NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Če bo čas in volja prosim eno karto za AVGUST.Hvala.
Quote from: Azeleja on July 27, 2022, 09:44:13 AMČe bo čas in volja prosim eno karto za AVGUST.Hvala. As mečev.Čas za začetek vsega, pri čemer lahko uporabiš svoj intelekt, komunikacijske sposobnosti in notranjo moč. Imela boš sposobnost prepričevanja, zato le izkoristi ta čas. Vsako situacijo, ki se pojavi, se izplača izkoristiti za preboj na katerem koli področju.
Quote from: Maja on July 28, 2022, 10:16:00 AMQuote from: Azeleja on July 27, 2022, 09:44:13 AMČe bo čas in volja prosim eno karto za AVGUST.Hvala. As mečev.Čas za začetek vsega, pri čemer lahko uporabiš svoj intelekt, komunikacijske sposobnosti in notranjo moč. Imela boš sposobnost prepričevanja, zato le izkoristi ta čas. Vsako situacijo, ki se pojavi, se izplača izkoristiti za preboj na katerem koli področju. Oho, zna biti zanimivo. Hvala, Maja.
Quote from: Azeleja on July 28, 2022, 10:49:06 AMQuote from: Maja on July 28, 2022, 10:16:00 AMQuote from: Azeleja on July 27, 2022, 09:44:13 AMČe bo čas in volja prosim eno karto za AVGUST.Hvala. As mečev.Čas za začetek vsega, pri čemer lahko uporabiš svoj intelekt, komunikacijske sposobnosti in notranjo moč. Imela boš sposobnost prepričevanja, zato le izkoristi ta čas. Vsako situacijo, ki se pojavi, se izplača izkoristiti za preboj na katerem koli področju. Oho, zna biti zanimivo. Hvala, Maja. Ja, so bile fronte ampak na koncu sem zmagala. Dobra popotnica skozi mesec mi je bila ta karta oz energija.
Maja, če bo energija prava za karte .... Prosim eno za september.Hvala.
Quote from: Azeleja on August 31, 2022, 11:14:45 AMMaja, če bo energija prava za karte .... Prosim eno za september.Hvala.Z največjim veseljem.Izvlekla sem Kočijo.Stvari bodo tekle, imela boš moč za napredovanje. Drži se svoje poti in jo suvereno nadaljuj. Lahko dosežeš cilj, h kateremu si namenjena, in pustiš za seboj tisto, kar je treba.
Lepo prosim za en osebni vpogled glede službe, če bo katera pri volji, lepo prosim.. Hvala 🤗🌞
Zanima me, ali se po tem, kjer sem sedaj, odpira kakšna možnost za naprej? In v kolikšnem času? Rahlo sem že obupala. Zdaj sem za obdobje 2 mesecev dobila eno malenkost. Po xy letih 🙉
Quote from: Manja on September 06, 2022, 03:21:20 PMZanima me, ali se po tem, kjer sem sedaj, odpira kakšna možnost za naprej? In v kolikšnem času? Rahlo sem že obupala. Zdaj sem za obdobje 2 mesecev dobila eno malenkost. Po xy letih 🙉Se pokaže stagnacija, nato pa tale služba. Pozanimaj se, če se tole lahko podaljša, kaj drugega žal ni na vidiku.