Author Topic: Tarot, XXI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 93614 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot, XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #15 on: December 21, 2019, 10:42:04 AM »
Tako maham z repom, da si bom izpahnila tarčo.
Hvala!  :-*

Draga Pika, zate pa Moč.
Kot letna karta napoveduje obdobje, ko boš disciplinirana in boš obvladovala obvladovala - dogodke, potek svojega življenja - pa tudi svojo notranjo zver. Saj veš, kaj prikazuje slika na karti. Pred tabo je izziv, kako živeti vse svoje strasti, hkrati pa ostati mirna in v ravnovesju.

O, všeč. :D
Hvala, Maja.
Je pa zanimivo, zdi se mi namreč, da sem se res uravnovesila v zadnjem letu ali dveh in se naučila obvladovati marsikaj.
Zdi se mi, da bi na nekaterih področjih lahko zaštartala na novo, ponovno, z močmi, ki jih premorem zdaj. Da sem pripravljena na to.
:-* :-*

3 ... 2 ... 1 ... Go!

Hvala, Majči! :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #16 on: December 21, 2019, 10:47:04 AM »
Prosim in hvala.   :)

Azeleja, izvlekla sem Kraljico mečev. V 2020 boš urejala soje življenje. Ves kaos, ki nastaja, čaka na ureditev in tega se boš lotila z odločnostjo. Prenašala ne boš nobenih nesmiselnih, brez veznih situacij, ki ne prinašajo ničesar. Želela si boš strukture, trdnosti, zna biti, da boš popolnoma spremenila kakšno izmed področij sovjega življenja (ali več), pri čemer bodo tvoje poteze odločne in zunanjost hladna. Pričakuješ lahko negativen "feedback", a se nanj ne oziraj preveč. Kar in kdor te mora spremljati na svoji poti, naj ostane, sicer lahko brez obžalovanja odpade. Zate se gre.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #17 on: December 21, 2019, 10:51:18 AM »
O, Maja, ja, prosim, še zame.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #18 on: December 21, 2019, 10:53:30 AM »
Jaaaaaa... sem v vrsti. Hvala Maja  :-*

Draga Glorči, zate pa 5 mečev. V prihodnjem letu boš spoznavala, katere bitke je vredno biti in katerih ne. Razmišljala in spoznala boš, kaj vse si izgubila na račun tega, da si se gnala za nečim drugim in vztrajala pri čem, kar ti v bistvu ni delalo usluge. Se izplača izgubiti dobre odnose, osebno srečo in notranji mir zaradi nečesa, kar je trenutno? Odgovor je na dlani. Dodatno se je obrnila karta Trdnjave. Čaka te res radikalna sprememba in verjamem, da bo dolgoročno pozitivna. Ne bo več, kot je bilo.
Srečno!
9ZK 656

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #19 on: December 21, 2019, 10:55:45 AM »
Hvala Maja. Čeprav še ne vem kako bom šla skozi vse spremembe, upam, da jim bom kos. Name monotonost ne deluje preveč dobro, zato čutim, da bo leto 2020 zame lepo in srečno leto.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #20 on: December 21, 2019, 10:59:18 AM »

Draga Saši, zate pa Kralj čaš. Iskala boš ravnovesje med razumom in čustvi. Tekom prihodnjega leta boš čustveno dozorela, čaka te nova raven notranje moči. Znala boš obvladati svoja čustva in prejeti, česar ne moreš spremeniti. Skozi proces znaš biti odmaknjena od ostalega sveta, kar je v tem času popolnoma na mestu. Najpomembnejša "pridobitev" prihodnjega leta bo osvojena veščina, kako ne glede na notranje dogajanje ohraniti miren videz navzven, kar ti bo na daljši rok prineslo velike koristi.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #21 on: December 21, 2019, 11:00:20 AM »

Draga Saši, zate pa Kralj čaš. Iskala boš ravnovesje med razumom in čustvi. Tekom prihodnjega leta boš čustveno dozorela, čaka te nova raven notranje moči. Znala boš obvladati svoja čustva in prejeti, česar ne moreš spremeniti. Skozi proces znaš biti odmaknjena od ostalega sveta, kar je v tem času popolnoma na mestu. Najpomembnejša "pridobitev" prihodnjega leta bo osvojena veščina, kako ne glede na notranje dogajanje ohraniti miren videz navzven, kar ti bo na daljši rok prineslo velike koristi.

