Author Topic: KELTSKI HOROSKOP-MITOLOGIJA  (Read 17565 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: KELTSKI HOROSKOP-MITOLOGIJA
« Reply #15 on: October 29, 2008, 08:47:55 PM »
Jaz sem pa JESEN in zadetek v polno v opisu;  upss  :o zdaj sem se pa full "razgalila." ;) :D :D

Tudi jaz sem JESEN. Se kar najdem :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Sonja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #16 on: October 30, 2008, 07:55:48 AM »

NEŠPLJA (Dobra poslušnost) – šarmantni, veseli, dajo vse od sebe, a pri tem niso egoisti, radi so opaženi, ljubijo življenje, premikanje, nemir, tudi krize, istočasno odvisni in neodvisni, dobrega okusa, umetniki, strastni, poudarjenih občutkov-čustev, dobri spremljevalci, ne predajo se. (medlar)

Lp Sonja
Theta Practitioner™
"Življenje ni dovolj" pravi metulj, "Vsak potrebuje še malo sonca, svobode in en mali cvet".

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #17 on: October 31, 2008, 11:43:26 AM »
Pa ko smo že pri keltih...nekaj o današnjem dnevu z drugega zornega kota:

Praznovanja noči čarovnic izhajajo iz starega keltskega običaja. Kelti so verjeli, da je 1. november začetek novega leta, da na predvečer tega prehoda pridejo na zemljo vsi duhovi in mrtvi ter da naokoli letajo čarovnice. Kasneje je pri Angležih ob sprejetju krščanstva postal ta dan Hallowe'en, kar je skrajšano iz All Hallow Even - večer vseh svetih.

...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: October 31, 2008, 02:44:24 PM »
JA IN NAJ SE NA TAK DAN POTEM DOKONČNO POSLOVIMO OD TEH NEUČAKANIH" DUŠ
DA NAS NE BOJO VEČ SPOMINJALE IN VZEMALE NAŠ DRAGOCEN ČAS BIVANJA,
ah, naj jih lepo odslovimo se poslovimo in gremo realno naprej, svečko pa prižgemo samo zaradi
plemenite časti, spodobnosti in tradicije, srečno vsem dušam, dušcam,ko se imajo morda lepše v tavajoči megli tam zgoraj, prosimo jih,da naj nas pustijo pri meru, lahko nas uspesno usmerjajo in preventivno opozarjajo, ampak sprasujem se, ce bi kdo delal ,da bi 365 dni v letu prižigal miniaturne sveče za nekoga? ,živjo
let it be