zanjo veliki šok, da v odgovoru ni popolnoma nič držalo, za nameček pa je bila še okregana od Tee, da ne obvlada nenapisanih pravil. Moderatorji pa res imamo svoje dneve.  :'(

Kaj je bilo prej – kura ali jajce, najboljše ve Ariela sama in če lahko s svojo slabo vestjo mirno spi, pri tem pa še na veliko poudarja poštenost, je to njena stvar, meni pa postaja vedno bolj slabo. Res nismo zato tukaj, da bi se obtoževali, si dopovedovali in dokazovali, kot pravi taja, nismo pa tukaj niti zato, da bi si lagali v obraz. In če gre za laž, je to najhujša stvar na tem svetu, ki je ne prenesem in sem zanjo pripravljena iti do konca, posledica tega pa je tudi ta moj prispevek.

Torej samo zate in direktno, draga B…
Nisem tako nesramna, da bi te imenovala s polnim imenom, ampak ni bilo težko ugotoviti, da se v resnici poznava. Temnolasa, prikupna punca z daljšimi lasmi, kot sem te opisala.  ::) Tudi v vseh ostalih odgovorih je veliko resnice, pač stvar interpretacije in še kakšnih podvprašanj in povratnih informacij, ampak se zdaj v podrobnosti ne bom spuščala, ker bi kvečjemu preveč razkrila tvoje dejavnosti in konec koncev poslanstvo, za katerega se čutiš poklicanega.

Lahko bi rekli tudi kaj o kostanjih in kako se z njimi znebiti negativne energije, ampak dovolj bo že tvoje geslo: NE POZABITE, USODO NAM KROJIJO LASTNE IZBIRE IN NE NAKLJUČJA, KAJTI V ŽIVLJENJU NAKLJUČIJ NI ... SO SAMO ZNAMENJA, KI JIH ali PA JIH NE ZNAMO PREPOZNATI ... ki še kako drži, zato te prosim samo to, da ga ne izkoriščaj in ne manipuliraj z ljudmi. Preveč je takih, ki te poznajo in preveč je forumov, na katerih sodeluješ, da te nespoštovanje lastnih kriterijev ne bi spravilo na slab glas.

Ker se v tem zapletu počutim osebno prizadeta, isti prispevek objavljam tudi na strani http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,824.210.html , kjer se je vsa stvar sploh začela.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #21 on: October 28, 2008, 06:33:47 PM »
Jaz ostajam brez besed...enostavno vem, da ko se Regina taklole "razburi", je nekaj res "narobe". Upam, samo, da tale Ariela ni kvazi neka zdravilka, ker šment...manipulacija je lahko zelooo zoprna reč. :-\ :o
Laž pa kot dokazano ima vedno kratke noge :P
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #22 on: October 28, 2008, 06:50:01 PM »
Če sem pisala samo pod "Anonimno v javnost", to velja ?  ;)

V življenju pogosto pride do kakšnih nesporazumov, resničnih problemov, zgleda, da je tudi to potrebno, da  dozorevamo in rastemo. Če seveda uvidimo, kaj smo storili narobe sami, če se pogovorimo, kaj nas moti pri drugem. Vem, da mi je kdaj prav težko, ko pride do "razčiščevanja". Ampak na koncu rečem, ej, hvala, da je nekdo povedal, kaj ga moti pri meni. Potem se tega zavem, pogovoriva se in ne tiščiva več v sebi, kar naju moti.

Samo zahvalim se lahko, moderatorjem in drugim  članom foruma, zaposlenim  ;), ki nam tako nesebično in hitro odgovarjate na naša vprašanja. Najmanj kar je,  je, da upate, da se nismo pridružili temu forumu samo za pobrat te odgovore. In vem, da ste vsakega sodelovanja veseli. Vse lepo  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #23 on: October 28, 2008, 06:55:42 PM »
Na ogenj ne bom dolival, saj vsaka beseda bi bila odveč.

Andres

Andres, tvoja števila vse povedo( 55 444  ;) ). vse je jasno in gremo pozitivno naprej, kot do sedaj.

