Author Topic: Paparaci...  (Read 31916 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Paparaci...
« Reply #90 on: November 24, 2006, 01:32:31 PM »
Portir, dogaja se marsikaj, da pa je frka še večja, jo nekateri še potencirajo. Naša perica je zvečer po rjuhah splezala dol in odšla iz hotela. Vzrok mi ni poznan. Kritike padajo name in delno tudi nate. Jaz da sem videl, pa nič ukrepal, ti pa da nič ne vidiš.
Ko pride perica nazaj, se pomenimo in razkrijemo to enigmo.

Hmm. Ne vem, če se splača Perici zameriti.  Žalostno od naju Hišnik, da mora skozi okno plezati po plačo k sosedom.  Tu sva kot vidiš pogrnila na celi črti edino opravičilo pa je Merkur, Saturn, Sonce, Luna, skratka vsak planet, ki nama pade kot dobro opravičilo. Prihaja seveda Venera in takrat pade povišica. Ni najbolje tako Hišnik?
Sicer pa se bojim, da bova ob prihodu Venere že oba stara in bova morala tako še koga zaposliti. Vrtnar je bolj malo tu, naj o DJ-ju niti ne govorim. Imava pa dobro pomoč kuharju in esorcistu. Vendar ob  Veneri bosta tudi onadsva že starejša, zato išče se  pomoč moških, četudi jih dobiva čez cesto kjer adaptirajo hišo. Pač plača mora biti.

Portir--Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Travica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #91 on: November 24, 2006, 02:49:05 PM »
Pa saj Venera ne prihaja tako redko, da bi se človek kar radikalno postaral, ali pač?

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
« Reply #92 on: November 24, 2006, 03:04:20 PM »
Portir, dogaja se marsikaj, da pa je frka še večja, jo nekateri še potencirajo. Naša perica je zvečer po rjuhah splezala dol in odšla iz hotela. Vzrok mi ni poznan. Kritike padajo name in delno tudi nate. Jaz da sem videl, pa nič ukrepal, ti pa da nič ne vidiš.
Ko pride perica nazaj, se pomenimo in razkrijemo to enigmo.

Hmm. Ne vem, če se splača Perici zameriti.  Žalostno od naju Hišnik, da mora skozi okno plezati po plačo k sosedom.  Tu sva kot vidiš pogrnila na celi črti edino opravičilo pa je Merkur, Saturn, Sonce, Luna, skratka vsak planet, ki nama pade kot dobro opravičilo. Prihaja seveda Venera in takrat pade povišica. Ni najbolje tako Hišnik?
Sicer pa se bojim, da bova ob prihodu Venere že oba stara in bova morala tako še koga zaposliti. Vrtnar je bolj malo tu, naj o DJ-ju niti ne govorim. Imava pa dobro pomoč kuharju in esorcistu. Vendar ob  Veneri bosta tudi onadsva že starejša, zato išče se  pomoč moških, četudi jih dobiva čez cesto kjer adaptirajo hišo. Pač plača mora biti.

Portir--Andres

Po vsem tem, kar se je zgodilo, je mo.oče res to, kar si ugotovil, Andres. Po vzoru ministra Drobniča, naj bi ponudil odstop.

Nimam podatka, da ne bi dobila plače, mogoče jo je le treba zvišati, kaj praviš ?
Kar danes lahko storiš...lahko tudi jutri...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #93 on: November 24, 2006, 04:37:31 PM »
O pajade, o pajade..... a zdej bi pa še vidva odstopila. Ni govora. Plače talat pa basta.  ::)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #94 on: November 24, 2006, 04:49:41 PM »
Ostopila in drugi hotel prevzela, pa tam dalje štrene mešala, haaaa?  :o Jok brate, odpade. 8)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #95 on: November 24, 2006, 06:35:19 PM »
Ostopila in drugi hotel prevzela, pa tam dalje štrene mešala, haaaa?  :o Jok brate, odpade. 8)

nekam pogosto omenjata tisto bajto nasproti hotela  ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #96 on: November 25, 2006, 12:28:06 AM »

[/quote]

Po vsem tem, kar se je zgodilo, je mo.oče res to, kar si ugotovil, Andres. Po vzoru ministra Drobniča, naj bi ponudil odstop.

