PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Seveda lahko. Za zdaj imam ideje na papirju (skice) za vse stalne obiskovalce/zaposlene hotela. Bo pa e za konec tedna iz skic postalo ... no pa naj bo presenečenje. Princeska ti sigurno poljem
Hej hoj vsemDanes me je pičila moja "taustvarjalna" muhica in imam nekaj idejčic tudi za darila za člane foruma. Ker nismo vsi iz Lj. pa me zanima kdo od vas bi bil pripravljen zaupat svoj naslov ali pa imeti "dejt" (bi bila e bolj vesela), da darilce izročim oziroma poljem (lahko pa tudi dam enemu za več oseb in jih dostavi naprej naprimer). Samo toliko, da vem katere ideje dejansko ustvarim, katere pa ne . lpT.
Tejka, to pa je dogodek dneva....kako lepo, kar toplo mi je pri srcu. Ker sva si toliko narazen, pa še v LJ nimam zaenkrat namena priti ti pošljem moj naslov na PM
Glej no glej, kako radodaren je letošnji Miklavž , se vidi da smo bili vsi zeloooo pridni
Quote from: Neska on December 08, 2008, 02:07:25 PMGlej no glej, kako radodaren je letošnji Miklavž , se vidi da smo bili vsi zeloooo pridni Še ena v najini bližini če se zgodi da s Teo izljubimo Tejko