PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Haha tooo, OK kaj sledi, mi lahko naredis splosen vpogled in nasvet? Hvalaaa
Quote from: Maja on November 23, 2021, 04:51:38 PMDolgo ga že nismo metali. Ima kdo kakšno vprašanje, sem na voljo in pri volji. Ne bo dolgo trajalo. Lepo prosim. Za moje zdravje bi spet rada povprasala, z levo roko je očitno nekaj narobe. A bo šlo mimo kar samo od sebe ali bo potrebno kaj višjega?🥰
Dolgo ga že nismo metali. Ima kdo kakšno vprašanje, sem na voljo in pri volji. Ne bo dolgo trajalo.
Quote from: Missy on November 23, 2021, 05:16:26 PMHaha tooo, OK kaj sledi, mi lahko naredis splosen vpogled in nasvet? HvalaaaSicer velja splošno vprašanje - splošen odgovor, upam, da bi bo kaj koristilo.Saj imaš vse pod nadzorom oz. greš v pravo smer. Pridobila si znanje in življenjske izkušnje, s pomočjo katerih si ubrala pravo pot. Postala si odločnejša, trdnejša, si pa tudi kar malo volk samotar. Nič narobe, kar zanesi se nase.
Quote from: cvetka on November 23, 2021, 06:05:43 PMQuote from: Maja on November 23, 2021, 04:51:38 PMDolgo ga že nismo metali. Ima kdo kakšno vprašanje, sem na voljo in pri volji. Ne bo dolgo trajalo. Lepo prosim. Za moje zdravje bi spet rada povprasala, z levo roko je očitno nekaj narobe. A bo šlo mimo kar samo od sebe ali bo potrebno kaj višjega?🥰Cvetka, gre za nekaj,, kar se je "nabiralo" dlje časa. Nekaj skrbi se vidi okrog tega in vse kaže na to, da se boš odločila za obisk pri zdravniku. Težava je ozdravljiva in do izboljšanja bo prišlo.
Še jaz, še jaz, še jaz! Finance v naslednjih treh mesecih.Hvala!
Tudi mene zanima, zdravje in finance, bo kaj bolje?
Quote from: Pika on November 23, 2021, 08:18:55 PMŠe jaz, še jaz, še jaz! Finance v naslednjih treh mesecih.Hvala! Prav cvetelo to področje ne bo. Zdelo se ti bo, da se prizadevanja popolnoma nič ne obrestujejo. Delaš tudi primerjave s preteklostjo, ko so bile razmere drugačne. Rabiš en nov pristop, nov način delovanja. Skoraj upam reči, da že slutiš, kaj moraš spremeniti, ampak se trenutno za prvi korak še ne moreš odločiti.
Upam in želim, da se izide!
Quote from: Maja on November 23, 2021, 04:51:38 PMDolgo ga že nismo metali. Ima kdo kakšno vprašanje, sem na voljo in pri volji. Ne bo dolgo trajalo. Maja kako kaj volja? Še traja, al sem prepozna Bi mela dve vprašanji veš... December in področje A?December in področje B?Tenkju
Quote from: Gloria82 on November 30, 2021, 03:40:43 PMQuote from: Maja on November 23, 2021, 04:51:38 PMDolgo ga že nismo metali. Ima kdo kakšno vprašanje, sem na voljo in pri volji. Ne bo dolgo trajalo. Maja kako kaj volja? Še traja, al sem prepozna Bi mela dve vprašanji veš... December in področje A?December in področje B?Tenkju Naj ti bo. A: Nobenega posebnega premika. Pusti, da teče po svoje in se ne ustavljaj z mislimi preveč tu, ker to drži nazaj pri doživljanju lastnega življenja. B: Če boš čakala na druge, ne bo želenih rezultatov. Razmisli, kaj hočeš doseči in nato ravnaj v skladu s tem.