Author Topic: Angelske številke - III. del  (Read 100967 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
Re: Angelske številke - III. del
« Reply #15 on: November 07, 2008, 05:09:07 PM »
kej pa 10:10 ?  ang:

10
Sprejemaš Božansko vodstvo skozi misli, ideje, vedenje. Ostani pozitivno naravnan ob teh sporočilih.

:D

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #16 on: November 07, 2008, 05:11:30 PM »
Drage  ang: z daljšim stažem!

Ali sem prav napisala? To je moja 1. razlaga.  8)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #17 on: November 07, 2008, 06:14:17 PM »
Draga  ang: Mačica, lepo si začela. Pridna ang: ang: ang: ang: ang: ang:

Sicer pa 10:10 interpretiraš lahko tudi 101 in 0, kar dosti ne spremeni ampak raširi zgodbo našega OtrokaLuči in sicer tako:

101 in 0: dovoli tvojim mislim, da so usmerjene k Bogu. Bodi kreativen kot Bog. Vedi, da najbolje pomagaš in izvršuješ božji plan, ko so tvoje misli usmerjene k miru.  Moli in prosi ter izvajaj meditativne tehnike in vse kar izvira iz Boga, saj Bog govori s teboj.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: November 07, 2008, 07:17:49 PM »
Super!  :D

Mene pa kar naprej spremlja 44. V vseh oblikah in z raznimi številčnimi kombinacijami. Sem vesela, da so  ang: z menoj.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #19 on: November 07, 2008, 07:31:47 PM »

Mene pa kar naprej spremlja 44. V vseh oblikah in z raznimi številčnimi kombinacijami. Sem vesela, da so  ang: z menoj.

Mačica, iz svoje prakse lahko povem, da mi to število zelo pomaga. Če sem kdaj v dilemi, ali ravnam prav, ali sem na pravi poti, ali je določena stvar prava zame, takrat dobim odgovor preko tega števila in takrat vem, da so z menoj in mi pritrjujejo ang:

Zelo vesela sem zate ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #20 on: November 07, 2008, 09:08:49 PM »
Bravo.   :-*

Offline OtrokLuci

• Novinec
  • *
  • with love
« Reply #21 on: November 07, 2008, 10:55:57 PM »

Sicer pa 10:10 interpretiraš lahko tudi 101 in 0, kar dosti ne spremeni ampak raširi zgodbo našega OtrokaLuči in sicer tako:

101 in 0: dovoli tvojim mislim, da so usmerjene k Bogu. Bodi kreativen kot Bog. Vedi, da najbolje pomagaš in izvršuješ božji plan, ko so tvoje misli usmerjene k miru.  Moli in prosi ter izvajaj meditativne tehnike in vse kar izvira iz Boga, saj Bog govori s teboj.

Hvala obema za razlago!  ;)  Sicer pa sm te številke zagledu po enem zlo kratkem sestanku.

Ivo
namaste

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #22 on: November 07, 2008, 11:12:52 PM »
Kako lepe petice v uri objave ...  ang:
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #23 on: November 08, 2008, 12:27:25 AM »

tudi mene že par tedno spremljajo predvsem štirice  ;) Da malo obnovimo svoje znanje:

4- angeli so s tabo; pokliči jih na pomoč, za vodstvo, občutek ljubezni in varnosti.

44- mnogo angelov je sedaj s teboj. Lahko jih zaprosiš za karkoli, kar bi ti prineslo mir - tebi in/ali tvojim ljubim. Ne reci tem angelom, kako naj " popravijo", izvedejo določeno željo, situacijo: samo prosi jih, da jo uredijo, popravijo. Božanska in neskončna modrost Stvarnika te s pomočjo angelov vodi k prelepi, najbolj pametni rešitvi.

444- Tisoče angelov te obkroža v tem trenutku s svojo ljubeznijo in podporo. Imaš zelo močno in jasno povezavo z angelskim kraljestvom in si zemeljkski angel tudi sam/-a. Ničesar se ti ni treba bati - vse je vredu.

Taja

Offline Princes

• Mojster
« Reply #24 on: November 08, 2008, 08:02:12 PM »

Hvala obema za razlago!  ;)  Sicer pa sm te številke zagledu po enem zlo kratkem sestanku.

Ivo

Ne vem zakaj, ampak meni se zdi, da odsevaš ta števila. Že ko si se prijavil na forum, sem nekje to napisala. Ali se motim?

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #25 on: November 09, 2008, 11:22:12 AM »
Meni pa je prišla ideja, da bi zvedela kaj pravijo angeli o mojem rojstnem dnevu...13, 09, 19, 72...Nensi boš lahko prosim pogledala :)
Hvala ti :-*

živjo, malo je trajalo, ampak zdaj sem pa nazaj:

tvoje številke govorijo naslednjo zgodbico:
ob rojstvu so ti bili podarjeni talenti, znanje in tudi vedoželjnost razvijati jih dalje, ter življenjsko poslanstvo razvijati jih in z njih uporabo pomagati drugim
si zelo intuitivna oseba, z razvijanjem boginje v sebi pa boš lahko preobrazila in predelala morebitne strahove in dvome, ki bi te na tej poti lahko ovirali
bodi osredotočena na svojo nalogo, ko boš pomagala sebi boš še toliko lažje pomagala tudi drugim, predvsem v smeri, da bodo živeli mirneje in bolj zdravo, kar je nekako osrednji smisel tvojega zdajšnjega bivanja
zaupaj si in optimistično nadaljuj po tej poti, števila jo potrjujejo,  z vibracijo ki jo nosijo v sebi pa ti bodo pomagala učvrstiti tvojo povezavo s Kreatorjem

zdi se mi, da ti tvoja števila zelo ustrezajo, da se te z njimi da dobro opisati, vsaj kar te "poznam" takole preko foruma

lepo bodi  :)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #26 on: November 09, 2008, 12:26:41 PM »
Hvala, nensi ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline OtrokLuci

• Novinec
  • *
  • with love
« Reply #27 on: November 09, 2008, 03:10:07 PM »

Ivo

Ne vem zakaj, ampak meni se zdi, da odsevaš ta števila. Že ko si se prijavil na forum, sem nekje to napisala. Ali se motim?

Sej lahko da jih res  ;D ang: Sicer pa nej bi bla moja številka sedmica.  Nism pa opazu da bi to kje napisala. ;)
namaste

Offline klarus

• Mojster
« Reply #28 on: November 09, 2008, 05:38:43 PM »
se peljem iz stanovanja in razmišljam, da si morem še nekaj orodja nabavit(kladivo, šravfncigre...) pogledam na avto pred mano..ko smo stali v koloni in je imel na reg. tablico 999 :-* ang:
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #29 on: November 09, 2008, 08:23:47 PM »
se peljem iz stanovanja in razmišljam, da si morem še nekaj orodja nabavit(kladivo, šravfncigre...) pogledam na avto pred mano..ko smo stali v koloni in je imel na reg. tablico 999 :-* ang:

popolna odločitev  ;)