Author Topic: Vodstvo boginj  (Read 8097 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Manja

• Veteran
Re: Vodstvo boginj
« Reply #15 on: February 27, 2020, 08:24:48 AM »
Kaj moram prav zdaj vedeti?
Draga Azeleja, tebi se je oglasila boginja Nemetona, ki ti priporoča, da postaviš oltar ali obiščeš mesto moči, da se boš lahko povezala z Božanskim.
Božansko je v tebi. Povežeš se lahko na več načinov. In ni pomembno, katerega izberes, ampak, da se povežeš čim bolj pogosto. Priporoča ti tudi, da svoj dom očistiš vseh negativnih energij.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #16 on: February 27, 2020, 08:30:21 AM »
Lahko še jaz prosim za eno splošno?
Draga Maja, tebi se oglaša boginja Izolda. Sporoča ti, da je ljubezen, ki si jo izkusila, večna, ne glede na okoliščine.
Ko ti je hudo, se poveži z naravo. Pojdi v gozd, med živali. Zdravljenje se bo pričelo od znotraj navzven. Pravi, da je kljub težavam, ki se pojavijo, potrebno zavedanje, da je ljubezen močna in premaga vse. Sporoča ti tudi, da je nekdo od tvojih ljubljenih, ki je v večnosti, srečen.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #17 on: February 27, 2020, 08:34:17 AM »
prosim na splošno kaj me čaka v letu 2020.
Draga Jane, tebi boginja Freja sporoča, da moraš sprostiti svoj pustolovski duh. Moraš tvegati in si drzniti.
Neka tvoja želja, ki je full velika.. Moraš jo začet realizirat in ko bo uspeh tu, ne pozabi proslaviti. Zavedaj se svoje moči, svoje kreativnosti. Uspeh je na strani pogumnih. Srečno. :)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #18 on: February 27, 2020, 08:38:23 AM »
Super. Tudi jaz prosim za karto - zanima me za zanositev.
Draga purple, tebi sporoča boginja Cordelia, da si že predolgo v zaprtem prostoru, da moraš iti ven in se nadihati svežega zraka.
Boginja govori o ujetosti. V tvojem primeru to razumem kot tvojo stisko, strah, kdaj boš zanosila. Cordelia pa ti govori, da moraš to spustiti, se sprostiti in iti ven iz teh okvirjev. Pojdi v naravo, uživaj življenje. Bolj kot si v krču, težje bo uresničiti sanje. Moraš bit svobodna. Samo tako lahko začnejo k tebi pritekati stvari, ki si jih želiš oz. so ti namenjene.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #19 on: February 27, 2020, 08:44:02 AM »
Tudi jaz se priporočam za vodstvo boginj.  Kakšno je sporočilo zame v tem trenutku. :-*
Draga Rena, tebi se oglaša boginja Bast. Sporoča ti, da je tvoja neodvisnost temelj tvoje moči in uspeha.
Pravi, da se sicer lahko posvetuješ z drugimi, ampak da odločitev podaš ti in to je največji čar. Zavedaj se tega in bodi ponosna na to. Pravi ti, da se moraš pustiti razvajati. Karkoli pač zate to pomeni. Ali greš v samoto, ali kaj drugega.
Pa še ena zanimivost. Priporoča ti, da si omisliš mačko, če je še nimaš. Če pa jo imaš, pa ji daj več pozornosti. Ali kakšnemu drugemu hišnemu ljubljenčku. Ampak posebej poudarja mačko. 🐱

Offline Manja

• Veteran
« Reply #20 on: February 27, 2020, 08:47:19 AM »
Prosim za kartico :-*
Draga Missy, tebi se prav tako oglaša boginja Freja. Bodi drzna, tvegaj, sprosti svoj pustolovski duh.
Ne igraj na karto gotovosti, ampak se podaj v smer, kamor te vleče srce. Uspeh prinaša resnična predanost uresničevanju tvojih sanj. Predstavljaj si jasno sliko uspeha in se bo uresničil.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #21 on: February 27, 2020, 08:53:24 AM »
Kakšen nasvet mi lahko dajo boginje za marec, prosim.
Draga Lumpi, tebi se oglaša boginja Pele. Pravi, da moraš biti poštena do sebe in se vprašati, po čem resnično hrepeni tvoje srce.
Iztegni in razpri svoje roke, da objameš svoje sanje. Prisluhni svojim sanjam. Sanje vzbudijo mogočen izbruh strasti v tvojem življenju. Ne boj se svoje strasti, saj te bo spontano gnala naprej, te spodbujala in oživljala. Ko plešeš v ritmu svojega življenja, si resnično živa.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #22 on: February 27, 2020, 08:54:00 AM »
Če sem koga izpustila, me prisim opomnite. 🤗

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #23 on: February 27, 2020, 09:06:09 AM »
Kaj moram prav zdaj vedeti?
Draga Azeleja, tebi se je oglasila boginja Nemetona, ki ti priporoča, da postaviš oltar ali obiščeš mesto moči, da se boš lahko povezala z Božanskim.
Božansko je v tebi. Povežeš se lahko na več načinov. In ni pomembno, katerega izberes, ampak, da se povežeš čim bolj pogosto. Priporoča ti tudi, da svoj dom očistiš vseh negativnih energij.

Manja, hvala.  :-*
Pravo sporočilo ob pravem času.  :)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #24 on: February 27, 2020, 09:30:23 AM »
Me veseli ❤️🤗

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #25 on: February 27, 2020, 11:46:49 AM »
Tudi jaz se priporočam za vodstvo boginj.  Kakšno je sporočilo zame v tem trenutku. :-*
Draga Rena, tebi se oglaša boginja Bast. Sporoča ti, da je tvoja neodvisnost temelj tvoje moči in uspeha.
Pravi, da se sicer lahko posvetuješ z drugimi, ampak da odločitev podaš ti in to je največji čar. Zavedaj se tega in bodi ponosna na to. Pravi ti, da se moraš pustiti razvajati. Karkoli pač zate to pomeni. Ali greš v samoto, ali kaj drugega.
Pa še ena zanimivost. Priporoča ti, da si omisliš mačko, če je še nimaš. Če pa jo imaš, pa ji daj več pozornosti. Ali kakšnemu drugemu hišnemu ljubljenčku. Ampak posebej poudarja mačko. 🐱

Draga Manja. Najlepša hvala, da si posredovala sporočilo boginj zame  :-*. Mi pomeni to sporočilo. Glede mačke bo pa težka... po moje, da bi mi dal mož na izbiro on ali mačka, hehe  :o. Mogoče pa se bosta starejši sin in punca priselila nazaj v domači kraj in skupaj z njima njuni mački, pa ju bom tam lahko večkrat cartala.  :laugh: