Author Topic: Retrogradnosti, mrki v 2019  (Read 18993 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Retrogradnosti, mrki v 2019
« Reply #15 on: January 20, 2019, 07:18:57 PM »
Lumpi, tudi jaz ne vem, kako bo. Menda pa bomo kozorogi kar na udaru... Se veselim  ;D ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #16 on: January 20, 2019, 08:29:23 PM »
Solarni mrk v juliju pade mulcu točno na ascendent. Hmmmmmmm
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #17 on: January 22, 2019, 10:55:28 AM »
podatki za mrke v 2019

sončni    6.1.2019    15 stopinj kozorog
lunin     21.1.2019     0 stopinj lev/vodnar
sončni     2.7.2019   10 stopinj rak
lunin      16.7.2019   24 stopinj rak/kozorog
sončni   26.12.2019   4 stopinje kozorog

bodite dobro.

Torej smo včeraj imeli zadnji mrk na osi lev/vodnar.
Sedaj se bomo ubadali s spuščanjem starih vzorcev, stare tradicije, kaj nam več ne služi, česa več ne potrebujemo pri svojem razvoju, kaj je že skrajni čas, da pustimo za seboj....
Skratka, na udaru bodo vsi stari tradicionalni sistemi, naša kariera, naš družbeni status...kaj smo od tega dosegli, kaj nam še koristi in predvsem kaj nam NE koristi več in lahko oz. moramo izpustiti, se od tega posloviti, da gremo v razvoju lahko naprej..razvoj pa nam kaže usmeritev vase, v našo rodbino, v našo domovino, v naše otroke, v našo varnost,  v naše prednike, v razvoj družine...
Torej prihaja čas, ko se bomo usmerili v razvoj naše notranje intime, naše varnosti, naše družine, naših korenin...kaj je za nas torej družina, kaj je za nas varnost, kaj je za nas intima, od kod prihajamo...
Zelo napeto obdobje bo, ko se srečajo jupiter, saturn, pluton in j. vozel v kozorogu...do takrat je dobro vse popucati, in staro navlako odvreči...
Prvič je mao zadišalo že lani julija, ko je bil prvič mrk na osi rak/kozorog.

Torej kaj se vam je takrat dogajalo?
Kje imate os rak/kozorog?

Sploh pomembno seveda za nas rake/kozoroge, in tudi za tehtnice/ovne.
« Last Edit: January 22, 2019, 10:57:14 AM by sanjalka »
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #18 on: January 22, 2019, 11:22:34 AM »
Lev - 8. hiša, Vodnar - 2. hiša
Saj ne, da mi je ravno včeraj "padlo" nekaj denarja nepričakovano.  ::)
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #19 on: January 22, 2019, 02:31:38 PM »

Lani je bila aktualna os mrkov lev/vodnar, torej je bilo učenje postati avtentični in se izločiti iz skupine oz biti samosvoji...Biti ponosni, srčni, biti sončni....Za sabo smo morali pustiti skupino oz skrivanje v skupini, naučiti smo se morali izstopati, biti vidni, opazni...Pustiti za sabo vse "skupine", ki ne služijo več naši rasti, skupinsko miselnost, biti enaki in enakopravni z vsemi, to smo morali prevetriti in obdržati kar je dobro, kar nam ne služi pa pustiiti in izpustiti...Razviti pa svojskost, avtentičnost.
No, včeraj je bil še zadnji mrk v seriji mrkov na osi lev/vodnar....
Na družbenem nivoju je bilo kar precej shodov velikih skupin ljudi, potem so tukaj skupine beguncev....In naš odnos do vsega tega...Kakšen je?
Kje smo zares enkopravni kot ljudje?
Koliko spoštujemo avtentičnost posameznika? Drugačnost posameznika? Koliko lahko posameznik izstopa? Koliko je vreden čovek kot posameznik?
Kaj smo se naučili iz preteklosti glede skupinske dinamike? Kje se znamo zares povezati? Kje smo zares enakovredni?
Tako, da poglejte kje ste imele to os in kaj vas je naučila ;)
Saša, tvoje učenje je bilo verjetno postati "kraljica" v partnerskem odnosu, žareti svojo srčno in sončno energijo v partnerstvu...
"Zahtevati", da te partner spoštuje, občuduje, da si lahko v partnerstvu posebna, avtentična, drugačna, a sprejeta in spoštovana.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #20 on: January 22, 2019, 03:46:08 PM »

