Če je katera pri kartah, prosim za karto v zvezi s svojim počutjem.
Kaj se mi dogaja? Naj se zbašem k zdravniku?
Hvala. 
Če v kratkem ne bo šlo na bolje, definitivno pojdi. Ne vidim, da bi bilo kaj zelo narobe. Bolj vidim, da se ciklaš v preteklosti ali spominih, stojiš na mestu in se ne moreš odločit, da narediš korak naprej. Mogoče je v ozadju kaj nerazrešenega ali nekaj, kar že veš, pa še ne upaš v to smer.
Ko se boš odločila za eno ali drugo, se bodo stvari začele odvijati. Lahko da bi ti prav prišla podpora kakšne avtoritete, zanesljive, odločne osebe, da te malo potisne naprej.
Draga Rena, najlepša hvala!

Res se počutim "ukleščeno". Ni sicer tako drastično, je pa res, da imam občutek, da sem fiksirana na mestu.
Pogrešam tudi čas zase, čas vlaganja vase. In "živeti sebe".
Fizični simptomi so kar konkretni oz. je tako, da pri kroničnih bolečinah (glavoboli so se hudo poslabšali) so misli avtomatično negativne, bolečino spremlja pesimizem, tesnoba, tako da vse, kar je "v resnici" morda komaj zaznavna težava (ali pa to niti ni, lahko je npr. samo mleku potekel rok uporabe), med glavobolom dobi apokaliptične razsežnosti. Simptomi so že nekaj dni prej, spremlja jih še precejšnja aritmija in tiščanje v prsih, potem nastopi huda bolečina. In ko je mimo (tako je danes) si kot prerojen in posije tako sonce, da bi najrajši objel ves svet.
Simptomi so precej podobni tistim, ki so sicer značilni za težave s ščitnico, no, pri meni je očitno razlog drugje, ker sem včeraj prejela izvid, ki boljši že ne bi mogel biti. Zdravnik je rekel, naj poskusim s primernim hidriranjem (glede tega se res ne morem pohvaliti), 2l vode na dan (vključeno sadje, juhe in vse, kar zaužijem s hrano), saj težave, ki jih opisujem, lahko sproži dehidriranost.
Hvala ti!