Nimam podatka, da ne bi dobila plače, mogoče jo je le treba zvišati, kaj praviš ?
[/quote]

Predlagal bi da se kar vsem v enem paketu poviša plača za  300%.   Toda.  Vedno znova se postavlja vprašanje kdo bo vse to s podeljevanjem plače lahko obdelal, saj nekatere med nami bodo kaj kmalu v meni in takrat so baje ženske še bolj vroče. Ker bo takrat tudi drugi čas bodo normalno spet zahtevale povišico, vendar to bo od današnje višje najmanj  500%, če se jim "povišico nastavi takoj". :)

Ker je žensko zastopstvo tod okoli zelo dobro zastopano, ne moreva mimo dejstva, da bomo kar nas je moških tule,  v času njihove mene petkrat bolj močnejši. 

Portir:  Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #97 on: November 25, 2006, 12:31:34 AM »

nekam pogosto omenjata tisto bajto nasproti hotela  ;D

Anima. 

Zastopstvo moških tam je enako kot zastopstvo žensk tule.  In go govorimo o plačah, kar set tu zelo pogosto sliši, pač morava pogledati tudi čez cesto, saj s tem bi se povečala rentabilnost hotela. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #98 on: November 25, 2006, 12:34:13 AM »
O pajade, o pajade..... a zdej bi pa še vidva odstopila. Ni govora. Plače talat pa basta.  ::)

Hja.  Zdaj vidim, da naju le nekdo pogreša.  Primi zvečer čopič Hišnik in čez dan vse potrebno kar rabiš za čiščenje radiatorjev.  Moj daljnogled je nekdo, predvidevam, da ena počistila.  Na tepihu v portirnici pa je ostala rdeča kapljica.  Članice Rdeče kapice še nimamo, zato bi le radovedno vprašal, če je katera po plačo prišla k meni. :)

Vaš Portir-- Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #99 on: November 26, 2006, 12:09:36 AM »
Očitno to ni bila nobena od vas iz hotela. Bržkone pa bi to lahko bila kakšna nova članica, ki se želi potegovati vsaj za delo čistilke.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #100 on: December 04, 2006, 11:48:14 PM »
Andres,

nekje si zapisal,da potrebuješ dve čistilki.Zakaj pa?
Saj še nam ne plačuješ  ??? ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #101 on: December 05, 2006, 01:02:51 AM »
Saj smo že petega.  Verjetno si na plačo 31.11. ponoči že pozabila.  Potemtakem tudi tebi uhaja spomin in seveda sredstva.
Dve čistilki pa absolutno rabimo, saj nobene ni v hotelu.  Malo poglej okrog sebe in videla boš, da je to kader, ki ga rabimo. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #102 on: December 05, 2006, 05:04:57 PM »
Saj smo že petega.  Verjetno si na plačo 31.11. ponoči že pozabila.  Potemtakem tudi tebi uhaja spomin in seveda sredstva.
Dve čistilki pa absolutno rabimo, saj nobene ni v hotelu.  Malo poglej okrog sebe in videla boš, da je to kader, ki ga rabimo. 

Andres

Kar misli si,da sem ostala brez plače. :'(
Majhen nasvet:najemi čistilce ,ne čistilk.Postaja dolgcajt s samimi babami ;D ;D ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #103 on: December 05, 2006, 05:54:56 PM »
Majhen nasvet:najemi čistilce ,ne čistilk.Postaja dolgcajt s samimi babami ;D ;D ;D

Jeeesss ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #104 on: December 05, 2006, 06:53:24 PM »
Huraaaaaa ..... a smo lahko ženske v komisiji za sprejem  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE