Mene že nekaj dni spremljajo kombinacije: 445, 554, 443, 334, 774, 447, 234 in pa 333, 444, 555. Določene številke mi pridejo pred oči tudi 4 ali večkrat na dan. Sprejemam jih kot pravi blagoslov in znamenja bitij svetlobe. 
Pozdravček, Mačica
Pa dajva Mačica ...
445- med spremmbami, ki jih ta hip uvajaš ali o katerih razmišljaš, si deležna vse podpore angelov. Nadaljuj z izvajanjem svojih načrtov.
554-Angeli ti zagotavljajo, da ti spremembe, sredi katerih se nahajaš, prinašajo blagoslov.Odreci se staremu in sprejmi novo.
443-Deležna si vse zaščite in ljubezni vnebovzetih mojstrov in angelov, ki so slišali tvoje molitve in se odzvali tvojemu klicu na pomoč.
334- Tvoja duhovna vez z angeli, nadangeli in vnebovzetimi mojstri je jasna in zelo resnična.
774- Angeli pozdravljajo tvoje nedavne odločitve in dejanja, ter te prosijo, da nadaljuješ z uspešnim delom.
447- Angeli ti čestitajo in te spodbujajo, saj si na pravi poti, da uresničiš svoje sanje.
234- - V angelih, nadangelih in vnebovzetih mojstrih si našla močne zaveznike. Prav zdaj ti stojijo ob strani, ti pomagajo in vodijo.
333-Dobrohotni vnebovzeti mojstri te obdajajo, varujejo, vljubijo in vodijo.
444- Angeli obstajajo- nahajajo se povsod okoli tebe! Ker te mnoga nebeška bitja brezmejno ljubijo, podpirajo in vodijo, se nimaš česa bati.
555- Na vseh področjih tvojega življenja se odvijajo velikanske spremembe! Da bi bile te kar se da ugodne, pozitivno razmišljaj in se osredotoči na molitev in afirmacije.
Tako draga moja, verjamem, da najdeš v tem marsikakšen odgovor. Glede vnebovzetih mojstrov pa, kot sem ti že posredovala po gsm sporočilo, da se povežeš z Mojzesom in St.Germainom. Podrobnejši opis veš kje najdeš.

(na spletni strani barbarap

)
pa veliko užitkov in sreče.