Author Topic: Karmično-astrološke karte 7.del  (Read 95307 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Karmično-astrološke karte 7.del
« Reply #360 on: July 09, 2024, 09:30:01 PM »
Že dolgo nismo metali kart. Če ima kdo kakšno vprašanje kar na plano.

Prav zanimivo kako nam forum deluje.   Videti je kot bi čisto zamrl, a vendarle ko kdo kaj ponudi se pokavi več in toliko naših članov. Očitno še vedno vsi, vsaj stari, redno prebiramo vse skupaj, le kakšne zbadljive teme ravno ni.   
Če imaš čas lahko tudi meni obrneš, čisto splošno. Oziroma kar za moje posle od danes in do januarja  2026.

Mimogrede. Ko sem post oddal sem opazil, da je to moj 14242 post.  Zanimivo.  Teh postov in ur navadno sploh ne pogledam.   Postajam celo bolj radoveden o tej karmični zadevi. 

Andres

Neke težave bi se znale pojaviti v poslu, predvsem nekaj skritega bo butnilo ven, kar mogoče danes še ne veš, predvsem pazi na neke večje institucije ali konkurenco, ki bi ti lahko zadala te težave.

Hvala Jane za namig.   Niti ne vem če si zaslužim, da se kakšna večja institucija na mene spravi. Konkurenca pač lahko. Ta že obstaja. 

Andres

saj lahko je država z novimi zahtevami.

Čisto možno. Nekateri želijo v EU in tudi vozila bodo dodatno obremenili s trošarinami. Vožnja je že itak najdražja na svetu. Ne vem kaj še hočejo. Mogoče pa bo čisto kaj tretjega. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #361 on: July 11, 2024, 08:45:07 AM »
Zdajle je Uran na Algolu (pred tem je šel pa jupiter čez).
Pripisuješ kaj dogajanja tudi temu?
Midve imava obe  :Ma na Algolu.
Pri meni je  :Ma vladar mojega  :Son .

ja pripisujem seveda. Ker algol je na nek način tudi karma. Ko sem imela nazadnje jupiter čez algol in luno in marsa je moja mami naredila nekaj kar je mene takrat zelo prizadelo. Nekaj časa sva bili brez stikov. Sedaj ob istem prehodu je dobila raka. Njena dejanja so ji nekako prinesla to. V to sploh ne dvomim. Sem pa ta dogodek jaz zelo potlačila v podzavest in mi je butnil šele pred kratkim ven, ko sem meditirala in potem sem bila kar malo presenečena, da sem pozabila in drugo da se ji je njena energija tako vrnila.

Uf. Ja, hudo.
Sicer sem brala, da Algol ni karma oz. ni isto kot karma.
Ampak saj ni važno.
Zdaj sem šla gledat zase za 14 in 12 let nazaj  - Jupiter najprej čez Sonce v 8. in potem čez Algol+Mars...
V bistvu dobre zadeve, vsaj kar se tiče staršev.
Pa uspeh v karieri.

Oče slabega ni počel in nekako si ne znam razložiti, s čim si je "zaslužil", kar ga je doletelo. Če bi že analizirala na ta način.
Je pa tukaj tudi mamin križ, saj zanj skrbi in to so hudi napori. Pa ne, da si ona zdaj nekaj zasluži.
Smo pa cela familija zdaj na kupu, se angažiramo vsak dan, pomoč po dolgem in počez.

Ne vem.
Vprašanje, če si res "vse zaslužimo".
V končni fazi nihče ni nesmrten, to damo čez, pa če vse življenje samo življenja rešujemo in hranimo potepuške mačke in smo sploh in oh krasni in bleščeči.

Aaaaaaa, dodajam k 1. odstavku.
Takrat sem dala čez Casanova zgodbo, ki sem jo delila tukaj.
Skoraj me je pobralo od manipulativnih igric kronanega flirtača, fizično me je bolelo okoli srca, da sem rabila jemat Lekadol.
No, ob povratku Jupitra (nedavno) dobim od Casanove "lepe pozdrave" iz bolnišnice. Težave s srcem, kritično stanje.
Ma ne more bit naključje, no.

