Author Topic: KARMIČNA DIAGNOSTIKA  (Read 9378 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: KARMIČNA DIAGNOSTIKA
« Reply #15 on: March 19, 2019, 10:04:42 PM »
Sanjalka, o kako res... Od Kezeleja sem predelala Intuicija modrost prave izbire in Sinhroniciteta Prebujanje celote. Za sinhroniteto je tukaj tema, pa tudi pri kartah, sporočilih, ki jih prejemamo, je pravzaprav na delu sinhroniteta. A kaj to je? Jasneje, odkar sem prebrala knjigo. Hkrati je dobro vse skupaj dojemati tudi intuitivno. Knjigi sem ne le prebrala, tudi kupila.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #16 on: March 20, 2019, 08:41:22 AM »
Sanjalka, o kako res... Od Kezeleja sem predelala Intuicija modrost prave izbire in Sinhroniciteta Prebujanje celote. Za sinhroniteto je tukaj tema, pa tudi pri kartah, sporočilih, ki jih prejemamo, je pravzaprav na delu sinhroniteta. A kaj to je? Jasneje, odkar sem prebrala knjigo. Hkrati je dobro vse skupaj dojemati tudi intuitivno. Knjigi sem ne le prebrala, tudi kupila.

Saj sinhronciteta je intuitivna, gre le za povezanost dogodkov, ki so širši od nas, od našega dojemanja intuicije....
Me vleče v raziskovanje kako to naše vesolje deluje, kako se v nas pretakajo energije, kako je vse okrog nas polno simbolov-od astrologije, sanj, sinhronosti...kakor znotraj tako zunaj...
Res zanimivo to naše vesolje in popolnoma druga perspektiva pogleda na življenje, ko se ti začne vse to odpirati in ko začneš sam malo dojemati, postane vse skupaj norooo zanimivo ;D :P
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #17 on: March 20, 2019, 09:57:04 AM »
Odkar sem na forumu se mi je zgodilo marsikaj povezanega s tem našim vesoljem. Mislim, da imam kar močno razvito intuicijo, le ne razumem vseh načinov s katerimi mi vesolje želi nekaj povedati. Vsa ta dogajanja so me pripeljala do tega, da sem začela brati različno literaturo, ki bi mi razjasnila kako to vse poteka. Prebrala sem tudi knjigo Sinhroniciteta (ne vem avtorja), vendar jo bom najbrž morala še enkrat, ker mi takrat še ni bilo vse jasno. V razvoju dogodkov sem prišla do zaključka, da je res med seboj vse zelo povezano - od sinhronicitete, preko numerologije in ponavljajočih števil, kot tudi števil padlih angelov, pomena tarot kart in njihovih napovedi, razumevanja svojega življenja s pomočjo natalne karte...
To so moja laična opažanja, ki sem jih sama doživela in so me prepričala v to, da je vse povezano in je potrebno temu verjeti. Na trenutke te vse kar doživljaš močno zbega, verjetno zato, ker ne poznaš načinov kako si v dani situaciji pomagati. Se pa strinjam, da bolj kot se ti stvari odkrivajo, bolj te vleče naprej v nova odkritja.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #18 on: May 03, 2019, 02:00:30 PM »
Dobre knjige na to temo so tudi od Lazareva.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/