Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Maja draga, če ti je kava že prijela in imaš čas, prosim za rolling dodes.Občutek imam, da sem zasrala neko komunikacijo. Prosim za vpogled, kako se bo odzvala oseba, če jo kontaktiram, ali gre za zamero (zadržanost) ali je skrb odveč (in je samo moja paranoja) in je še odprta za kontakt/pogovor.Hvala ti!
Maja lahko še meni pogledaš na tole vprašanje spodaj🙂Na kaj moram biti pozorna v tem odnosu?
Quote from: sanjalka on January 15, 2021, 01:54:46 PMMaja lahko še meni pogledaš na tole vprašanje spodaj🙂Na kaj moram biti pozorna v tem odnosu? v v 4.Morda bi bilo bolje vprašati, na kaj ti ni treba biti ... Previdnost ne bo odveč. Opazuj, kako stvari stojijo, ni vse vidno na prvi pogled.
Quote from: Pika on January 15, 2021, 09:04:00 AMMaja draga, če ti je kava že prijela in imaš čas, prosim za rolling dodes.Občutek imam, da sem zasrala neko komunikacijo. Prosim za vpogled, kako se bo odzvala oseba, če jo kontaktiram, ali gre za zamero (zadržanost) ali je skrb odveč (in je samo moja paranoja) in je še odprta za kontakt/pogovor.Hvala ti! Kako pa kava prime? Čas je bil, dodlni so bili pa 20 km stran. Nimajo takega dometa. Je bil pa met zdaj in je pokazal Severni vozel v v 12. Neki strahovi so prisotni, se pa oseba res zna držati nazaj, ampak ne bi rekla, da do komunikacije ne bo prišlo. Introvert for life.
Še lahko jaz prosim? Moje vprašanje je, ali mi bo uspelo realizirat idejo in ali bom zaslužila dovolj za preživetje.
Quote from: Manja on January 16, 2021, 12:29:58 AMŠe lahko jaz prosim? Moje vprašanje je, ali mi bo uspelo realizirat idejo in ali bom zaslužila dovolj za preživetje.Severni vozel v v 2.Da.
Imam eno vprasanje za dodeke Kaj mu pomenim?
Quote from: sanjalka on January 27, 2021, 09:35:35 PMImam eno vprasanje za dodeke Kaj mu pomenim? v v 1.Pomeniš, le ne kaže na ravno pravi način, iz katerega bi znala razbrati resnične vzgibe. Poskusi pogledati iz drugačnega zornega kota.