Author Topic: Konjunkcija Plutona in Saturna na 22 stopinji Kozoroga  (Read 27392 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vesta

• Mojster
Konjunkcija Plutona in Saturna na 22 stopinji Kozoroga
« on: October 20, 2019, 04:33:50 PM »
12. januarja se bosta Saturn in Pluton združila v konjunkciji. Gre za eno najmočnejših, če ne celo najmočnejšo astrološko konfiguracijo v zadnjih 30. letih.

Kaj pričakujete?
Kje ju imate?

Ne pozabite deliti, kaj (če) se vam dogaja v razmaku 10. dni prej in potem.

Pri meni bosta skoraj točno na Veneri.  :-X v 12., 12. januarja  :laugh:

Offline purple

• Uporabnik
  • **
Re: Konjunkcija Plutona in Saturna na 22 stopinji Kozoroga
« Reply #1 on: October 20, 2019, 07:16:48 PM »
Pri meni bo tole v 4. hiši, zraven bosta pa na 21 stopinji tranzitno sonce in na 22 stopinji tranzitni merkur.

Saturn je sicer pri meni natalno v 4. hiši, pluton pa natalno v 2. hiši.
Torej bo nekaj z financami, domom, družino?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #2 on: October 20, 2019, 11:03:05 PM »
V 8 hiši, plutonski kvadrat bo ravno šel v seperativno takrat, tako da pričakujem tam nekje okoli tudi uradno ločitev. Saturn in pluton pa mi tiste dneve delata egzaktni trigon z luno, tako da nič kaj takega ne pričakujem razen uradne ločitve :D Pa da malo zadiham :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #3 on: October 21, 2019, 12:15:54 AM »
12.jan bom jaz imela v 4. hiši   :PL  in  :Sa na 23° v  :ko. V 4. hiši bodo zraven še  :So na 21° in  :Me na 22°. V 3. hiši pa bom imela  :J na 9°  :ko.
V natalni imam  :PL v 10. hiši na 13°  :Le in  :Sa v 11. hiši na 20°  :Le
 :PL je v  :kon:Sa, v  :tr z  :J in  :sek:NE.
 :Sa je v  :tr z  :J R.
Si pa še ne znam razložiti, kaj to zame pomeni. Ali ima mogoče katera kaj časa da mi malo obrazloži prosim? 🤗

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #4 on: October 21, 2019, 07:20:58 AM »
Tranzitna  :PL in  :Sa bosta v moji 1. hiši in bosta v sekstilu z natalnim  :So. Logika mi pravi, da bo šlo za spremembe na kariernem področju.
Kar se mene tiče oz. tistega, kar je od mene odvisno, nameravam v prihodnji sezoni nastopiti bolj odločno. Prvo leto je to malo težko, ko še ne poznaš ljudi, hiše in procesov.
Morda se pa pojavijo tudi kakšne dodatne neplanirane okoliščine ... Tudi Uran bo še vedno v akciji okrog IC.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #5 on: October 21, 2019, 07:47:26 AM »
Jaz za novo leto čakam vnučko ;D
Sicer pa imam seveda saturna in plutona v 5. hiši v kvadratu na n luno v 2. hiši in kvadratu na n saturna v 8.hiši...
Sinova punca, ki bo rodila mojo vnučko pa ima eksaktno konjunkcijo z n luno in n saturnom v 2. hiši....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #6 on: October 21, 2019, 08:37:42 AM »
Saj smo že enkrat napisali, pa kljub temu moram ponovit, da bo 2 dneva pred to konjunkcijo tudi lunin mrk.
Bodite dobro  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #7 on: October 21, 2019, 09:26:23 AM »
Pri meni bosta v 5. hiši.
Istočasno imam tudi:
- Severni vozel na Luni, torej na velikem križu
- :ki na Soncu, tudi na velikem križu
- nekaj dni prej Jupitrov povratek, tudi na velikem križu
Česa se lahko veselim?  :-X
Kiron gre sicer že tretjič čez.
 :Sa :PL se k sreči tudi ne bosta več obračala in se pomikata k ustvarjanju prijaznih aspektov.