Uf, kako na mestu. Hvala ti, draga Maja.  :-*
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #22 on: December 21, 2019, 12:17:28 PM »
Jaaaaaa... sem v vrsti. Hvala Maja  :-*

Draga Glorči, zate pa 5 mečev. V prihodnjem letu boš spoznavala, katere bitke je vredno biti in katerih ne. Razmišljala in spoznala boš, kaj vse si izgubila na račun tega, da si se gnala za nečim drugim in vztrajala pri čem, kar ti v bistvu ni delalo usluge. Se izplača izgubiti dobre odnose, osebno srečo in notranji mir zaradi nečesa, kar je trenutno? Odgovor je na dlani. Dodatno se je obrnila karta Trdnjave. Čaka te res radikalna sprememba in verjamem, da bo dolgoročno pozitivna. Ne bo več, kot je bilo.
Srečno!

:o ojojooooooj, nic kaj prijetni karti...
ampak ja, vse se zgodi z razlogom "za boljši jutri"
hvala Maja
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #23 on: December 21, 2019, 12:54:50 PM »
Maja prosim še zame eno lepo za leto 2020 :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #24 on: December 21, 2019, 02:00:34 PM »

Draga sanjalka, 5 čaš sem ti izvlekla. Sicer otožna karta, ki pravi, da se boš tekom leta precej ukvarjala s preteklimi zadevami, ki so te čustveno zaznamovale in pustile dolgotrajen grenak priokus, ampak ne pozabiva na drugi aspekt karte, ki pravi, da je upanje. Določen del leta boš imela revizijo, veliko boš premlevala - ko pa bo opravljeno, se pa le obrni v drugo smer in poglej, kaj te čaka v prihodnosti.
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #25 on: December 21, 2019, 02:32:54 PM »
Draga Maja, če boš pri volji bi te še jaz prosil. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #26 on: December 21, 2019, 03:55:53 PM »

Dragi Žarek, zate pa Obešenec. Obeta se leto, ko se ne bo kaj prida dogajalo oz. ne bo nekih opaznejših sprememb. Je pa to leto čas prilagajanja in tudi neke vrste žrtvovanja in test potrpežljivosti, ki je zaradi nekega, najverjetneje nepoznanega razloga, potreben. Na življenje boš začel gledati iz drugačne perspektive in po tem obdobju ti bo kristalno jasno, zakaj je včasih najbolje, da ne ukrepaš. Ker preprosto ni čas. Ko bodo stvari dozorele, se bodo odvile z neverjetno spontanostjo in lahkoto.
Srečno!
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #27 on: December 21, 2019, 05:14:44 PM »

Draga sanjalka, 5 čaš sem ti izvlekla. Sicer otožna karta, ki pravi, da se boš tekom leta precej ukvarjala s preteklimi zadevami, ki so te čustveno zaznamovale in pustile dolgotrajen grenak priokus, ampak ne pozabiva na drugi aspekt karte, ki pravi, da je upanje. Določen del leta boš imela revizijo, veliko boš premlevala - ko pa bo opravljeno, se pa le obrni v drugo smer in poglej, kaj te čaka v prihodnosti.

Hvala Maja :-*
Si mi dala misliti ;)
Sicer me drugo leto caka t plutona in saturna na N luno in N saturna...ter P venera pride na N plutona, tja pride tudi P luna in P merkur...
Verjetno bo pluton res vlekel se kaj ven ::)
Bom imela v mislih pogled v prihodnost :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #28 on: December 21, 2019, 05:34:47 PM »

Dragi Žarek, zate pa Obešenec. Obeta se leto, ko se ne bo kaj prida dogajalo oz. ne bo nekih opaznejših sprememb. Je pa to leto čas prilagajanja in tudi neke vrste žrtvovanja in test potrpežljivosti, ki je zaradi nekega, najverjetneje nepoznanega razloga, potreben. Na življenje boš začel gledati iz drugačne perspektive in po tem obdobju ti bo kristalno jasno, zakaj je včasih najbolje, da ne ukrepaš. Ker preprosto ni čas. Ko bodo stvari dozorele, se bodo odvile z neverjetno spontanostjo in lahkoto.
Srečno!

Haha super! Hvala ti za vpogled.  :-* Čutim zelo podobno. Moram pa res izpostaviti, da zelo dobro poveš zadevo. Zelo fajn se prebere, s tako lahkotnostjo in užitkom se bere. Hvala ti še enkrat!  8) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #29 on: December 21, 2019, 08:39:03 PM »
Jaaaa, prosim.
Lanskoletna je bila kolo sreče. Ja, se je zavrtelo tako, da se ve, kje je problem  :-*

Draga Cvetka, za 2020 se ti je ponudil Visoki svečenik.
V prihajajočem letu boš sama sebi najboljša učiteljica. Lahko se boš zanesla nase, na svoje mnenje, prav tako boš v sozvočju s svojimi čustvi in oboje skupaj te bo vodilo po pravi poti. Čas je, da ostaneš zvesta sebi, četudi bodo odločitve v nasprotju z mnenjem okolice ali nepisanimi moralnimi pravili. 

Želim ti vso srečo!
Maja, hvala. Se mi ta tarot karta že kar dogaja.
Dobro bodi :-*