9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Na mizi je polna koarica bonbonov... različnih okusov, velikosti in pisanih barv. Če je komu cuker padel pa tudi sicer, vabljeni
Quote from: Regina on December 15, 2008, 07:28:38 PMNa mizi je polna košarica bonbonov... različnih okusov, velikosti in pisanih barv. Če je komu cuker padel pa tudi sicer, vabljeni lih za bonbone nisem, a se bo nasla kaksna cokoladica?
Na mizi je polna košarica bonbonov... različnih okusov, velikosti in pisanih barv. Če je komu cuker padel pa tudi sicer, vabljeni
Ti si pa danes radodaren, bik. Mislim, s tesnimi stiki
ej, samo jaz bi skoraj roko v ogenj dala, da sta to vidva, bik in tea.
Quote from: Regina on December 15, 2008, 09:56:26 PMTi si pa danes radodaren, bik. Mislim, s tesnimi stiki Nism zastopla ki si hotla rečt.
Quote from: bik7 on December 15, 2008, 10:00:34 PMQuote from: Regina on December 15, 2008, 09:56:26 PMTi si pa danes radodaren, bik. Mislim, s tesnimi stiki Nism zastopla ki si hotla rečt. Nič hudega, če nisi zastopil. Ko bo čas, boš že.
Quote from: Regina on December 15, 2008, 10:02:32 PMQuote from: bik7 on December 15, 2008, 10:00:34 PMQuote from: Regina on December 15, 2008, 09:56:26 PMTi si pa danes radodaren, bik. Mislim, s tesnimi stiki Nism zastopla ki si hotla rečt. Nič hudega, če nisi zastopil. Ko bo čas, boš že. Na zdej ne bom mogu spat. In če ne bom zaspal ne bom sanjal. In če ne bom sanjal ne bom mel vprašanja za Reginu. itd