Danes ima pa Sanjalka dan D,
Sanjalka, naj ti bo z rožami postlan vsak naslednji dan 
Cvetka hvala za lepe želje

Moram povedati, da je bila poroka sanjska, res kot iz pravljce. Energija je bila čarobna, kot bi bila v nekem drugem vesolju.
Razpoloženje obeh naju in vseh svatov je bilo neverjetno radostno, veselo, čarobno, zabavno...
Poroko sva imela ob morju, mimo so hodili mimoidoči turisti, ki so se veselilli z nama, plesali z nami, bilo je res nepozabno lepo.
Se ne da opisati z besedami vseh teh presežkov.
Luna je bila takrat v strelcu in sicer v moji 4. hiši, tudi t jupiter je v strelcu v moji 4. hiši, vladar moje 4. hiše je jupiter. Vemo, da je 4. hiša tudi najgloblji naš jaz.
Zeus je bil res radodaren ta dan.
Sicer pa sem imela ta dan:
t s. vozla na moji n veneri, (11.hiša)
t venera na mojem n soncu, (10/11 hiša)
t saturn opozicija moja n venera, (5/11 hiša)
P sonce na mojem n jupitru (12.hiša)
p sonce in p luna v konjunkciji (12.hiša)
p venera na n plutonu (1. hiša)
trigon med t saturnom (5.hša) in p merkurjem (1.hiša)-saturn sicer natalno v ovnu 8.hiši in merkur je vladar moje karte in vladar mojega mc-ja in je v dvojčku (sproščenost, zabava)
t saturna in p merkur sta delala še sekstil z n venero v 11. hiši v raku...
t plutona (5.hiša) je delal kvadrat na n luno (2.hiša) in n saturna (8.hiša)..
vsi navedeni aspekti so bili eksaktni oz do 1 stopinje orbisa.
veliko dogajanja torej na osi 5/11 hiša, zabava, prijatelji, veselje, radost, igrivost...veliko je bilo mimoidočih, ta dan smo bili vsi enaki, ni bilo pomembno od kje si bil, kdo si bil, pomembno je bilo, da si bil dobre volje in pripravljen na radost in zabavo...
tudi tokrat imam občutek, da mi je saturn prinesel nagrado, saj moja pot do tega trenutka je bila dolgaaa, polna odrekanja, učenja potrpežljivosti, vztrajnosti, premagovanja raznoraznih ovir, postavljanja zase, učenja ovnovske energije (saturn v ovnu v 8. hiši)
Jaaaaa, vesela, da sem prišla do sem in da sem srečna.
Sedaj pa seveda spet naprej...