PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sasa on September 02, 2024, 08:45:48 AMLahko tudi jaz prosim za september? 10 diskov - dobiček, bogastvo, družinske zadeve, dom, porazdelitev bogastva, varnost, domače, zadovoljstvo, trdni temelji, stabilnost, blaginja, dosežek, priznanje.
Lahko tudi jaz prosim za september?
Takole draga, padle so mi paz palic, 2 mecev in ljubimca: dejansko je tvoja izbira, zgleda da bi bilo malce impulzivno prva verzija, ki pa se ne konca nujno slabo. Za drugo verzijo: cesar zletu vn. Def bolje. Pridobis vec.
Ce je katera pri kartah, mi lahko pogleda kako bo dolocena situacija ta mesec in ce prou delam?
Ali je zame bolje, da ostanem tu kjer sem?
Quote from: Azeleja on September 10, 2024, 12:41:40 PMAli je zame bolje, da ostanem tu kjer sem?Kaže tako, ja.
Quote from: Maja on September 10, 2024, 12:46:20 PMQuote from: Azeleja on September 10, 2024, 12:41:40 PMAli je zame bolje, da ostanem tu kjer sem?Kaže tako, ja. A pa se tukaj kjer sem zdaj kaj obrne meni v prid?Imam neko željo okrog tega.
Oh jes draga. En skok v kaj je naslednji korak s to zmesnjavo in kaj naju lepga caka s tamalo v kratkem. Hvala! 😘