Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol 65. del.

<< < (62/90) > >>

cvetka:
Zanimivo, vprašanje sem ti postavila ob 10:32:56, povratno informacijo pa ob 12:32:56  :o

sanjalka:
Pika še jaz skledim ;D
V kakšnih barvah vidiš mene?

3lumpi866:
Že kar precej časa sem v obdobju, ko se mi pojavljajo nekatere nenavadne številke. Zato sem postala pozorna nanje. Začela sem iskati razlage, kaj naj bi pomenile.
Zakaj se nam pojavljajo te nenavadne številke je razlaga, da nam angeli preko sinhronicitete želijo predati sporočilo, ki je namenjeno ravno nam. Številke se mi ne pojavljajo vedno, včasih dalj časa ne. Se pa pojavljajo vedno, ko sem v določeni situaciji. Sporočila angelov, ki so veljala npr. za število ki se mi je prikazalo, na katerega sem postala pozorna, so mi dala osnovo za razmišljanje, kaj in kako naj si pomagam. Meni dajejo pomoč pri razumevanju sebe, moralno podporo, ...
Zato sem pogledala tudi številki, na katere si postala pozorna tudi ti.
Odgovore sem poiskala, kot če bi šlo zame, seveda pa moraš to oceniti ti, s tvoje situacije.

10:32:56 >

10 = Bog si želi, da bi o danem položaju razmišljali v sveti luči, saj se bo vse izteklo v najboljšem smislu. Prosite Boga, naj vam pomaga ohraniti optimizem, saj s svojim razmišljanjem odločno vplivate na končni razplet.

32 = Vnebovzeti mojster vas opominja, da v življenju takoj uporabite njegovo afirmacijo o moči vere (»Z vero je vse mogoče!«).

56 = Medtem, ko ste priča spremembam v družinskem okolju, na delovnem mestu in v odnosih, se ne pozabite posvečati svoji duhovni rasti. Poiščite blagoslov v vsaki spremembi, ki jo doživljate.

12:32:56 >

12 = Naj bodo vaše misli o prihodnosti vedre, saj s svojim razmišljanjem krojite svojo prihodnost. To sporočilo vas nagovarja, da se oprimete trdne vere in upanja, saj sta to v tem trenutku odločujoča dejavnika.

Lepo bodi Cvetka 🤗

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: sanjalka on October 15, 2019, 01:06:34 PM ---Pika še jaz skledim ;D
V kakšnih barvah vidiš mene?

--- End quote ---

Sanjalka draga,
pri tebi pa se vse dogaja v blagem valovanju. Barve so v modro-zelenkastih tonih, vtis je nekako pšeničen.
Videz je tak, kot bi se širok snop ravnih, gostih las, pomešanih z dolgimi žitnimi stebli, vodoravno potegnil skozi zrak.
Odtenki modre in zelene so drugačni kot npr. pri Maji, že zato, ker potekajo v drugačni smeri in skoznje prosevajo pšenični odtenki.
Material je podoben svili, otip je gladek. Prevladuje en val, v katerem je zaznati neko silhueto ženskega obraza, ki gleda v levo. Izraz je umirjen, okus ima blag nasmeh.
Zanimivo pa, da ko pomislim na tvoje pravo ime, se snop rahlo nakodra in vanj se zlije nekaj rdečih odtenkov, ki jih doprinese črka "Š". :)

Vesta:
Jaz pa si tebe Pika, predstavljam v dotiku dlani z brezovim lubjem. Pa kašo v leseni skledi, čezenj pa jabolka, cimet in karamelni preliv. Pa violinski ključ nekje na dnu črtovja.
Majo bi pa opisala kot mahagonij, na otip gladek, a prožen, če lice nasloniš nanj, prijetno hladi. Zraven pa strele in vonj po dežju ...  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version