Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol 65. del.  (Read 44712 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol 65. del.
« Reply #75 on: July 25, 2019, 07:48:47 AM »
Dan.  :D
Spet na morje.  8)

Uživačka ;D :-* :-*
Jaz grem zvečer ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #76 on: July 25, 2019, 10:28:19 AM »
Uživajta. Jaz bom pa noge namakala v lavorju  ⛱️☀️

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #77 on: July 25, 2019, 11:50:03 AM »
Oooo lepo, za kar precej porok "starih zakoncev" sem v zadnjem času slišala ;)
Tudi sama nisem preverjala zvezd, sem bila predvsem spontana, intuitivna. Dan poroke, kraj ter hotel, vse je bilo izbrano z velikim pomenom najine simbolike.
Ne želim imeti več vsega pod kontrolo, saj mi to prinaša stres in nepotrebne obremenitve.
Dobro se je znati tudi prepustiti in naj življenje prinese kar ti ima prinesti, saj verjamem, da se določenim situacijam, dogodkom, ki te vodijo na tvojo tebi lastno pot,
ne moreš izogniti, pa če bi se še tako rad.

Včasih si kar mislim, da bolje, da ne poznam kakšnih aspektov, tranzitov ipd. Recimo vrt. Lahko sadiš po luninem koledarju, maksimalno skrbiš za rastline s kompostom, naravnimi pripravki, homepatskimi pripravki itd. Na koncu pa ima soseda, ki sploh ne komplicira in se ne ozira na vse te teorije, trikrat lepši in bujnejši vrt. Tako je z vsem v življenju. Ko si flegma, izpade najboljše. Kako do tega "flegma" prit, je pa seveda drugo  ;D

Naša dva bosta imela "piknik" varianto poroke. Sproščeno, nezakomplicirano. Se veselim  8)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #78 on: July 25, 2019, 12:05:49 PM »
Oooo lepo, za kar precej porok "starih zakoncev" sem v zadnjem času slišala ;)
Tudi sama nisem preverjala zvezd, sem bila predvsem spontana, intuitivna. Dan poroke, kraj ter hotel, vse je bilo izbrano z velikim pomenom najine simbolike.
Ne želim imeti več vsega pod kontrolo, saj mi to prinaša stres in nepotrebne obremenitve.
Dobro se je znati tudi prepustiti in naj življenje prinese kar ti ima prinesti, saj verjamem, da se določenim situacijam, dogodkom, ki te vodijo na tvojo tebi lastno pot,
ne moreš izogniti, pa če bi se še tako rad.

Včasih si kar mislim, da bolje, da ne poznam kakšnih aspektov, tranzitov ipd. Recimo vrt. Lahko sadiš po luninem koledarju, maksimalno skrbiš za rastline s kompostom, naravnimi pripravki, homepatskimi pripravki itd. Na koncu pa ima soseda, ki sploh ne komplicira in se ne ozira na vse te teorije, trikrat lepši in bujnejši vrt. Tako je z vsem v življenju. Ko si flegma, izpade najboljše. Kako do tega "flegma" prit, je pa seveda drugo  ;D

Naša dva bosta imela "piknik" varianto poroke. Sproščeno, nezakomplicirano. Se veselim  8)

No, evo, tako sem jaz doma zasadila svojo gredico s paradižniki, paprikami, solato, bučkami, melancani...in so se vsi čudili in me spraševali kako mi je uspelo ob tako slabi letini, vzgojiti tako veliko dobre zelenjave....
saj veš, najbolj neumen kmet ima najbolj debel krompir... ;D ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #79 on: July 25, 2019, 12:36:37 PM »

No, evo, tako sem jaz doma zasadila svojo gredico s paradižniki, paprikami, solato, bučkami, melancani...in so se vsi čudili in me spraševali kako mi je uspelo ob tako slabi letini, vzgojiti tako veliko dobre zelenjave....

Ta "neumnost" sploh ni neumnost. Je samo nekompliciranje, neokuženost z dvomi, naloženimi prepričanji... In brez dvomov sledi tudi vesolje  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #80 on: July 25, 2019, 12:51:10 PM »

Ta "neumnost" sploh ni neumnost. Je samo nekompliciranje, neokuženost z dvomi, naloženimi prepričanji... In brez dvomov sledi tudi vesolje  :D

Evo, to je to.
Nič kompliciranja, preračunavanja, izračunavanja, naš racionalni um dat malo na stran in gremo ;D
Si predtavljaš sex, kjer prej vse preračunaš :o ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #81 on: July 25, 2019, 12:59:33 PM »

Evo, to je to.
Nič kompliciranja, preračunavanja, izračunavanja, naš racionalni um dat malo na stran in gremo ;D

Če se potrudim, si predstavljam. Zgledalo bi takole: jutri, točno ob 21.30. 10 gibov  hitro, 5 srednje, 2 na hard. 20 sekund pavze. Ponovimo.. Vmes z rokami: 5 min na zgornjem predelu, točno 3 minute na srednjem in 8 minut na centru... Lalala...no bolj podrobno vsekakor ne morem prikazat, prepuščam domišljiji  :laugh: :laugh: :laugh:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #82 on: July 25, 2019, 01:16:00 PM »

Evo, to je to.

Če se potrudim, si predstavljam. Zgledalo bi takole: jutri, točno ob 21.30. 10 gibov  hitro, 5 srednje, 2 na hard. 20 sekund pavze. Ponovimo.. Vmes z rokami: 5 min na zgornjem predelu, točno 3 minute na srednjem in 8 minut na centru... Lalala...no bolj podrobno vsekakor ne morem prikazat, prepuščam domišljiji  :laugh: :laugh: :laugh:

tole me prej spomni na kakšno zoprno telovadbo ;)
že ob branju zeham, kaj bi šele, če bi mi moški to predlagal ;D
sicer je moja domšljija bujnaaaa, ampak ne v matematično, tehnično ali telovadno smer ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #83 on: July 25, 2019, 01:18:16 PM »
Tudi moja ni takšna... a poskušala sem si zamislit tvojo misel, kako bi bilo, če prej vse preračunaš  :P :laugh:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #84 on: July 25, 2019, 01:32:51 PM »
Tudi moja ni takšna... a poskušala sem si zamislit tvojo misel, kako bi bilo, če prej vse preračunaš  :P :laugh:

;) ;D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #85 on: July 26, 2019, 09:33:37 AM »
Dober dan! A je še komu vroče?  :-\
9ZK 674

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #86 on: July 26, 2019, 10:04:47 AM »
Dober dan. Še ne, sem zaprla vsa okna, da ne gre vročina v stanovanje, pa še kar gre. Pravijo, da se bo v soboto začelo hkaditi. Zdrži še malo. 🍦🥤

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #87 on: July 26, 2019, 11:48:15 AM »
Jaz sem se včeraj hladila ob in v Bohinjskem jezeru. Za družbo sem imela vnuke in tadrugo babi. Super dan. Danes pa urejam, sortiram, pakiram vrtne pridelke, mi ni vroče. Bodite dobro. :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #88 on: July 29, 2019, 12:11:58 PM »
Dan.
Frej.
Super vreme.
Kaj počnete?
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #89 on: July 29, 2019, 12:36:26 PM »
Dan.
Frej.
Super vreme.
Kaj počnete?

Super vreme tudi zame ;D
Delam, v petek na dopust... ;D