Author Topic: KARMIČNA DIAGNOSTIKA  (Read 9377 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
KARMIČNA DIAGNOSTIKA
« on: March 15, 2019, 10:27:56 AM »
Nisem vedela točno, kam naj tole postavim, pa sem dala kar sem. Zanima me, ali je kdo kaj več se ukvarjal s Karmično diagnostiko? Ogorevca verjetno res vsi poznamo.  ;D Je kdo bral njegove knjige, bil na tečaju?
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: KARMIČNA DIAGNOSTIKA
« Reply #1 on: March 16, 2019, 08:06:34 PM »
Ni nihče bral Ogorevca?
9ZK 674

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #2 on: March 17, 2019, 06:26:23 PM »
Nisem vedela točno, kam naj tole postavim, pa sem dala kar sem. Zanima me, ali je kdo kaj več se ukvarjal s Karmično diagnostiko? Ogorevca verjetno res vsi poznamo.  ;D Je kdo bral njegove knjige, bil na tečaju?

oj, jaz sem brala knjige ja
pa bila na enem "masovka tečaju", kjer nas je bilo v predavalnici mislim da 50 če ne še kakšen več
je pa to že leta dolgo nazaj

sem ugotovila, da sem morala tj aiti da sem ugotovila, česa ne rabim
masovk in tega, da terapevt dela s klienti kar nekaj kar samo on ve, pa ob tem maha z rokami po zraku in ko ga vprašaš kaj dela ti reče da nič ne skrbi bo že on vse pošlihtal ...
takrat sem ugotovila, da ne želim da nekdo kar nekaj dela v mojem polju in da ne vem kaj to je
pa naučila sem se, kako jaz želoim delati s svojimi klienti drugače, da so oni tisti ki vodijo svoj proces, jaz sem pa le podpora in ne delam namesto njih, še manj pa nekaj, česar ne vedo in se ne strinjajo

ne vem če si ravno to želela slišati, ampak tako je bilo in je  :-* :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #3 on: March 17, 2019, 06:31:32 PM »
hmm ... zanimivo potrditev tega kar sem zapisala sem dobila pravkar
me ne bo čudilo, če bo moj zgornji post izginil ali pa bo forum za kak čas spet dol vrglo ...
stvari se dogajajo v ozadju, skrito v karmični diagnostiki očitno res

ko sem napisala in oddala post ga sploh ni kazalo :blank: na linku zadnjih napisanih postov, kjer običajno gledam kaj so zadnji prispevki, ne po rubrikah
bili živi pa videli, kaj se bo odvilo  :D

225116 Posts in 1468 Topics by 885 Members. Latest Member: Tatjana
Latest Post: "Re: leva roka" ( Yesterday at 07:02:27 AM )
View the most recent posts on the forum.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #4 on: March 17, 2019, 06:55:10 PM »
Jaz ga nisem brala.
Nensi hvala za odkrit zapis.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #5 on: March 18, 2019, 02:56:16 AM »
Nensi.  To je moral biti zanimiv tečaj, menim.   Tudi jaz nisem bral njegove knjige.   Imam dovolj neprebranih, torej ne smem kopičiti.   
Tvoj post ni bil oddan. Najbrž ga je odpihnilo v tvojem računalniku.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #6 on: March 18, 2019, 07:59:51 AM »
Knjig nisem brala. Bila v CD na njegovem predavanju, polna dvorana, me ni preprical.
Sicer pa sama ne verjamem v masovke. Mogoce, ce bi bila osebno v kontaktu z njim, bi bilo kaj drugace?
Sasa, ce si zacutila v sebi, da ti lahko kako pomaga, bi ti rekla, poslusaj svoj notranji glas :-*
Pomaga ti lahko le nekdo, ki mu zaupas in verjames vanj, na ta nacin odpres vero in zaupanje tudi v samega sebe in v lastno ozdravljenje.
Na drugi strani pa je dvom in strah, ki vse to unicujeta.
Torej jaz bi rekla sledi srcu, sledi obcutku, ki te navdaja z zaupanjem in vero v dober izzid :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #7 on: March 18, 2019, 11:19:25 AM »
Nensi, hvala za tvoje mnenje. Vsako mnenje, četudi se ne sklada z mojim, je dobrodošlo, ker saj veš, hitro nas zna potegniti v kaj, pa niti ne vemo točno, o čem je govora.
Jaz sicer delujem po principu, da vzamem samo tisto, kar mi je od neke "tehnike" všeč oz da meni nekaj pomeni. Gledala sem samo en posnetek z njim na youtoubu, pa čeprav ima on neko svojo tehniko, v katero morda niti ne zaupam preveč, pa ima dobro zastavljeno mišljenje za nekaj stvari. Samo zato me je zanimalo, kako ste drugi doživljali stvari.
Mene kot tako njegova bioterapija (če se tako reče) niti ne pritegne toliko, kolikor me njegov pogled na določene vidike lekcij, ki se nam dogajajo v življenju, morda fascinira oz mi ob njegovih izjavah naredi tisti klik ahaaaaa.  ;D
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #8 on: March 18, 2019, 07:27:37 PM »
"Ogija" občasno poslušam. Fascinira me njegova sposobnost uvida v biopolje neke osebe. Kupila sem tudi njegovo knjigo, Karmična diagnostika, ki je še na čakanju. Ene 50 strani sem že oddelala in vem, da jo bom z zanimanjem prebrala do konca. Poznam tudi vsaj dve osebi, ki sta končali njegovo šolo. Ne vem podrobno, v čem je catch te metode, si pa po imenu Karmična diagnostika predstavljam okvir. Menim, da ima vsako živo, kot tudi neživo bitje svoje biopolje, v katerem so informacije sedanjosti, preteklosti, prihodnosti. Celoten kozmos si predstavljam kot akašo, knjižnico vseh informacij brez časovnih omejitev. In vsi smo del enega, in vse je del nas - Kakor zgoraj, tako spodaj.  So informacijski zapisi, ki imajo večji vpliv na nas, recimo:  karma in darma, biopolje naše družine.  Iz le - tega lahko podedujemo nekatere dolgove, naloge oz. lahko da moramo oddelati "grehe", slaba dejanja naših prednikov. V družini so na nas prenesli tudi podedovana prepričanja in vzorce te naše družine, oblikuje nas tudi okolje, narod, ki mu pripadamo... Menim, da Karmična diagnostika prispeva k temu, da ozaveščamo, kaj nosimo v sebi. Kaj je res naše, osebno iz tega življenja, kaj iz preteklih življenj, kaj podedovano, od kod kaj izvira, kar moramo oddelati ipd. Ozaveščanje, kaj dogaja in vpliva na nas v družinskem biopolju, super odstira tudi metoda Postavitev družine.