Ja saj veš vsaka karta je drugačna, če se je pri meni odrazilo tako, ni nujno da se pri tebi tudi, ker so vpletene druge hiše, drugi apekti. casanova pa naj kar ostane v preteklosti, kjer mu je mesto. Je pa zanimivo ne, kakšno pravičnost na nek način prinese prehod jupitra čez algol.

Casanova je pospravljen v preteklost.
Sem šla gledat še za nekaj dogodkov, ko so jih drugi, ki so mi srali, dobili po glavi.
Ne vem, koliko je bil vpleten Jupiter, se je pa v različnih aspektih dotikal Algola (enkrat konjunkcija in enkrat celo kvadrat).
Mogoče je pa Algol že sam po sebi zaščita, vsaj tako sem prebrala v člankih.
En dogodek - kolegica srala za hrbtom in padla z lojtre. Konkretne buške, preživela in se pozdravila, je bila pa za nek čas onemogočena.
Drugi dogodek - kolegica izvajala večmesečno šikaniranje (za mojim hrbtom, me želela odstraniti s faksa), zbolela za rakom in morala sama oditi. Se je pa pozdravila.
Pa še tretja - enako. Ni zbolela, je pa letela.

Ne vem, ali ima veze, ampak v vseh treh primerih je šlo za nepravično in neutemeljeno delanje škode in širjenje laži, za čisto zlobo, meni pa ni bilo treba za zaščito sebe narediti nič. Se je kar odvilo.

Mogoče sem se zdaj "obesila" na neke trditve iz člankov, ampak nekako pomirja misel, da morda pa Algol dela tudi dobro in da ščiti.
Članki pravijo, da "don't try to hurt someone with prominent Algol in their astro chart..., ker se bo njihov Algol maščeval, ne da bi oseba sploh karkoli vedela o dogajanju ali karkoli naredila v tej smeri.

Kopiram še tisti odstavek:
For example, there are two people who have Algol conjunct an important planet in their 8th house and something bad always happens to those who hurt them in any way. Their Algol takes revenge on those who had hurt them. I noticed this myself many times with a person I am close to. But it is not the same thing as karma. Karma is something in the law of nature which happens. But Algol goes against this nature and creates a negative karma instead of being karma itself.

Moj Mars je v konj. za Algolom.
Mars je vladar mojega Sonca v 8. hiši.
Sta v sekstilu, Mars je pa še v konj. s Saturnom. Oba sta kotna.

Tisti odstavek o tem, kako smo nagnjeni k taboo in risky dejanjem, pa zame ne drži.

Moram še dodati.
Kopiram...
An example of how Algol affects a person in a chart when their Algol is conjunct the Sun, means something bad happened to their father or a bad phase started in their father’s life (because Sun is the father). The same applies to all other planets and their respective symbols; (moon - mother, mercury - siblings, etc)

Moj Algol ni v konj. s Soncem, je pa z vladarjem Sonca.
Algol pomeni "izgubiti glavo" v dejanskem ali prenesenem pomenu.
Pri mojem očetu je tako, da gre za bolezen možganov.
Srčno upam, da bodo bolezen zavirali oz. blažili simptome pozitivni učinki dobre postavitve mojega Marsa; vpet je v zmaja in nasploh v večjo pozitivno konstelacijo - veliki sekstil oz. Davidovo zvezdo.
« Last Edit: July 11, 2024, 12:20:06 PM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #362 on: July 11, 2024, 11:32:19 AM »

Tole je pomoje najbolj povzet opis kaj se zgodi ja pri Algolu. Niti ne rabimo mi sami, ampak kar vesolje samo poskrbi da se to osebo ustavi.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #363 on: July 11, 2024, 11:36:22 AM »
Ne vem, ali ima veze, ampak v vseh treh primerih je šlo za nepravično in neutemeljeno delanje škode in širjenje laži, za čisto zlobo, meni pa ni bilo treba za zaščito sebe narediti nič. Se je kar odvilo.

Tole sem zdaj "od tebe od mene" skopirala, ker je bilo napisano z nevidnimi črkami.  :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #364 on: July 11, 2024, 03:06:58 PM »
15 krat sem popravila pa sploh ni kazalo. Ne vem kaj šteka  ;D 
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #365 on: July 11, 2024, 03:35:23 PM »
Program te je opetnajstil.  :D