9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
XII - Obešenec - preobrat, prilagajanje, žrtvovanje, izolacija, duhovna samostojnost, višja modrost, odločitve, potencial rasti, spremembe, prehod, meditacija, razsodnost, vztrajnost, sprejemanje, refleksija, opazovanje, mirnost.
Quote from: Maja on February 08, 2022, 10:15:28 AMXII - Obešenec - preobrat, prilagajanje, žrtvovanje, izolacija, duhovna samostojnost, višja modrost, odločitve, potencial rasti, spremembe, prehod, meditacija, razsodnost, vztrajnost, sprejemanje, refleksija, opazovanje, mirnost.No, res je bil obešenec včeraj.
Quote from: sasa on February 09, 2022, 09:53:44 AMQuote from: Maja on February 08, 2022, 10:15:28 AMXII - Obešenec - preobrat, prilagajanje, žrtvovanje, izolacija, duhovna samostojnost, višja modrost, odločitve, potencial rasti, spremembe, prehod, meditacija, razsodnost, vztrajnost, sprejemanje, refleksija, opazovanje, mirnost.No, res je bil obešenec včeraj. Kaj pa je obviselo?
Morda se umaknem s corono, sem imela bližnje in daljše srečanje z okuženo sodelavko. Konkreten čas smo sedeli na kavi zjutraj ... Če je zdaj ne dobim, me pa že skoraj lahko zmeljejo v prah za zdravila.
Bljah karta za danes... 5 mečev: poraz, izguba, umik in neuspeh...
Notri smo bili ...
Quote from: Maja on February 10, 2022, 12:16:10 PMNotri smo bili ... Šmorn. No mi bi te še imeli v nezmleti obliki, hkrati pa upam da ostaneš bp 😆
Quote from: Tejka on February 10, 2022, 12:22:40 PMQuote from: Maja on February 10, 2022, 12:16:10 PMNotri smo bili ... Šmorn. No mi bi te še imeli v nezmleti obliki, hkrati pa upam da ostaneš bp 😆Maja, tudi jaz se spet podpišem tu Pismo, jaz se danes samo podpisujem