:D

Taja

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #24 on: October 28, 2008, 07:47:25 PM »
sapienti sat  ;)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #25 on: October 28, 2008, 08:00:37 PM »
Se strinjam z Andresom, da nima smisla prilivat olja na ogenj.

Bi pa tole pokomentirala:

Kajpak so me dogajanja zadnje tedne napeljala do rešitve in sicer grupiranja uporabnikov.  Torej vsak, ki bi želel postaviti vprašanje zase, bi moral imeti določeno število postov, kar bi muham enodnevnicam onemogočilo  egoistični stil uporabe foruma Spletni simbol, ki ga isti uporabniki vodimo že štiri leta.

Andres

Na enem zelo podobnem italijanskem forumu so zelo striktni glede postavljanja vprasanj. Zato je tudi neprijavljenim gostom onemogocen vpogled v vsebino teme- vidni so samo naslovi. To mene sicer odbija, ker se ne odlocam za sodelovanje na forumu, ce ne vem, kaksno je vzdusje, kaksne so teme, itd.
Ce se ne motim, je nekje celo napisano, da je potrebno spostovati znanje in cas vsakega posameznika in zato nihce ne bo odgovarjal na vprasanja npr. na temah kot so tarot, astrologija... ce si sama oseba, ki postavlja vprasanje, ne bo najprej skusala odgovorit (nekako tako kot to zahteva Tea pri cigankah). Potem pa drugi komentirajo in se zraven ucijo.

Seveda so tudi tam ljudje obsedeni z eno temo in potem sprasujejo na vse mogoce nacine in obracajo vprasanja- ali me ljubi, kaj cuti do mene, ali bova skupaj, ali sem mu vsaj malo vsec... :-X Take pac vecina prezre

Grupiranje, ki ga omenjas, pa mi ni vsec, saj se poste lahko nabija na razvedrilu in podobnih temah, drugic pa kako bi to kontroliral ali nekdo postavlja vprasanja ali podaja svoje mnenje?

To je samo moje razmisljanje v izogib podobnim dogodkom ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #26 on: October 28, 2008, 09:49:53 PM »
Nerad zapišem, javno sem takšno sporočilo pustil na forumu le enkrat kot pomnim, vendar:
Naš forum, je bil pred letom dni bikokibernetsko izmerjen, vključno s sorodnimi slovenskimi forumi. Hotelo je tako, da glede na meritve Spletni simbol dosega najvišje mesto, za kar smo lahko vsi tu sodelujoči, ponosni. Preprosto to tudi pomeni, da vsakdo tule ne zdrži, saj bolj ko se mu biosistem nagiba na biokibernetski beta, več bo pri nas dotični slabega občutil. Glede na to potem letijo očitki našim regularnim članom, saj nenazadnje ti, ki očitajo so bržkone aktivni na sorodnih forumih, ki imajo biokibernetsko oceno neprimerno nižjo, le tam pa se ti ljudje počutijo bolje kot pri nas.  Kajpak tule pričakujejo enako vzdušje enake ljudi, vendar ko kaj izstopa od povprečja, enakegih ljudi in vzdušja ni mogoče pričakovati. Spletni simbol brez dvoma izstopa, saj v nasprotnem ga nebi več bilo v taki obliki in sestavi kot je danes.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #27 on: October 28, 2008, 10:23:30 PM »
Amen.  :)

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #28 on: October 29, 2008, 07:31:02 AM »
Uf kaki dan ste meli. Sicer pa včeri so bli taki aspekti, da so marsikomu razkrili obzorje. Mogoče tudi meni. No ne mislim na masažžžžžžžžžž ki bi pasu.  :D :D :D :D :D :D
Theta Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #29 on: October 29, 2008, 07:34:39 AM »
No še neki mi je padlo na pamet. Mogoče ne bi blo narobe če bi Portir napisu kratek kodex obnašanja, ki bi ga vsek obvezno moral prebrat pred včlanitvijo v Spletni simbol.

No pa gremo veselo na delo. Jutre pa hehehehehe :D :D :D :D :D :D
Theta Practitioner™