Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske številke - III. del
nensi:
Je tako, petice nakazujejo spremembe (od + do -). Ko jih vidiš bi ti predlagala, da opazuješ svoje občutke ob tem, meni je to najbolj pomagalo, da sem postopoma znala skozi to zaznati ali bodo te spremembe prijetne ali malo bolj burne, pa prav take so sicer najbolj dragocene, ker nas najhitreje največ naučijo, čeprav nam včasih zaradi intenzivnosti malo zraka zmanjka, vsaj meni se je to tako dogajalo kadar sem te vrste petice videvala.
Nekako v stilu tvojega slogana: kar te ne ubije te okrepi.
Sedmice in devetice pa potrjujejo da si na pravi poti in so ti angeli v podporo pri tem.
Lepo se imej.
Maja:
Torej naravo spremembe (ali je * ali -) zaznam intuitivno?
Bi lahko sklepala, da se mi obetajo pozitivne spremembe, če se mi pojavljajo tudi 9 in 7?
nensi:
--- Quote from: enska on April 09, 2009, 04:36:56 PM ---Torej naravo spremembe (ali je * ali -) zaznam intuitivno?
Bi lahko sklepala, da se mi obetajo pozitivne spremembe, če se mi pojavljajo tudi 9 in 7?
--- End quote ---
Ja lahko rečeva tako.
Sem ti na hitro pogledala v karte kaj ti to pomeni in tudi skozi karte se pokaže odgovor, da moraš poslušati sebe in svoje občutke.
Si na pravi poti, v smeri v kateri greš.
Zelo si občutljiva in veliko ti pomeni, da lahko pomagaš drugim. Želiš jih razsvetljevati in jim pomagati s svojim znanjem, kar je dobra pot zate.
Mislim da se sprašuješ če je to kar nameravaš pravo: ja je če so tvoji občutki ob tem pravi, ti poskoči srce od vznemirjenja, si ob tem neskončno srečna. Ja potem je to to.
Kar te trenutno ovira so pa nezaceljene čustvene rane, s katerimi se skušaj soočiti in jih zaceliti, lažje ti bo za naprej. Pomagal ti bo nadangel Rafael, prosi ga.
Maja:
--- Quote from: nensi on April 09, 2009, 05:14:35 PM ---
--- Quote from: ženska on April 09, 2009, 04:36:56 PM ---Torej naravo spremembe (ali je * ali -) zaznam intuitivno?
--- End quote ---
Ja lahko rečeva tako.
Sem ti na hitro pogledala v karte kaj ti to pomeni in tudi skozi karte se pokaže odgovor, da moraš poslušati sebe in svoje občutke.
Si na pravi poti, v smeri v kateri greš.
Zelo si občutljiva in veliko ti pomeni, da lahko pomagaš drugim. Želiš jih razsvetljevati in jim pomagati s svojim znanjem, kar je dobra pot zate.
Mislim da se sprašuješ če je to kar nameravaš pravo: ja je če so tvoji občutki ob tem pravi, ti poskoči srce od vznemirjenja, si ob tem neskončno srečna. Ja potem je to to.
Kar te trenutno ovira so pa nezaceljene čustvene rane, s katerimi se skušaj soočiti in jih zaceliti, lažje ti bo za naprej. Pomagal ti bo nadangel Rafael, prosi ga.
--- End quote ---
Pa to si me res zadela ... Neverjetno. :o
Hvala ti od srca za trud! :-*
Gaia:
--- Quote from: Azra on April 09, 2009, 03:38:02 AM ---Verjetno bi moj prispevek bolj spadal v numerologijo ... ??? Ali ta st. veljajo tudi, ko pogledas na uro ipd. ... oz, ko ti sledijo. :)
--- End quote ---
Seveda. Sem spadajo vse številke, ki pritegnejo tvojo pozornost, od zneska na računu, registrskih tablic itd. You name it.
:-* Gaja
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version