Meni fajn metoda. Za "zdravit" se z njo, je Ogi ali kateri njegovih učencev, za učit se, je pa njegova šola vsekakor bolje kot nek "grupni seminar" ;). Moje skromno mnenje.  ;)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #9 on: March 18, 2019, 08:01:30 PM »
Kaj pa je to postavitev družine? Še nisem slišala.

No, saj to me trenutno zanima. Karma naših prednikov, kaj je naše in kaj ni naše ... Kako to ozavestit, da bomo lahko šli dalje. Kot sem rekla, ne zanima me toliko njegov tečaj, kolikor mi je interesanten njegov pogled na svet in to, kar se dogaja z našim življenjem sedaj, kaj smo prinesli s seboj iz preteklosti, česa ne. Ker sigurno so dejanja naših prednikov vplivala na naša življenja.

Trenutno še čakam na knjigo iz knjižnice.  ;D  Jo imam rezervirano.
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #10 on: March 18, 2019, 08:10:53 PM »
Za Postavitev družine kar poguglaj. Škoda da pišem, ko pa je ogromno na netu. Naša Nensi tudi od blizu pozna. Jaz sem bila dosedaj kot opazovalka (in takoj dobila tudi vlogo predstavnikov) na treh postavitvah, pa še grem. Za svojo osebno postavitev pa tudi že imam dogovorjeno.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #11 on: March 18, 2019, 10:50:21 PM »
Ja, sem potem že malo pogooglala. Bom pa še. Hvala ti.  :-*
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #12 on: March 19, 2019, 07:51:16 AM »
Postavitev družine-Bpoštjan Trtnik, Nataša Magister.
Se tudi sama odpravljam že dalj časa.
Sicer pa hodim na Psihodramo in tudi ozaveščam vzorce ženske linije po mamini strani-res je zanimiva ta družinska karma...
To znanje potrebujem tudi za svoje delo s klienti.
Sama menim, da je super, če se da priti do "izvora greha" v družinski dinamiki, če to ozavetimo, nas potem čaka sevda še precej dela, da to tudi spremenimo, ampak vsaj vemo kako in od kod nekaj izvira.
Filozofija, ki jo opisuje Marjan Ogorevc mi je poznana in se z njo strinjam.
Se pa trenutno ukvarajam s preseganjem karme, za kar me je navdihnila knjiga Izničenje faktroja karme, Adrian P. Kezele...
Tudi karma je le iluzija, tako kot vse kar obstaja.
Na eni strani je nič in na drugi je nekaj-tukaj smo mi zdaj, potem gremo spet v nič in spet nazaj....
Vsakič, ko se približamo robu, da stopimo v svobodo, v nič, nas Maya s svojimi zvijačam potegne nazaj v "škatlo iluzije", kjer se odvija karma...
Dejansko dokler ne prestopimo te meje v svobodo, v nič, karma na nas deluje...
Svoboda je strašljiv pojem, ko se ga v resnici zaveš kaj to pomeni.
Sama menim, da ljudje še nismo na tej stopnji, da bi lahko dejansko živeli svobodo.
Tako na kratko iz knjige Izničenje faktorja karme.
Je pa res, da tudi današnji kvantni fiziki zagovarjajo tezo, da karma ne obstaja, da se vse pač samo zgodi, da ni nobenega vzroka in posledice.
Ko začneš razmišljati v to smer, se ti celoten pogled zasuka na glavo, te kar pretrese ta nov pogled.
Sem raziskovalka in vedno me zanimajo novi pogledi, dokler jih ne sprejmem ali ovržem, jih raziskujem.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #13 on: March 19, 2019, 09:13:49 AM »
Bom pogledala, če imamo to knjigo v knjižnici, da jo preberem. Sigurno podedujemo, če ne drugega, vsaj neke določene vzorce, veliko nam je tudi priučenih. Zato me zanima, kaj smo prinesli s seboj, da se ne zavedamo in kako lahko to odpravimo.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #14 on: March 19, 2019, 11:14:50 AM »
Če kaj lahko potrdim od zapisa Sanjalke je to, da je vredno prebrat (skoraj) vse knjige od avtorja A.P. Kezele. Skoraj sem pridala zato, ker imam sedaj v branju njegovo Razdvajanje svetov, pa mi ni najbolj jasen njen namen. :-*
« Last Edit: March 19, 2019, 12:37:24 PM by cvetka »