Lani je bila aktualna os mrkov lev/vodnar, torej je bilo učenje postati avtentični in se izločiti iz skupine oz biti samosvoji...Biti ponosni, srčni, biti sončni....Za sabo smo morali pustiti skupino oz skrivanje v skupini, naučiti smo se morali izstopati, biti vidni, opazni...Pustiti za sabo vse "skupine", ki ne služijo več naši rasti, skupinsko miselnost, biti enaki in enakopravni z vsemi, to smo morali prevetriti in obdržati kar je dobro, kar nam ne služi pa pustiiti in izpustiti...Razviti pa svojskost, avtentičnost.
No, včeraj je bil še zadnji mrk v seriji mrkov na osi lev/vodnar....
Na družbenem nivoju je bilo kar precej shodov velikih skupin ljudi, potem so tukaj skupine beguncev....In naš odnos do vsega tega...Kakšen je?
Kje smo zares enkopravni kot ljudje?
Koliko spoštujemo avtentičnost posameznika? Drugačnost posameznika? Koliko lahko posameznik izstopa? Koliko je vreden čovek kot posameznik?
Kaj smo se naučili iz preteklosti glede skupinske dinamike? Kje se znamo zares povezati? Kje smo zares enakovredni?
Tako, da poglejte kje ste imele to os in kaj vas je naučila ;)
Saša, tvoje učenje je bilo verjetno postati "kraljica" v partnerskem odnosu, žareti svojo srčno in sončno energijo v partnerstvu...
"Zahtevati", da te partner spoštuje, občuduje, da si lahko v partnerstvu posebna, avtentična, drugačna, a sprejeta in spoštovana.
Lepo si opisala vse skupaj. Ja, sem imela kar pestro leto na tem področju, ampak se je partner tudi izkazal. Imam njegovo podporo na vseh področjih. Sem tudi jaz "dojela" to moč oz jo zahtevala in dobila.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #21 on: January 22, 2019, 04:29:55 PM »
Super Sasa 8)
Vesela zate :-* :-* :-*
Se nekaj casa bo pri tebi os 2/8 hisa aktivirana, potem pa ze 1/7 ;)
Ampak zdaj je ucenje varnost, korenine, druzina...dovoliti si biti custvena, odprta, nezna, in vse to izraziti v odnosih 1 na 1...
Izpuscanje kontrole, nadzora, statusa, imeti vse pod kontrolo...
Stara ti (1.hisa) mora nekaj starega odvreci in se obrniti v drugega (7.hisa) in tam razviti custveno plat sebe.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #22 on: January 22, 2019, 05:00:42 PM »
Jaz pa 4 hiša, kozorog, se je v zadnjem letu marsikaj dogodilo na tem področju, sem se uprla neupravičenim obtožbam. Zdaj vem, da nikdar več ne bo tako, kot je bilo. Ne vem, kaj vse bo še treba opustiti in spustiti, kam me bo vse to pripeljalo. Začuda pa, da mi v zadnjem času sploh ni več hudo pri duši, enostavno mi pogled seže preko. Si nisem mislila, da je to sploh možno, ne vem, če to človek sploh lahko zastopi.
V raku 10 hiša je pa moja pisarna v kuhinji, tam se veliko dogaja. Je napolnjena z lonci, šiviljskimi zadevami, knjigami, križankami, pa prečudovit pogled na potovanje sonca ima.
 :-*

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #23 on: January 22, 2019, 09:05:19 PM »
Ne vem ali sem prav naredila. Pošiljam mojo natalno karto z luninim mrkom na dan 21. 1. 2019. Kako deluje name? Mi lahko kdo na to odgovori? PROSIM.

https://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_24gw_tatjana_teblaj_2019121.71822.149277.png&res=100

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #24 on: January 23, 2019, 06:16:57 PM »
Lumpi, tebi zadnji lunin mrk vpliva na os 4 hiše/dom, družina, naše korenine in 10 hiše/kariera in dosežki, ugled v javnosti. Ne znam ti povedati, kako naj bi mrk pri tebi konkretno na teh področjih deloval, moje mnenje je, da bodo vpletena tudi čustva, saj je Luna v tem mrku naredila eksaktno inkonjunkcijo na tvojo natalno Luno.
Dobro bodi.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #25 on: January 23, 2019, 06:49:14 PM »
Hvala Cvetka. Zlata si.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #26 on: January 27, 2019, 08:43:46 AM »
Cvetka, še meni prosim pogledaš, kako mi učinkuje zadnji mrk?  Pleassseeee  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #27 on: January 27, 2019, 11:17:02 PM »
Rena, kar znam, napišem.
Se je mrk pozicionaial prav na prehodu med tvojima 1/2 hišo in 7/8 hišo. Kaj naj bi zaključila?
1 hiša/ kdo si? JAZ. in 2 hiša/upravjanje z materialnim bogastvom, tudi samospoštovanje.
7 hiša/ odnosi, partnerstva, obravnavanje drugih ljudi in 8 hiša/ dediščina, davki, delitev premoženja, krediti.
In prav zraven tega dogajanja je tvoje natalno Sonce, pestro obdobje je pred tabo. Je pa v dobrodošlem odnosu mrka tvoja natalna Luna, čustva bodo potolažena.

Rena, predmet tvojega zadnjega mrka ni zdravje, vsakodnevno delo, sosedje, igra, otroci, študij, kariera, naš forum, tudi bolnišnica ali zapor ne.
Dobro bodi  :-*
« Last Edit: January 27, 2019, 11:24:46 PM by cvetka »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #28 on: January 29, 2019, 12:19:54 PM »
Draga Cvetka, najlepša hvala  :-* :-* :-*.

Hihihi, sem potolažena, da najhujšega ne bo  :P. Zdravje mi je en mičken ponagajalo. Obležala sem za izjemno močno virozo, pa hvalabogu, da je najhujše mimo. Mrk prav na področjih, kjer si tudi sama želim največ naredit. A želja ni dovolj, zato bodo v podporo mrkaste brce v rit.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #29 on: February 20, 2019, 07:45:54 AM »
podatki za mrke v 2019

sončni    6.1.2019    15 stopinj kozorog                 JE BIL V 12. HIŠI
lunin     21.1.2019     0 stopinj lev/vodnar              JE BIL v 6.hiši
sončni     2.7.2019   10 stopinj rak                       BO V 5.hiši. ALELUJA :)
lunin      16.7.2019   24 stopinj rak/kozorog             BO V 6.HIŠI
sončni   26.12.2019   4 stopinje kozorog                    BO v 11.hiši

bodite dobro.

Letos tako ne bo R venere in R marsa, ane ?
Kaj pa R merkur ? Kdaj začne svoj prvi pohod.... okrog 5.3. ali 15. 3. ? Sem nekje prebrala.....
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif