Author Topic: Angelske številke - III. del  (Read 100903 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
Re: Angelske številke - III. del
« Reply #405 on: April 23, 2009, 06:15:52 PM »
Upam da spremembe bodo na bolje  :-\

by luana  ;)

Draga Luana,

Spremembe so v vsakem primeru na bolje, tako ali drugače, saj se vse dogaja v naše najvišje dobro, čeravno je včasih videti res hudo. Ti le zaupaj. Govorim iz lastnih izkušenj. (brrr zadnje čase sploh izrazito)
Na pa da je to res kar pišem imam še malo potrdilo "hours and 44 minutes.", angelsko podporo, mar ne. ;)

V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #406 on: April 23, 2009, 09:08:59 PM »

by luana  ;)

Draga Luana,

Spremembe so v vsakem primeru na bolje, tako ali drugače, saj se vse dogaja v naše najvišje dobro, čeravno je včasih videti res hudo. Ti le zaupaj. Govorim iz lastnih izkušenj. (brrr zadnje čase sploh izrazito)
Na pa da je to res kar pišem imam še malo potrdilo "hours and 44 minutes.", angelsko podporo, mar ne. ;)

draga neely 18,

verjamem v angelsko podporo, pomagalo mi je, a kaj ko teh sprememb v moji notranjosti je preveč, ne vem kam pelje, opazila sem takoj, a to ni preveč zdrava sprememba, zato se borim in tudi bojim sama sebe, če sem odkrita bi kar poletela spremembam naproti, takoj, samo da me ta primež popusti, da se osvobodim in zaživim. Saj je tudi lepih trenutkov a bojev je veliko več-
Še nekaj , te spremembe so tudi boleče, zato razumem da ljudje se borimo proti njim, nočemo jih sprejeti in si zatiskamo oči.
Hude borbe, vojna čustev joj..........

No še eno bom komentirala, astrologi poznajo vpliv planetov, temu vplivu se nekako pripravijo in ga vedo prenašat, to sem povedala bolj po domače.
Res lepo povedano, a ko te pritiska, pili in šili, se bojim da ne moreš kar tako ravnodušno mimo, ker veš da to mine.
To lahko rečeš a boji so neznosni, potrebno je imeti res zvrhano mero vsega, potreben je umik v samoto, da lahko to pripelješ mimo, da ni izbruhov int.
by luana   :D :D :D
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #407 on: April 24, 2009, 07:40:52 PM »

by luana  ;)

Draga Luana,

draga neely 18,

verjamem v angelsko podporo, pomagalo mi je, a kaj ko teh sprememb v moji notranjosti je preveč, ne vem kam pelje, opazila sem takoj, a to ni preveč zdrava sprememba, zato se borim in tudi bojim sama sebe, če sem odkrita bi kar poletela spremembam naproti, takoj, samo da me ta primež popusti, da se osvobodim in zaživim. Saj je tudi lepih trenutkov a bojev je veliko več-
Še nekaj , te spremembe so tudi boleče, zato razumem da ljudje se borimo proti njim, nočemo jih sprejeti in si zatiskamo oči.
Hude borbe, vojna čustev joj..........

No še eno bom komentirala, astrologi poznajo vpliv planetov, temu vplivu se nekako pripravijo in ga vedo prenašat, to sem povedala bolj po domače.
Res lepo povedano, a ko te pritiska, pili in šili, se bojim da ne moreš kar tako ravnodušno mimo, ker veš da to mine.
To lahko rečeš a boji so neznosni, potrebno je imeti res zvrhano mero vsega, potreben je umik v samoto, da lahko to pripelješ mimo, da ni izbruhov int.
by luana   :D :D :D

O draga Luana, verjemi, da te prav dobro razumem. Vem, da je potrebno ogromno moči ob tej transformaciji, a verjemi tudi vase. Zaupaj si, saj si zelo močno dekle. Če te naloge ne bi zmogla, ... To je tvoja lekcija, za tvojo osebno nadgradnjo.
Moj namen ni filozofirati, temveč ti ponuditi podporo, a verjeti vase moraš sama. Verjamem pa, da zmoreš, saj si zmagovalka in v tebi sije močna lučka, katera te vodi po pravi poti.
Ne plavaj proti toku, ne trudi, ne muči se preveč, temveč spusti in preprosto zaupaj. Verjamem tudi, da te kdaj tako boli, da bi se najraje zjokala, ... Jokaj, jokaj tako dolgo, da izmiješ bolečino. Verjemi da je potem bolje. Meni ob takih dneh dobro dene, da si naredim solni pealing (lahko tudi solno kopel, če imaš kopalno kad) in sprehod ob vodi, na sončku. To regenerira. Včasih tudi mi potrebujemo kakšen "reset".
Saj ti IMAŠ zvrhano mero moči, poguma, volje, ljubezni, ker ti uspeva skozi te viharje. Bodi ponosna nase! Samo ne umikaj se. Deli svoje breme, da je lažje. Govori, se pogovarjaj in verjemi da je potem lažje.

