Author Topic: Tranziti v januarju 2020  (Read 7024 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Tranziti v januarju 2020
« on: June 10, 2019, 05:53:59 AM »
Tule vam bom dal na glodanje manjšo kost.     Od  7. januarja 2020 in naprej en mesec se utegne zgoditi kaj nepričakovanega.   Glede na kijevske energije bo to kakšna bomba, terorizem, zračni napad, ali kaj drugega.     Bi lahko to pogledali še astrološko, kajpak s primerjavo na dan, ko so požgali Notre dame ali ko so padli tisti dvojčki in še več je takih primerjalnih dnevov.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Tranziti v januarju 2020
« Reply #1 on: June 12, 2019, 01:20:31 AM »
Ne vem kaj bo v svetu, vem pa da imam jaz takrat ravno zaključek plutonskega kvadrata, tako da verjetno tudi meni ne bo fajn  :-\

Kaj pa ti pričakuješ, da se bo kaj zgodilo v Sloveniji ali drugje?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #2 on: June 12, 2019, 09:24:20 AM »
Tule vam bom dal na glodanje manjšo kost.     Od  7. januarja 2020 in naprej en mesec se utegne zgoditi kaj nepričakovanega.   Glede na kijevske energije bo to kakšna bomba, terorizem, zračni napad, ali kaj drugega.     Bi lahko to pogledali še astrološko, kajpak s primerjavo na dan, ko so požgali Notre dame ali ko so padli tisti dvojčki in še več je takih primerjalnih dnevov.

Andres

Seveda, 13.1.2020 imamo natančno konjunkcijo med saturnom, plutonom in soncem, na 22 stopinji kozoroga bodo takrat vsi trije in imamo še konjunkcijo j. vozla in jupitra na 8/9stopinji kozoroga.
Vemo, da konjunkcija saturna in plutona prinaša težke čase, najtežje pravzaprav, saj sta oba planeta smrti, oz globinskih transformacij, globinskega čiščenja, vse kar se ne preobrazi na višjo raven, mora umreti oz je podvrženo temu, da umre. Ker sta oba na soncu, bodo pod temi težkimi energijami vsi voditelji, vsi ki naj bi nam kazali pot (sonce), vse kar naj bi svetilo, očetje, vprašanje kaj je sploh smisel bivanja, kaj je smisel vsakega posameznika...torej vse kar sonce predstavlja in ne služi več pravemu namenu bo podvrženo preobrazbi, zaključku, smrti...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #3 on: June 12, 2019, 09:45:45 AM »
Ta konjunkcija bo sekstilizirala moje Sonce.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #4 on: June 12, 2019, 09:56:47 AM »

Sekstil je ok, preobrazba ne bo tako boleča ;)
Najbolj na udaru bodo kardinalna znamenja, kozorog, oven, rak, tehtnica.
Imamo torej saturn, pluton, jupiter v kozorogu in še vozla sta na osi kozorog/rak.
Sama imam stelij v raku, luno v tehtnici, saturna v ovnu, s. vozel v ovnu, kiron v ovnu....
Kar precej kardinalnih znamenj v mojem horoskopu.
Poroka je že ena takšna sprememba ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #5 on: June 12, 2019, 10:16:17 AM »
Ja mojemu sinu bo pa delala egzakten kvadrat na merkurja  :blank:  Že sedaj se čuti vpliv plutona na njegov merkur, ki je na 22.stopinji. Težave v šoli z učiteljico, ki je res malo čoknjena, včasih se prav psihično izživlja, tako da ga imam sedaj kar doma, ker ima ocene več ali manj zaključene. Drugo leto pa tako ali tako ne bo več z njo. v šoli ga eni trije fantje terorizirajo, sem sicer dala prošnjo, da sedaj v 6-tem razredu ko se razred deli, da jih dajo narazen.

