Author Topic: Korona virus skozi astrologijo  (Read 10174 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Korona virus skozi astrologijo
« on: March 15, 2020, 08:51:00 AM »
Kopiram iz Facebooka:

CORONA VIRUS
[/color][/size]26. december 2019
Je bil mrk oz. solarna eklipsa, ki je odprla svoja kozmična vrata in nam pokazala, na katerih področjih bo prišlo do velikih in obsežnih svetovnih dogodkov v naslednjih šestih mesecih. Planet Jupiter, ki je bil ožgan in hkrati v konjunkciji s Sončnim mrkom, v svojem največjem padu. Le to nam dodatno nakazuje, da se bo dogajanje aktiviralo in razširilo na velike mase ljudi. Cel stelij (J vozla, Jupitra, Sonca, Saturna, Plutona in Merkurja) ter mrk na južnem vozlu, je preko svojega dispozitorja Saturna v konjunkciji z Plutonom, planetom ki je povezan z odplačevanjem karme in s soočanjem z določenimi stvarmi, ki jih moramo sami sprejeti in razčistiti. Pluton zahteva popolno prečiščevanje in regeneracijo.
10. januar 2020
je bil Lunarni mrk v opoziciji z dispozitorjem Saturnom decembrskega mrka. Sonce in Merkur sta prišla v konjunkcijo z njim. In takrat se je začelo OSVETLITEV in soočanje (uradno in počasi se je začelo govoriti o bolezni, a……?).
12. januar 2020
je ena od največjih in najtežjih malefičnih planetarnih konjunkcij Saturna in Plutona v Kozorogu. Ta konjunkcija v Kozorogu je bila nazadnje leta 1518 in je v 15. stoletje prinesla veliko epidemijo kuge. Ne glede na to, da je Saturn tukaj v svojem domu in torej zelo močan, da bi lahko »šel skozi Plutona«, je ta od njega zahteval in mu ukazal sprejeti njegove pogoje, spremembe in preobrazbe…..
Viroza je začela svoj pohod… Jupiter, ki je v Kozorogu na svojem največjem dnu, se je začel širiti na najslabši možni način. Pri tem se ni oziral in ni varčeval s tem, kdo bo plačal, na kakšen način bo plačal in koliko bo plačal, zbudi pohlep.
Pluton in Saturn v znamenju Kozorogu sta ekonomija, finance, politika… Jupiter, kot predstavnik največjega bogastva v konjunkciji s Plutonom zahteva samo še večje zaslužke, pa čeprav na najslabši možni način, saj sta oba največji denar in največje bogastvo. Na drugi strani so veliki borzni, delničarski in finančni padci.
In zakaj spet samo stari in kronično bolni ljudje? Zato, ker se vse dogaja v Kozorogu. Saturn je v svojem znamenju, s tem dodatno opiše stare, bolne, uboge, hkrati pa seje strahove med ljudi. Sam januarski mrk je vse to »aktiviral« na širšem področju.
Kdo je najbolj na udaru v naslednjih šestih mesecih na kakršen koli način ali celo zdravstveni ravni? Predvsem tisti, ki imajo slabo položen planet v svoji natalni karti na 22 stopinji Kozoroga, Tehtnice, Ovna in Raka. Lev in dvojček na 22 stopinji se bosta soočala z finančnimi in zdravstvenimi problemi. Tisti, ki imajo dobro položen planet na 22 stopinji Rib, Device, Bika ali Škorpijona imajo pred sabo zelo dobro leto, ne samo na finančnem ampak tudi na drugih področjih.
[/font]
[/color][/size]In do kdaj tako….?[/font]
[/color][/size]14. marec 2020
tranzitni Jupiter je v konjunkciji s Soncem iz karte konjunkcije Saturna in Plutona. Prihaja vrhunec OZAVEŠČANJA, reda, discipline in sprejemanje odgovornosti in soodgovornosti do sebe in drugih.
