Author Topic: Karmične karte za 2020  (Read 30182 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Karmične karte za 2020
« Reply #45 on: February 21, 2020, 04:02:29 PM »
Oja, navali, narod!  ;D

Jaz bi prosila za eno splošno.

Potem pa glede službe ... Negativci dajejo odpovedi. Kako bomo delali naprej?

Pa še en projekt imam v mislih ... Je izvedljiv in bo izveden?

prvi odgovor, na začetku bo malo težko, predvsem vam bo šlo počasneje bi rekla, mogoče se bodo določeni oklepali še nekih starih vzorcev in navad. Če boste imeli vizijo in veliko mero potrpežljivosti bo šlo. Ker nekateri bodo težko spustili določene stvari.

Projekt ali je izvedljiv DA, ali bo izveden merkur (maš pol pol šans, trenutno več ja kot ne)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #46 on: February 21, 2020, 04:04:00 PM »
Ooooooo, skledim se.  :D
Eno modro usmeritev prosim glede hčerke za določeno področje. Kako kaže oz. kako ravnati za naprej?
Hvala!  :-*

predvsem tako da ste realistični in da ne pričakujete presežkov, ki jih ne bo mogla dati ali pa bo v stiski s časom. Predvsem je zanjo trenutno pomemben čas, kakorkoli obrnem ta pade ven. Torej s časom bo vse OK.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #47 on: February 21, 2020, 04:06:59 PM »
Prosim eno splošno za trenutno obdobje.
Eno pa na vprašanje Sem ali nisem?

Če se ti bo zdela neka sprememba preveč šokantna jo vseeno sprejmi, ker je pomembna za tvoj razvoj. Mogoče se trenutno ne vidi, vendar dolgoročno bo pomembna za tvoj status in uspeh.

za vprašanje sem ali nisem: južni vozel. NE - preveč strahu, obremenjevanj, starih vzorcev, zdravstvene težave,...

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #48 on: February 21, 2020, 04:12:34 PM »
Tudi jaz bi rada vedela, kako se bo razvilo področje, ki me obremenjuje.

pa v bistvu nič slabega, trenutno stresno, pa vendar iz tega posije luč in prideš ven transformirana

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #49 on: February 21, 2020, 04:14:56 PM »
Eno modro usmeritev prosim glede hčerke za določeno področje. Kako kaže oz. kako ravnati za naprej?

predvsem tako da ste realistični in da ne pričakujete presežkov, ki jih ne bo mogla dati ali pa bo v stiski s časom. Predvsem je zanjo trenutno pomemben čas, kakorkoli obrnem ta pade ven. Torej s časom bo vse OK.

Jane, najlepša hvala! :-* :-*
Ti dam kar feedback: včeraj smo skenslali neko zadevo, kjer bi morala pokazati omenjeni presežek, vendar je časa premalo. Mi je žal, vendar realno gledano ne bi šlo.
Tvoj vpogled je čisti zadetek.
Sem pa pomirjena, da rabi "samo" čas in da se bo s časom uredilo.
« Last Edit: February 21, 2020, 04:16:32 PM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #50 on: February 21, 2020, 04:20:53 PM »
Ouje 🤩 Čeprav, se kar malo bojim, ker zadnje čase same negativne odgovore dobivam.  :laugh:

Prvo se namaša na mojo dolgoletno željo... Se bo uresničila in kdaj?

Drugo vprašanje: Bova našla novo stanovanje/hisko? Se bo kaj premaknilo tukaj?

Tretje: sluzba ... samo na splosno, kaj pravijo karte.

No, če sem preveč zahtevna, te prosim, vsaj za prvo vprašanje.

Hvala!!  :D ;)

Želja ali se bo uresničila? Da, imaš vse možnosti da to uresničiš.

Kaže mi da bosta našla nekaj novega, vendar malo kasneje kot pričakujeta. predvsem pa mislim da bo več sreče pri stanovanjih kot pa hiški.

Služba: so padle dobre karte, tako da v tem letu uspeh, harmonija, nove povezave, posli...tako da kar izkoristi :)

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #51 on: February 21, 2020, 04:22:13 PM »

Ti dam kar feedback: včeraj smo skenslali neko zadevo, kjer bi morala pokazati omenjeni presežek, vendar je časa premalo. Mi je žal, vendar realno gledano ne bi šlo.
Prav ste naredili, bo čez čas bolje, definitivno.

