Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske številke - III. del

<< < (77/86) > >>

nensi:

--- Quote from: ženska on April 09, 2009, 06:58:14 PM ---
--- Quote from: nensi on April 09, 2009, 05:14:35 PM ---
--- Quote from: ženska on April 09, 2009, 04:36:56 PM ---Torej naravo spremembe (ali je * ali -) zaznam intuitivno?

Bi lahko sklepala, da se mi obetajo pozitivne spremembe, če se mi pojavljajo tudi 9 in 7?

--- End quote ---

Ja lahko rečeva tako.
Sem ti na hitro pogledala v karte kaj ti to pomeni in tudi skozi karte se pokaže odgovor, da moraš poslušati sebe in svoje občutke.
Si na pravi poti, v smeri v kateri greš.
Zelo si občutljiva in veliko ti pomeni, da lahko pomagaš drugim. Želiš jih razsvetljevati in jim pomagati s svojim znanjem, kar je dobra pot zate.
Mislim da se sprašuješ če je to kar nameravaš pravo: ja je če so tvoji občutki ob tem pravi, ti poskoči srce od vznemirjenja, si ob tem neskončno srečna. Ja potem je to to.
Kar te trenutno ovira so pa nezaceljene čustvene rane, s katerimi se skušaj soočiti in jih zaceliti, lažje ti bo za naprej. Pomagal ti bo nadangel Rafael, prosi ga.

--- End quote ---

Pa to si me res zadela ... Neverjetno. :o
Hvala ti od srca za trud!  :-*

--- End quote ---

Prosim, me veseli, če ti je kaj pomagalo, lepo se imej.  :)

Tea:
Ravno mi je pogled padel na moje število postov

7997

Medtem, ko sem obkrožena s škatlami .......

ang:

bilka:

--- Quote from: bilka on April 05, 2009, 02:46:35 PM ---pogledala na uro, glih ko sem nekaj razmišljala - 12:34...

--- End quote ---

pa enkrat zazvonil telefon 22:34, danes ponoči sem se pa zbudla ob 2:34...

ali mi angelški kaj sporočajo, pa ne znam razbrat sporočila???

nensi:

--- Quote from: bilka on April 14, 2009, 08:26:11 PM ---
--- Quote from: bilka on April 05, 2009, 02:46:35 PM ---pogledala na uro, glih ko sem nekaj razmišljala - 12:34...

--- End quote ---

--- End quote ---

če pogledaš vibracijo dvojke:

2, 12, 22
ti bolj ali manj sporočajo isto: zaupaj, bodi pogumna, čeprav je včasih težko, ko še ne vidimo rezultatov

34
pa ti angelčki sporočajo da so s tabo in da se pogovarjaj z njimi, o vsem kar te teži, mislih, idejah, opažanjih... in bodi pozorna na njihova sporočila, v kakršni koli obliki že

pa fajn se imej  ;)

bilka:

--- Quote from: nensi on April 14, 2009, 08:36:39 PM ---
--- Quote from: bilka on April 14, 2009, 08:26:11 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

če pogledaš vibracijo dvojke:

2, 12, 22
ti bolj ali manj sporočajo isto: zaupaj, bodi pogumna, čeprav je včasih težko, ko še ne vidimo rezultatov

34
pa ti angelčki sporočajo da so s tabo in da se pogovarjaj z njimi, o vsem kar te teži, mislih, idejah, opažanjih... in bodi pozorna na njihova sporočila, v kakršni koli obliki že

pa fajn se imej  ;)

--- End quote ---

o nensi, hvala, res.
neke vrste spodbuda torej :)))

pa naj bodo angelčki z vami vsemi!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version