Vse dobro ti želim draga Luana in zvrhano mero ljubezni, moči in naj so ti energije naklonjene!
topel objem :-*
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #408 on: April 24, 2009, 08:35:57 PM »
Draga neely 18

Hvala za spodbudne besede, res je sem močna, ravno danes sem prišla do spoznanja da imam konjsko zjogljivost, a vseeno je hudo.
Vse je še težje ker moraš bolečino prestajati v samoti in tišini, ni druge, to je največje gorje. Ni pravično, da se dogajajo take stvari, res pa da imajo ljudje na naši prelepi zemljici še težje stvari od mojih, sočustvujem z njimi a svojim ne vidim ne konca in tudi ne kraja. Z vsakim dnem je težje, ne gre, že lep čas upam na razrešitev, a ne uvidim poti, niti luči. Ne gre, po naravni poti ni nič!
Pravijo da to so lekcije, no hvala, a včasih bi iztopila, prišlo je že tako daleč da bi kar zaspala.
Mogoče da se izvijem, to si ponavljam, tudi po pomoč k angelom sem se zatekla, v delu sem hotela utopiti vse, a še vedno se dobi tudi trenutek za vrnitev v to stanje.
No sedaj sem se izlila, bo vem da bo, nekaj že bo.

Hvala za spodbudne besede res si  ang:
by luana ;) ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #409 on: April 24, 2009, 09:22:41 PM »
Draga neely 18

Hvala za spodbudne besede, res je sem močna, ravno danes sem prišla do spoznanja da imam konjsko zjogljivost, a vseeno je hudo.
Vse je še težje ker moraš bolečino prestajati v samoti in tišini, ni druge, to je največje gorje. Ni pravično, da se dogajajo take stvari, res pa da imajo ljudje na naši prelepi zemljici še težje stvari od mojih, sočustvujem z njimi a svojim ne vidim ne konca in tudi ne kraja. Z vsakim dnem je težje, ne gre, že lep čas upam na razrešitev, a ne uvidim poti, niti luči. Ne gre, po naravni poti ni nič!
Pravijo da to so lekcije, no hvala, a včasih bi iztopila, prišlo je že tako daleč da bi kar zaspala.
Mogoče da se izvijem, to si ponavljam, tudi po pomoč k angelom sem se zatekla, v delu sem hotela utopiti vse, a še vedno se dobi tudi trenutek za vrnitev v to stanje.

by luana ;) ;)

Draga Luana,

Prosim. Verjemi, da pogovor pomaga. In če želiš, se mi lahko pridružiš v moji spletni klepetalnici "Spovednica" pod rubriko Prišepni angelom ob torkih od 10h do 11h in četrtkih od 17h do 18h. Tam lahko klepetava, deliva skrbi, se potožiš, morda postaviš kakšno vprašanje in ti naredim vpogled ... Premisli. Odločitev je tvoja.
Razrešitev in takozvani počitek pa pride, ko je čas zato. Pa odmisli slabo, strahove in dvome na stran, ker verjemi, če te skrbi in če se nekaj "žreš", nič ne spremeniš, le še slabše se počutiš in s tem narediš sebi le slabo. Jaz se vsak dan opominjam s pozitivnimi afirmacijami, da sem preskrbljena, da mi je lepo, da sem srečna, ... POgledam ven in uzrem sončka, če je dež se zjočem (ob takih dneh ... ne vedno, ker dež obožujem, ne ravno treskanje in nevihte, ampak vendarle  ;D ). Prisluhnem žvrgolenju ptic in sem srečna, da lahko to slišim. Ob treskanju, prepirih pri sosedih si vklopim relax glasbo, da ja malo utišam vse to. In ko mi je najbolj hudo, ko res ne želim vsega deliti kar z nekom, ... se potopim v meditacijo in se pogovorim z njim/i. Ne zanima me kaj in kako ampak je bolje.