Moja astro karta

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #52 on: February 21, 2020, 04:35:04 PM »
Ouje 🤩 Čeprav, se kar malo bojim, ker zadnje čase same negativne odgovore dobivam.  :laugh:

Prvo se namaša na mojo dolgoletno željo... Se bo uresničila in kdaj?

Drugo vprašanje: Bova našla novo stanovanje/hisko? Se bo kaj premaknilo tukaj?

Tretje: sluzba ... samo na splosno, kaj pravijo karte.

No, če sem preveč zahtevna, te prosim, vsaj za prvo vprašanje.

Hvala!!  :D ;)

Želja ali se bo uresničila? Da, imaš vse možnosti da to uresničiš.

Kaže mi da bosta našla nekaj novega, vendar malo kasneje kot pričakujeta. predvsem pa mislim da bo več sreče pri stanovanjih kot pa hiški.

Služba: so padle dobre karte, tako da v tem letu uspeh, harmonija, nove povezave, posli...tako da kar izkoristi :)

Wau... super karte! Hvala Jane...
Če lahko podvprašanje: 
Glede prve zadeve... kdaj bi to lahko bilo?

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #53 on: February 21, 2020, 05:09:28 PM »
Hvala Jane. Me veseli, da bo tako. Se bom nehala obremenjevati s tem.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #54 on: February 21, 2020, 05:19:17 PM »

Prav ste naredili, bo čez čas bolje, definitivno.

Hvala ti! :-*

Offline Manja

• Veteran
« Reply #55 on: February 21, 2020, 05:58:07 PM »
Jaz bi tudi prosila glede neke zadeve, kaj se kaže v naprej in kako naj ravnam, da bo v moje najvišje dobro? Hvala.

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #56 on: February 21, 2020, 07:08:05 PM »

Če se ti bo zdela neka sprememba preveč šokantna jo vseeno sprejmi, ker je pomembna za tvoj razvoj. Mogoče se trenutno ne vidi, vendar dolgoročno bo pomembna za tvoj status in uspeh.

za vprašanje sem ali nisem: južni vozel. NE - preveč strahu, obremenjevanj, starih vzorcev, zdravstvene težave,...

So mi ravno sporočili, da je pozitivno.
Zdaj me pa dvom obhaja. Kaj, če so se zmotili ali pa kaj zamenjali glede na retro merkur.     ::)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #57 on: February 21, 2020, 07:20:55 PM »
Oja, navali, narod!  ;D

Jaz bi prosila za eno splošno.

Potem pa glede službe ... Negativci dajejo odpovedi. Kako bomo delali naprej?

Pa še en projekt imam v mislih ... Je izvedljiv in bo izveden?

prvi odgovor, na začetku bo malo težko, predvsem vam bo šlo počasneje bi rekla, mogoče se bodo določeni oklepali še nekih starih vzorcev in navad. Če boste imeli vizijo in veliko mero potrpežljivosti bo šlo. Ker nekateri bodo težko spustili določene stvari.

Projekt ali je izvedljiv DA, ali bo izveden merkur (maš pol pol šans, trenutno več ja kot ne)

Hvala. Ja, joj, te navade so res železna srajca, ampak zdaj bo res morda možnost, da se jih odpravi. Čez noč ne bo šlo, ampak vsak premik se mi zdi ogromen. Res bomo morali določeni stopiti skupaj in zgrabiti bika za roge.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #58 on: February 21, 2020, 07:56:55 PM »

So mi ravno sporočili, da je pozitivno.
Zdaj me pa dvom obhaja. Kaj, če so se zmotili ali pa kaj zamenjali glede na retro merkur.     ::)

dvomim, da so zamešali. Glede na to, da je padel južni vozel bi predvsem rekla da tvoja psiha daje od sebe zelo močan strah da ni pozitivno in se ga čuti tudi v kartah, Oziroma strah pred tem da bo pozitivno. Južni vozel je velik znanilec strahu.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #59 on: February 21, 2020, 07:59:40 PM »
Jaz bi tudi prosila glede neke zadeve, kaj se kaže v naprej in kako naj ravnam, da bo v moje najvišje dobro? Hvala.

kaže mi se nek paradoks, kot bi bila v nečem preveč dobra, da te to zna spraviti v težave. Imej v glavi, da nisi sluga nikomur in premisli kaj je dobro za te. Dobro premisli.

Moja astro karta