Ampak očitno bo to trajalo še naslednje šolske leto  :-X
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #6 on: June 12, 2019, 10:16:53 AM »
Obuškana bom.  ::)
Računam na vse svoje magične pravokotnike in davidove zvezde, da bodo sproti blažili batine.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #7 on: June 12, 2019, 10:23:21 AM »
Ja mojemu sinu bo pa delala egzakten kvadrat na merkurja  :blank:  Že sedaj se čuti vpliv plutona na njegov merkur, ki je na 22.stopinji. Težave v šoli z učiteljico, ki je res malo čoknjena, včasih se prav psihično izživlja, tako da ga imam sedaj kar doma, ker ima ocene več ali manj zaključene. Drugo leto pa tako ali tako ne bo več z njo. v šoli ga eni trije fantje terorizirajo, sem sicer dala prošnjo, da sedaj v 6-tem razredu ko se razred deli, da jih dajo narazen.

:-X
Vse dobro sinetu.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #8 on: June 12, 2019, 10:26:10 AM »

Sekstil je ok, preobrazba ne bo tako boleča ;)
Najbolj na udaru bodo kardinalna znamenja, kozorog, oven, rak, tehtnica.
Imamo torej saturn, pluton, jupiter v kozorogu in še vozla sta na osi kozorog/rak.
Sama imam stelij v raku, luno v tehtnici, saturna v ovnu, s. vozel v ovnu, kiron v ovnu....
Kar precej kardinalnih znamenj v mojem horoskopu.
Poroka je že ena takšna sprememba ;)
::) ::) ::) Tehtnica, ja.  ::) ::)
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #9 on: June 12, 2019, 10:28:28 AM »
Čeprav gledam, da bom imela T :Sa sekstil N :Sa . Se nadejam, da ne bo krize.  :laugh:
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #10 on: June 12, 2019, 11:40:11 AM »
Saša pri tebi ne bo krize, je tisto najhuje že mimo, saj si že imela t saturna in t plutona na sonce in merkur v tehtnici...si dala preobrazbe kar se tiče sonca (oče, poklic, mož, poslanstvo, partnerstvo..) in merkurja (sestra, komunikacija v odnosih, prevozna sredstva...) že čez, kolikor si pač jih ;)
Že v letu 2009 je t plutona naredil kvadrat na tvoje n sonce in potem se je dogajalo še vse do leta 2012, ko je končal kvadriranje na sonce in merkurja.
T saturna pa ti je kvadriral oboje v letu 2018.
Kako se je zgodba odvijala v letih od 2009 do 2012? In kaj od tega se je nadaljevalo v letu 2018?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #11 on: June 12, 2019, 11:41:05 AM »
Čeprav gledam, da bom imela T :Sa sekstil N :Sa . Se nadejam, da ne bo krize.  :laugh:

ne bo krize ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #12 on: June 12, 2019, 11:44:26 AM »
Saša, imaš pa letos in še drugo leto opozicijo t kirona na n sonce in n merkurja.
Ker gre za opozicijo boš "ranjenost" bolj videla v drugih kot v sebi. V tem primeru lahko malo pogledaš kateri tvoj ranjeni del ti kažejo ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #13 on: June 12, 2019, 11:45:55 AM »

Jooj, Jane, nič fajn.
Odnosi v OŠ med otroci so med bolj krutimi in kar zaznamujejo otroka.
Prav je,da ga zaščitiš in tudi učiš tega kako se on lahko zaščiti pred njimi. Tukaj bi moral svojo vlogo odigrati oče, kot moški princip.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #14 on: June 12, 2019, 11:52:24 AM »
Obuškana bom.  ::)
Računam na vse svoje magične pravokotnike in davidove zvezde, da bodo sproti blažili batine.

Nič hujšega ne bo, tudi ti si dala t plutona  na svoje planete že čez ;)
T saturna ti bo še deloval na n merkurja in n urana, mogoče ta skrb za brata, tukaj znaš prevzeti precej odgovornosti...
Ampak to se bo odvilo do konca tega leta.
In tudi tebi bo t kirona šel čez tvoje planete v 8. hiši, trenutno obdeluje n sonce ;)
Več intenzivnosti bosta tebi prinesla verjetno letošnja mrka, ker ti prvi pade na n luno.
Vse dogajanje od t saturna do t kirona pa se dogaja v 8. hiši, torej "obdelovanje" neke družinske karme.