Ne, ne, za takšne vrste počitka še ni čas, verjemi da ne. Nate čaka še pomembna naloga, a zdaj je na vrsti najprej "čiščenje". Tudi to zmoreva, verjemi. Sva zmagovalki, kot mnogokdo in na nama je, da se naučiva širiti luč.

topel objem  :-*

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #410 on: April 24, 2009, 11:28:18 PM »
Draga neely 18

by luana ;) ;)

Draga Luana,

Prosim. Verjemi, da pogovor pomaga. In če želiš, se mi lahko pridružiš v moji spletni klepetalnici "Spovednica" pod rubriko Prišepni angelom ob torkih od 10h do 11h in četrtkih od 17h do 18h. Tam lahko klepetava, deliva skrbi, se potožiš, morda postaviš kakšno vprašanje in ti naredim vpogled ... Premisli. Odločitev je tvoja.
Razrešitev in takozvani počitek pa pride, ko je čas zato. Pa odmisli slabo, strahove in dvome na stran, ker verjemi, če te skrbi in če se nekaj "žreš", nič ne spremeniš, le še slabše se počutiš in s tem narediš sebi le slabo. Jaz se vsak dan opominjam s pozitivnimi afirmacijami, da sem preskrbljena, da mi je lepo, da sem srečna, ... POgledam ven in uzrem sončka, če je dež se zjočem (ob takih dneh ... ne vedno, ker dež obožujem, ne ravno treskanje in nevihte, ampak vendarle  ;D ). Prisluhnem žvrgolenju ptic in sem srečna, da lahko to slišim. Ob treskanju, prepirih pri sosedih si vklopim relax glasbo, da ja malo utišam vse to. In ko mi je najbolj hudo, ko res ne želim vsega deliti kar z nekom, ... se potopim v meditacijo in se pogovorim z njim/i. Ne zanima me kaj in kako ampak je bolje.

Ne, ne, za takšne vrste počitka še ni čas, verjemi da ne. Nate čaka še pomembna naloga, a zdaj je na vrsti najprej "čiščenje". Tudi to zmoreva, verjemi. Sva zmagovalki, kot mnogokdo in na nama je, da se naučiva širiti luč.

topel objem  :-*

Ojla neely 18 z veseljem kje je to?
No mogoče da bode res pogovor kaj pomagal, vse verjamem samo da je bolje. Ko so trenutki miru in notranje uravnovešenosti sem spokojna in srečna, a žal zadnje mesece oz . leto jih je res malo, kar naprej sem v skrbeh, najbolj žalostno je to,  za vse sem si sama kriva, ni drugih krivcev tega se zavedam, to je najslabje v vsej stvari. Ta primež je močan, neukrotljiv in hinavski.
Malo drži, potem popusti in v drugo je še slabje, intenzivneje.
Kar veliko sem si s angeli pomagala, a solz vseeno nisem posušila, to leto je pa res tako bolj mokro, če že ne poplavljeno, upam da kmalu konča, imam ga že poln kovček!
Hvala neely 18

by luana   ;)
Luana....

Dzelad ed Din RUMI

Offline bilka

• Mojster
« Reply #411 on: April 26, 2009, 08:29:08 AM »
ena ura je kazala 8:23, druga pa 8:26...
in kaj mi je prišlo naprej --> 8 =2 na tretjo potenco oziroma 8= 2+6
očitno 8 igra neko posebno vlogo... ;)

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #412 on: April 26, 2009, 10:34:21 AM »
Če me spomin ne vara neskončno št, v mat. se ve, v vodoravnem pol.(ne vem ga napisat)   ;) :D :D
by luana  :-X
Luana....

Dzelad ed Din RUMI

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #413 on: April 27, 2009, 05:41:51 PM »
Mene že nekaj dni spremljajo kombinacije: 445, 554, 443, 334, 774, 447, 234 in pa 333, 444, 555. Določene številke mi pridejo pred oči tudi 4 ali večkrat na dan. Sprejemam jih kot pravi blagoslov in znamenja bitij svetlobe.  ang:
Pozdravček, Mačica

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #414 on: April 27, 2009, 08:16:20 PM »
Mene že nekaj dni spremljajo kombinacije: 445, 554, 443, 334, 774, 447, 234 in pa 333, 444, 555. Določene številke mi pridejo pred oči tudi 4 ali večkrat na dan. Sprejemam jih kot pravi blagoslov in znamenja bitij svetlobe.  ang:
Pozdravček, Mačica

Pa dajva Mačica ...
445- med spremmbami, ki jih ta hip uvajaš ali o katerih razmišljaš, si deležna vse podpore angelov. Nadaljuj z izvajanjem svojih načrtov.

