Author Topic: Astro časovni zemljevid za redne člane foruma - 1. del  (Read 2152 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vesta

• Mojster
Astro časovni zemljevid za redne člane foruma - 1. del
« on: August 06, 2024, 10:13:29 AM »
Živijo,
glede na to, da še nisem zasledila takšne teme, bi pa bila za marsikoga dobrodošla, jo odpiram sedaj. Vsi redno opazujemo svoje tranzite, a nam včasih manjka "zunanjega vpogleda", ki bi bolj jasno osvetlil dogajanje, mogoče ponudil tudi kak namig, kako bi se lahko stvari odvile.
Odločila sem se, da v ta namen rednim članom (tistim, ki imajo več kot 100 prispevkov ali so redni člani foruma že vsaj pol leta), ponudim možnost, da komentiram njihove aktualne tranzite velikih planetov (Pluton, Neptun, Uran, Saturn in Jupiter). Hkrati pozivam tudi druge z več izkušnjami, da se vključijo v debato in prispevajo kakšen uvid.

Opomba: novi člani, ki si pridobijo število prispevkov tako, da v glavnem sodelujejo v sinhroniciteti, klepetu in družabnih temah, ne bodo prednostno in zavezujoče obravnavani. Vsak lahko prispeva na svoj način, četudi morda astrologije (še) ne obvlada, npr. z vpogledi v karte, z nihalom, z nasveti iz domače lekarne in drugimi recepti ... kriterij naj bo kvaliteta, ne kvantiteta. Prav tako ne bodo prednostno obravnavani člani, ki na forumu niso sodelovali že vsaj pol leta oz. v obdobju enega tedna objavili vsaj 10 prispevkov/sodelovali v debatah. V preteklosti smo izkušenejše astrologinje že opažale slučaje, ko smo ponudile ali aktivno nudile vpoglede, pa se je kar naenkrat "narisalo" ogromno novih oz. neaktivnih uporabnikov, ki so prosili za zastonj vpogled. Prosim, upoštevajte, da nas večina na tem forumu ni profesionalno delujočih astrologov (vsaj ne poklicnih) in da za to, da ponudimo vpogled, ponudimo svoj čas, natančnost in potrpljenje. Od vas ne zahtevam(o) nič, razen tega, da del energije vsaj v delni obliki vrnete nazaj.

Glede na to, da je tranzite najlažje in najnatančneje kalkulirati s programi (sama uporabljam SolarFire že nekaj časa) mi tisti, ki bi želeli biti redni abonenti ali se priključiti, sem prilepite karte s tranziti in progresijami, ki imajo viden rojstni datum, ali se, če so zadržki, javite na ZS. Zagotavljam popolno diskretnost, bi pa želela tudi sebi karseda olajšati delo.

To je to. Vabljeni.  ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Astro časovni zemljevid za redne člane foruma - 1. del
« Reply #1 on: August 06, 2024, 01:30:06 PM »
hvala Vesta verjamem da bo tole marsikomu v pomoč.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #2 on: August 07, 2024, 09:00:18 AM »
Super, Vesta, da si se ponudila.  ;D
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #3 on: August 07, 2024, 11:57:51 AM »
Bi, da se tema razvije, kar sama pokomentirala svoje aktualne tranzite, če je v redu.

Saturn mi iz 2. hiše kvadrira Luno, Merkur in Uran v 12.
Moje življenje se je to pomlad precej spremenilo, spremenila sem področje dela, s čimer je prišla tudi opaznejša sprememba v zasebnem oz. domačem življenju. Začutila sem potrebo po drugačnem področju, bolj, če se tako rečem, oprijemljivem, praktičnem, želela sem se preusmeriti v neko bolj tehnično dejavnost (Uran in Merkur racionalizirata Luno).
Menjava in dinamika dela sta povzročili tudi osamitev, manjši kolektiv, manj interakcij z ljudmi, delam od doma, kar tudi sicer omejuje mojo družbeno dejavnost, tipično za Saturna.
Hkrati iz opozicije na one tri deluje Jupiter, ki bo zdaj zdaj prestopil v 6. hišo in potrjuje prijetnejšo vsakodnevno rutino.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #4 on: September 13, 2024, 05:56:32 PM »
Vesta se priporocam za interpretacijo mojih trenutnih tranzitov.
Hvala :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.