:Sa :PL mi takrat počasi delata aplikativen trigon na  :Ma, MC in  :Sa.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #8 on: October 21, 2019, 10:09:33 AM »
Druga hiša v sekstilu na N  :Sa .
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #9 on: October 22, 2019, 10:06:31 AM »
Dan.
Kako bo tale konjunkcija potipala pozameznika, je vprašanje brez dna. Mislim pa, da je precej pomembno to, katerim hišam vladata  :Sa in  :PL.
Konec l. 1982 je bila takšna postavitev. Takrat sem bila v zadnji fazi tretje nosečnosti (zato ima sin tudi natalno to konjunkcijo), od takrat naprej so se mi začeli res lepi časi, vladata pa moji 2 in 4 hiši. Zaposlila sem se, otroci so postali samostojnejši. So bili pa tudi aspekti kar ugodni, trigon na N  :Me, polsekstil na  :J, sekstil na  :PL.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #10 on: October 22, 2019, 10:13:00 AM »
Ja, Saturn hkrati še vlada moji drugi hiši, Pluton pa 11. in 12. Oh ja ... Se mi dogaja že nekaj časa ... Kar konkretne spremembe na mojem področju.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #11 on: October 22, 2019, 11:27:33 AM »
Dan.
Kako bo tale konjunkcija potipala pozameznika, je vprašanje brez dna. Mislim pa, da je precej pomembno to, katerim hišam vladata  :Sa in  :PL.
Konec l. 1982 je bila takšna postavitev. Takrat sem bila v zadnji fazi tretje nosečnosti (zato ima sin tudi natalno to konjunkcijo), od takrat naprej so se mi začeli res lepi časi, vladata pa moji 2 in 4 hiši. Zaposlila sem se, otroci so postali samostojnejši. So bili pa tudi aspekti kar ugodni, trigon na N  :Me, polsekstil na  :J, sekstil na  :PL.

Cetka mene pa zanima kako je tvoj sin s to konjunkcijo?
Čakam namreč vnučko, ki bo ravno tako imela to konjunkcijo in to kar tesno konjunkcijo in še enega vnuka ali vnučko, ki bo prav tako imel-a to konjunkcijo, s sicer malo širšim orbisom.

ps:
številka mojega posta 9966 :o
« Last Edit: October 22, 2019, 11:29:40 AM by sanjalka »
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #12 on: October 22, 2019, 01:36:16 PM »
ufff. Kje je šele 12.1.2020 .Bom že pozabila na ta aspekt do takrat...čeprav itak vem, da bo na netu veliko člankov na to temo :)
Kje bo pa južni vozel?  na kateri stopinji ? bo mogoče z njima v konjukciji ?
Pri meni v 12. hiši  in v kvadratu na severni in južni vozel, ter natalno venero. Jao.

http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #13 on: October 22, 2019, 02:03:25 PM »
No, da ne bomo pozabili na to konjunkcijo, pa prosim malo "čivknite" v tej temi v začetku januarja  :Pž

Kot sem že večkrat povedala, sem v "astru" samo oddaljena opazovalka, pojma nimam. Pogledala sem samo, da imam Saturna v Vodnarju v 2. hiši in Plutona v Devici, v 9. hiši. Kaj lahko pričakujem?

Cvetka, zanjimivo, ko praviš, da je bila takšna postavitev konec leta 1982. Zame je bilo to leto, ko sem končala srednjo šolo. Neznansko in globoko razočarana sem bila, saj nisem dobila štipendije, niti podpore staršev, pa nisem mogla (upala?) it študirat. Pod mus sem morala tudi v službo, s srednješolsko izobrazbo, ki me še blizu ni veselila, ker sem računala, da bom itak s študijem spremenila usmeritev... lalalala.... ::) :P

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #14 on: October 22, 2019, 07:24:38 PM »
Dan.

Cetka mene pa zanima kako je tvoj sin s to konjunkcijo?
Čakam namreč vnučko, ki bo ravno tako imela to konjunkcijo in to kar tesno konjunkcijo in še enega vnuka ali vnučko, ki bo prav tako imel-a to konjunkcijo, s sicer malo širšim orbisom.

ps:
številka mojega posta 9966 :o

Ta konjunkcija je v 4 hiši, to je kar pomemben podatek. Za naše razmere se je hitro želel osamosvojiti, že v času študija sta z dekletom imela najeto stanovanje. Pod črto, je dober in v vseh pogledih odgovoren fant, končal je študij medicine, je zaposlen v tem področju. Je pa pomembno zapisat tudi to, da ima oba planeta v natalu R, aspekt je aplikativen
Zanimivo, da si je izbral dekle, sedaj je žena, ki je po soncu  :Sk, v ASC pa  :ko  ;). Ker je isti letnik, ima tudi ona to natalno konjunkcijo, vendar 9 stopinj orbisa.