Predlagam, da temo angelskih številk iz drugega dela
http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,630.msg51938.html#msg51938
nadaljujemo tukajle.
Lep pozdrav!
Že kar nekaj časa se ubadam s številoma 69 ali 96, ki me spremljata že približno 3 leta. Ponavadi se mi to število pojavi takrat, ko se mi v življenju pojavijo različni problemi (skrb, nezaupanje, strah, jeza, neodločnost ipd.). Ko nato zagledam to število, se mi posveti misel: vse je ok., na pravi poti sem., vse bo dobro. ipd. Skratka občutek potem ni slab, začutim neko prisotnost in občutek, da nisem sama. Vendar pa se mi vedno hkrati zdi oz. me spreleti, da sem s tem opozorjena, da nekaj ne delam prav ali pa, da ne vidim bistva. To je zelo težko opisati z besedami: gre za občutek pomirjenosti in hkrati za opozorilo. Ko sem iskala pomen angelskih sporočil preko števil, me je streznalo to, da število 6 pomeni, da moram poiskati ravnotežje med materialnim in duhovnim ter 9, ki pravi, da se moram začeti ukvarjati s svojim poslanstvom.
Mi lahko kdo pomaga in mi svetuje glede tega. Ali bi lahko imela ta dva števila še kakšen drugi pomen? Ali sem na pravi poti? Bi lahko bilo to to?
Vsem želim mirne praznike in hvala vnaprej!
Loti
Draga Loti, lepo, da si se opogumila in napisala tvoja zapažanja. Lepo bi bilo tudi, če bi se nam malo predstavila v topicu, kjer se novi člani predstavijo

Zanimivo je to angelsko sporočanje preko števil. Vedno so nam ob strani.
V primeru, ko so ti sporočali preko števila 69, si bila verjetno v neravnovesju med materialnimi zadevami in spiritualnimi zadevami. To je jing in jang energija. Če je to v ravnovestju, potem te ne tarejo skrbi in problemi. Pomisli, v katerih situacijah se ti je to pojavljalo in kaj si takrat čutila

.
Nasprotje pa je število 96, takrat so ti angeli prigovarjali, da se poglobi v tvoje božje poslanstvo in vse tvoje potrebe se realizirajo oz. se ti manifestirajo ob pravem času, ker si na tvoji edinsteni poti, za katero si se že zdavnaj odločila.
Loti, le pogumno....preuči napisano in sigurno boš dobila odgovor.
Objem zate,
Princes