Author Topic: Karmične karte za 2020  (Read 30182 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Karmične karte za 2020
« Reply #15 on: December 24, 2019, 11:31:39 AM »
Prosim.  :-*
Tudi, če bo šele čez tri dni, glavno, da ne bo tja v tri dni.  :D
:Ma:rak v 3. hiši. Mislim, da boš leto 2020 izkoristila za nova učenja. Veliko boš imela komunikacije, pri tem boš odločna, a hkrati nežna. Mislim, da ti bo leto naklonjeno s priložnostmi, ki jih boš znala izkoristiti.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #16 on: December 24, 2019, 11:59:14 AM »
Prosim in hvala.  :)
:U:ko v 3. hiši. Uf, to pa bo zate leto sprememb. Ampak ne tako zelo hitrih. Mislim, da boš bolj odločna v komunikaciji in pri interakciji z ljudmi, sorodniki, sosedi. Vsekakor mislim, da bo zate to neke vrste "prelomno" leto, ko boš se jasno postavila zase in hkrati spreminjala svoje življenje na bolje.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #17 on: December 24, 2019, 12:03:02 PM »
Hvala Saša, tudi jaz sem v vrsti  ;D
:So v :st v 5. hiši. Uf, ti pa boš imela lepo leto. Vznemirljivo. Se ti morda obeta avantura?  :laugh: Kakorkoli, izjemno družabno, prijetno leto, kjer bo v ospredju predvsem tvoja svoboda v odnosih, lahko bo veliko ukvarjanja s hobiji. Res lepo leto.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #18 on: December 24, 2019, 12:54:00 PM »
Prosim.  ;)
:So v  :B v 11. hiši. Joj, lepa napoved. Predvsem mislim, da boš v tem letu jasno si izoblikovala svoje srčne želje, z bikovo vztrajnostjo se ti bo tvoja pot še bolj razsvetlila in dejansko boš želje, ki jih skrivaš, tudi spravila v resničnost. To leto bo zate prežeto z optimizmom, dobro voljo in predvsem mislim, da boš v družabnem življenju, ki ti morda ni ravno ljubo, uživala. Prepusti se, pojdi uživat s prijatelji, delo ti bo.

O, lepa napoved. Hvala ti!
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #19 on: December 24, 2019, 02:44:51 PM »
Prosim, še meni.
:Ve:ov v 12. hiši ... Huh, Venera mi je sama ven zletela.  :laugh: A boš imela skrivne veze?  ;D Čeprav bolj mislim, da se boš ukvarjala z odnosom do same sebe, do svoje podzavesti, do svoje psihe. Nekako se mi zdi, da boš imela leto, ko boš pospravila po svojem podstrešju, kar je edino pravilno.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #20 on: December 24, 2019, 02:47:02 PM »
Pa jaz, prosim. 

Sicer imam po novem tudi jaz karte, ampak sploh nimam časa, da bi jih naštudirala, zato zaenkrat še ne upam ponuditi svojih vpogledov. Obljubim pa, da bom potem med letom na voljo za kaka vprašanja. :)
:U:te v 2. hiši. Kako bojo pa tvoje finance? Se mi zdi, da bodo kar "pretresi" na tem področju. Mogoče skupno vlaganje kakšno? Ker pa je 2. hiša tudi hiša naše lastne vrednosti, bi rekla, da bodo tudi na tem področju vlaganja, ampak pri Uranu pričakuj nepričakovano. S pomočjo drugih, prijateljev, boš pa zadevo uspešno reševala. Samo ne se upirati spremembam.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #21 on: December 24, 2019, 02:49:58 PM »
Jaz se postavljam v vrsto. Drugi so lahko pred mano.   Hvala Saša.