554-Angeli ti zagotavljajo, da ti spremembe, sredi katerih se nahajaš, prinašajo blagoslov.Odreci se staremu in sprejmi novo.

443-Deležna si vse zaščite in ljubezni vnebovzetih mojstrov in angelov, ki so slišali tvoje molitve in se odzvali tvojemu klicu na pomoč.

334- Tvoja duhovna vez z angeli, nadangeli in vnebovzetimi mojstri je jasna in zelo resnična.

774- Angeli pozdravljajo tvoje nedavne odločitve in dejanja, ter te prosijo, da nadaljuješ z uspešnim delom.

447- Angeli ti čestitajo in te spodbujajo, saj si na pravi poti, da uresničiš svoje sanje.

234- - V angelih, nadangelih in vnebovzetih mojstrih si našla močne zaveznike. Prav zdaj ti stojijo ob strani, ti pomagajo in vodijo.

333-Dobrohotni vnebovzeti mojstri te obdajajo, varujejo, vljubijo in vodijo.

444- Angeli obstajajo- nahajajo se povsod okoli tebe! Ker te mnoga nebeška bitja brezmejno ljubijo, podpirajo in vodijo, se nimaš česa bati.

555- Na vseh področjih tvojega življenja se odvijajo velikanske spremembe! Da bi bile te kar se da ugodne, pozitivno razmišljaj in se osredotoči na molitev in afirmacije.

Tako draga moja, verjamem, da najdeš v tem marsikakšen odgovor. Glede vnebovzetih mojstrov pa, kot sem ti že posredovala po gsm sporočilo, da se povežeš z Mojzesom in St.Germainom. Podrobnejši opis veš kje najdeš. ;) (na spletni strani barbarap ;))

pa veliko užitkov in sreče.  :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #415 on: April 27, 2009, 08:20:26 PM »

by luana   ;)

Draga Luana, (morda še kdo drug ;))

Lahko se mi jutri pridružiš od 10h do 11h v klepetalnici "Spovednica", pod rubriko Prišepni angelom.
Še link http://www.prisluhni-angelom.com/prisepni-angelom.html
Prisrčno vabljena/i in dobrodošla/i!  ang:

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #416 on: April 27, 2009, 08:38:05 PM »
Hvala, ljuba moja prijateljica Neely!    :-* :-* :-*

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #417 on: April 28, 2009, 05:38:55 PM »

by luana   ;)

Draga Luana, (morda še kdo drug ;))

Lahko se mi jutri pridružiš od 10h do 11h v klepetalnici "Spovednica", pod rubriko Prišepni angelom.
Še link http://www.prisluhni-angelom.com/prisepni-angelom.html
Prisrčno vabljena/i in dobrodošla/i!  ang:

Ojla neely 18 bom a ne vem kdaj, imam namreč norišnico v službi tako da, ko se malo sprosti se udeležim v popoldanskih urah.
Hvala ti, si res srček, pozdravlja  ang:  luana  :D ;) :D :D
Luana....

Dzelad ed Din RUMI

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #418 on: April 28, 2009, 05:46:12 PM »
Ojla!

Postnila sem ob 05:38:55, kaj mi narekujejo št?

Hvala za prijazno obrazložitev!

by luana :D :D
Luana....

Dzelad ed Din RUMI

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #419 on: April 28, 2009, 05:57:40 PM »
Ojla!

Postnila sem ob 05:38:55, kaj mi narekujejo št?

Hvala za prijazno obrazložitev!

by luana :D :D

5- Nahajaš se sredi sprememb, ki ti obračajo življenje na bolje. Pri vseh življenjskih spremembah je modro prositi za nebeško pomoč.

38- Vnebovzeti mojstri ti pomagajo urediti denarne zadeve.

55- Nastopilo je obdobje, ko se odrekaš staremu in kličeš novo. Pozdravi te spremembe, saj ti prinašajo nove blagoslove.
ali
538- Zahvaljujoč stikom, ki jih preko molitev vzdržuješ z vnebovzetimi mojstri in sledenju zanesljivemu notranjemu vodstvu, se tvoje denarno stanje popravlja.