O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Karmične karte za 2020

<< < (18/27) > >>

Jane:

--- Quote from: Pika on October 10, 2020, 07:54:49 AM ---Z veseljem.  :D
Včeraj sem ga nekaj posrala. Po nesreči. Z najboljšimi nameni in vso natančnostjo, ki jo premorem, sem navodila očitno razumela napačno.
Zanima me, ali bo vseeno šlo skozi oz. bo kaj iz tega, bodo morda možni popravki, ali bo diskvalifikacija.
Hvala! :-*

--- End quote ---

vrgla sem venero, tako da vse se bo razrešilo.

Jane:

--- Quote from: Missy on October 11, 2020, 09:01:39 AM ---
--- Quote from: Jane on October 11, 2020, 08:57:52 AM ---
--- Quote from: Missy on October 10, 2020, 08:52:49 AM ---Bi prosila eno glede ljubezni in eno glede kariere prosim 😘

--- End quote ---

missy ljubezen...neki kregi, predvsem okoli doma, varnosti, nepredvideni stroški. Karkoli bo obvezno naredi to zaradi česar se boš počutila varna.

kariera: imela boš energijo, da se soočiš z zadevami s katerimi se drugi ne bodo želeli. Če odigraš prava karte boš lahko bogato nagrajena.

--- End quote ---

Hvala Jane! No pri ljubezni nwm za kaj bi slo, sem single, bom pa imela v mislih.😘

--- End quote ---

Si se kaj ločevala v preteklosti? Ker mi je padla karta kot da bi se borila za dom. V tem smislu. Ali pa je samo opozorilo za naprej koga se izogibati.

Missy:

--- Quote from: Jane on October 11, 2020, 09:11:43 AM ---
--- Quote from: Missy on October 10, 2020, 08:52:49 AM ---Bi prosila eno glede ljubezni in eno glede kariere prosim 😘

--- End quote ---

missy ljubezen...neki kregi, predvsem okoli doma, varnosti, nepredvideni stroški. Karkoli bo obvezno naredi to zaradi česar se boš počutila varna.

kariera: imela boš energijo, da se soočiš z zadevami s katerimi se drugi ne bodo želeli. Če odigraš prava karte boš lahko bogato nagrajena.

--- End quote ---

Hvala Jane! No pri ljubezni nwm za kaj bi slo, sem single, bom pa imela v mislih.😘

--- End quote ---

Si se kaj ločevala v preteklosti? Ker mi je padla karta kot da bi se borila za dom. V tem smislu. Ali pa je samo opozorilo za naprej koga se izogibati.

--- End quote ---

To pa za gotovo, se mi zdi da poskusam prit nazaj

Jane:

--- Quote from: Missy on October 11, 2020, 09:50:52 AM ---
--- Quote from: Jane on October 11, 2020, 09:11:43 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

--- End quote ---

--- End quote ---

To pa za gotovo, se mi zdi da poskusam prit nazaj

--- End quote ---

Ja trenutno kaže, da si še energetsko tam. Moraš najprej to popucat. Saj bo....vsaka stvar terja svoj čas, sploh pa taki dogodki.

Missy:
*poskusa sem hotla napisat, ampak ja 🤣😘

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version