Andres
:Ma v  :de v 8. hiši. Ok, najprej mi je prišlo na misel, a boš seksa stradal?  :laugh: Vseeno pa mislim, da bi znalo biti to leto, ko boš organizirano se ukvarjal s skupno lastnino in/ali dediščino.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #22 on: December 24, 2019, 02:51:45 PM »
Saša, lepo prosim tudi jaz  :-*
:Me:rak v 8. hiši. Huh, cvetka, se boš ti pogovarjala o deljenju kakšne lastnine skupne?  :o   Mislim, da boš sama znala bolje razbrati pomen, ker poznaš astro karte, ampak mene je to spreletelo ...
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #23 on: December 24, 2019, 02:57:15 PM »
Sasa se zame prosim  :-*
:Lu:Sk v 9. hiši. ;) Jaz pa mislim, da bo zate naslednje leto leto, ko boš veliko se ukvarjala z intenzivnimi čustvi, čustva pa bodo povezana s tvojo psiho. Mislim, da se boš veliko ukvarjala z učenjem, kar tebo posledično spremenilo. Greš na kako novo izobraževanje morda?
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #24 on: December 24, 2019, 03:13:33 PM »
Prosim in hvala 💚
:Me v  :de v 11. hiši. Hm, a imaš namen se malo distancirati od prijateljev in družbe? Nekako se mi dozdeva, da boš v tem letu imela poudarek na tem, da boš bolj kot ne sama sebi prijatelj, če lahko tako rečem. Ne boš ravno družabna ... Ampak ti bo to ustrezalo.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #25 on: December 24, 2019, 03:13:55 PM »
A sem koga pozabila?
9ZK 674

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #26 on: December 24, 2019, 03:23:15 PM »
Prosim in hvala 💚
:Me v  :de v 11. hiši. Hm, a imaš namen se malo distancirati od prijateljev in družbe? Nekako se mi dozdeva, da boš v tem letu imela poudarek na tem, da boš bolj kot ne sama sebi prijatelj, če lahko tako rečem. Ne boš ravno družabna ... Ampak ti bo to ustrezalo.

Noro lepa ura. 💚 Bi se znalo zgodit, da po tem norem 2019 zelim malo zadihat ja. Hvala!

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #27 on: December 24, 2019, 03:54:22 PM »
Missy, me veseli. Sem začutila, da bo verjetno nekaj v to smer, ja. Ampak vzemi si čas zase, če ga potrebuješ, ni nič narobe s tem.  :-*
9ZK 674

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #28 on: December 24, 2019, 04:38:16 PM »
Pa jaz, prosim. 

Sicer imam po novem tudi jaz karte, ampak sploh nimam časa, da bi jih naštudirala, zato zaenkrat še ne upam ponuditi svojih vpogledov. Obljubim pa, da bom potem med letom na voljo za kaka vprašanja. :)
:U:te v 2. hiši. Kako bojo pa tvoje finance? Se mi zdi, da bodo kar "pretresi" na tem področju. Mogoče skupno vlaganje kakšno? Ker pa je 2. hiša tudi hiša naše lastne vrednosti, bi rekla, da bodo tudi na tem področju vlaganja, ampak pri Uranu pričakuj nepričakovano. S pomočjo drugih, prijateljev, boš pa zadevo uspešno reševala. Samo ne se upirati spremembam.

Jap, verjetno bo res držalo. Najverjetneje me čaka kakšen kredit, brez tega ne bo šlo.  :blank:

Hvala sasa, bom porocala, kako bo :)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #29 on: December 24, 2019, 04:49:29 PM »
Hvala Saša, tudi jaz sem v vrsti  ;D
:So v :st v 5. hiši. Uf, ti pa boš imela lepo leto. Vznemirljivo. Se ti morda obeta avantura?  :laugh: Kakorkoli, izjemno družabno, prijetno leto, kjer bo v ospredju predvsem tvoja svoboda v odnosih, lahko bo veliko ukvarjanja s hobiji. Res lepo leto.

OMG Saša   :laugh: hvala za vznemirljivo napoved
Vsekakor poročam  :P
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm