Author Topic: Tarot, XXI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 93427 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Tarot, XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #60 on: October 02, 2020, 08:56:12 PM »
No evo, se z veseljem skledim. Pogledala bi kako mi kaj kaze v romanticnem zivljenju. 😊 In hvala vnaprej.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #61 on: October 02, 2020, 08:56:59 PM »
Jaz bi eno... za moj biznis  8)
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #62 on: October 02, 2020, 10:22:06 PM »
Vesela, da se lahko postavim v vrsto. Na splošno, katera področja bodo zame uspešna in kje se lahko kaj zatakne. Nekako do konca leta. Vnaprej hvala.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #63 on: October 03, 2020, 08:09:37 AM »
Skledim.  :D
In prosim za modri nasvet in plava navodila.
Zadeva: hči.
Kje iskati pravo osebo?
Hvala! :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #64 on: October 03, 2020, 08:33:30 AM »
Tudi jaz prosim za sporočilo za razvajanje  :-* Če želiš sporočilo ali odgovor zase, pa povej :D

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #65 on: October 03, 2020, 09:00:01 AM »
Kaj moram prav zdaj vedeti.
Hvala.  :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #66 on: October 03, 2020, 10:23:28 AM »
Skledim.  :D
In prosim za modri nasvet in plava navodila.
Zadeva: hči.
Kje iskati pravo osebo?

Popravljam vprašanje.
Zadeva je še vedno hči, zanima pa me, kako bo šlo v torek oz. prosim za dodatna navodila.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #67 on: October 03, 2020, 12:18:05 PM »
Hvala Maja. Se mi zdi, da sem že dolgo v situaciji, ko se mi marsikaj dogaja. Vse to me je kar nekam utrdilo, tako da upam, da bom tudi vnaprej kos spremembam. Si želim, da bi bila, ker se bom verjetno po tem tudi umirila.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #68 on: October 03, 2020, 01:09:28 PM »
Saša jaz bi eno :)
Splošno, malo za razvajanje :)

Splošno bi tako rekla. Si še vedno v kritičnem obdobju. Nekako se ti sicer zdi, da si na konju, da si splavala ven iz krize, vendar mislim, da sama sebi vse skupaj zanikaš. kot da daješ prednost razumu, pozabljaš pa na svoje srce, svoja čustva. Če ne boš tega postavila na prvo mesto, bi te znalo še enkrat zrušit. Zavedaj se, da imaš ti ključ do vsega - do svojih zmožnosti, do svojih potencialov. Nisi ujetnik nikogar, razen same sebe. Odkleni svoje strahove in poskrbi za svoja čustva in srce.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #69 on: October 03, 2020, 01:13:05 PM »
No evo, se z veseljem skledim. Pogledala bi kako mi kaj kaze v romanticnem zivljenju. 😊 In hvala vnaprej.

Evo, pa poglejmo tvojo skodelico.  :)

Mislim, da ti že imaš v svoji okolici nekoga, ki ti piha na dušo, ali pa te vsaj opazuje od daleč. Tak občutek imam. Hkrati pa te opozarjam - ni vse tako, kot ti misliš. Če se boš preveč osredotočala na to svetlobo, ta žarek upanja, ki te privablja k sebi, potem boš na koncu izkusila temo. Vseeno si dovolj močna, znaš sama postaviti svoj potek življenja in zaigrati na prave strune, samo pazi, da te morda strah pred osamljenostjo ne popelje na to, da boš pristala ravno tam, kjer ne želiš - v prizadetosti.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #70 on: October 03, 2020, 01:14:25 PM »

Mislim, da ti že imaš v svoji okolici nekoga, ki ti piha na dušo, ali pa te vsaj opazuje od daleč. Tak občutek imam. Hkrati pa te opozarjam - ni vse tako, kot ti misliš. Če se boš preveč osredotočala na to svetlobo, ta žarek upanja, ki te privablja k sebi, potem boš na koncu izkusila temo. Vseeno si dovolj močna, znaš sama postaviti svoj potek življenja in zaigrati na prave strune, samo pazi, da te morda strah pred osamljenostjo ne popelje na to, da boš pristala ravno tam, kjer ne želiš - v prizadetosti.

Mi karta ni dala miru, sem še eno vrgla na končni izid. In ja, se potrjuje, kar sem že zgoraj napisala. Si dovolj močna, sposobna, ne ukloni se prvemu, ki te skuša zvabiti, samo zato, da bi ti dobila nekaj. Lahko ukrotiš leva, zato se ne zadovolji z mačko.  ;)
9ZK 674

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #71 on: October 03, 2020, 01:16:10 PM »

Uh hvala Sasa! Le zadnji del mi ne odzvanja, strahu pred osamljenostjo nimam, kaj bi potem lahko bilo drugega, e.g. interpretacija tega? Slisi se kt da prihaja nekdo katerega je bolje da se ognem 😂

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #72 on: October 03, 2020, 01:16:37 PM »
Jaz bi eno... za moj biznis  8)

Ohoho, kaj pa imamo tukaj.  :laugh: :laugh:  Delo, ki se ga boš lotila, vsekakor ne bo lahko. Začetek bo malce "bojevit", saj veš, nikoli ni lahko začeti z nečim. ampak na koncu boš zmagala, tudi finančno! Res ti toplo priporočam, da se prebiješ čez prvotni del, ko boš morala malce stisnit zobe, malce garati, ker na koncu se ti bo (tudi finančno) izplačalo.
9ZK 674

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #73 on: October 03, 2020, 01:16:53 PM »
Hahahahaha istocasno sva ble v dvomu :) hvala!

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #74 on: October 03, 2020, 01:18:02 PM »
Hahahahaha istocasno sva ble v dvomu :) hvala!

Ja, tako je. Ne zadovolji se s prvim. Ciljaj na to, da si zaslužiš več, najboljše, in da to lahko dobiš. Tako.  ;)
9ZK 674