19. marec 2020
tranzitna Jupiter in Mars sta v egzaktni konjunkciji s konjunkcijo Saturna in Plutona iz 12. januarja. To pomeni finančni kolaps – na borzah, delnicah, monetarnem denarju. Istočasno pomeni bogatitev na drugi strani in to na škodo bolnih, siromašnih in tistih, ki si niso zaupali.
Hkrati prihaja do vrhunca – maksimuma širjenja corona virusa po celem svetu.
Mars je tukaj najmočnejši in zelo militanten. A vse ker je povezano s Plutonom mora biti po tiho, zahrbtno, mora se dogajati v največji tišini, globini, tajnosti. Situacija je zelo napeta. Možni so nemiri v nekaterih delih sveta, lahko tudi brutalni napadi.
Saturn je na svoji zadnji, 29. stopinji. Ker v zadnjem izdihljaju prinaša razne omejitve, zapiranja, umirjanja, opreznosti, negotovosti. Mnoge stvari bo ozemljil. Od letal, do potovanj, kot tudi življenjskih potrebščin.
22. marec 2020
Saturn prehaja v znamenje Vodnarja. Vodnar je sinonim za nove, sodobne stvari, humanost, povezovanje, internet, solidarnost, pomoč. Istočasno se ljudje na svetu začenjajo navajati na delo preko omrežij (online), interneta, druženje preko družabnih omrežij. To je učenje in tlakovanje poti v bodočnosti. Da se odpremo epohalni komunikaciji na daljavo.
23. marec 2020
tranzitna Mars in Pluton sta v egzaktni konjunkciji. To predstavlja zelo napeto situacijo, eskalacijo, ki lahko pripelje do globljih militantnih problemov v svetovnem merilu, pojavili se bodo problemi z migranti, kot tudi sami jih bodo imeli.
01. april 2020
kot da je vse za nami, pa in corona virus. Šli smo skozi vse krize in vse ker se nam je dogajalo, bomo dojeli kot da nam je samo odprlo nova življenjska poglavja. Človek se ni niti zavedal, da vse to zmore.
Začela se bodo odpirati humanitarna vprašanja za človekovo boljše življenje, hkrati pa tudi bolj pozitiven odnos do migrantov. Čeprav bomo na corona virus pozabili, se bomo nanj spomnili znova julija, ko se bodo nekje še soočali z njim.
21. december 2020
na solsticij v zimskem času, se začenja nova življenjska doba po 400 letih, ko sta bila konzervativni Saturn in plemeniti Jupiter v konjunkciji v znamenju Vodnarja, vladarja Urana, ki ga povezujemo s kozmičnim Umom.
[/font]
[/color][/size]astrologinja Lenka Stanič[/font]
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Korona virus skozi astrologijo
« Reply #1 on: March 15, 2020, 09:12:13 AM »
Jaz imam luno na 22 bika. Ne vem a naj v to štejem tudi plutona, ki je skoraj na 22 tehtnice? Sine ima luno v levu na 21'57 ne vem a naj jo štejem zraven ali ne?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #2 on: March 16, 2020, 09:13:47 AM »
Jane, jaz imam na tej stopinji  :So.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #3 on: March 16, 2020, 09:18:20 AM »
V tej situaciji ne moremo mimo teorij zarote. Morda so resnične, morda ne, tu ne bomo našli skupnega jezika.
Prepričana sem, da nismo dali tudi svojih misli v karanteno in da je marsikdo pomislil, kaj se dogaja v odsotnosti naše pozornosti.
Danes sem opazila, da je problematika migracij popolnoma potihnila, pa je bila tik pred "izbruhom" virusa še kako aktualna. Dlje zaenkrat ne bi razpravljala.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #4 on: March 16, 2020, 10:49:46 AM »
Jane, hvala za tole posredovanje. Sem hotela že včeraj to zahvalo napisat, pa je bil na forumu očitno virus.
Prepričana sem, da planeti krojijo naša življenja. Človek obrača, bog (planeti) pa obrne. Tiste povezave v januarju so bile res težke.
Jaz imam na 22 stopinji  :Sk severni vozel. Sin in hči imata  :So na 21 oz 22 stopinji ribe (sta rojena 12 oz 13 marca, dve leti razlike). Mi je zanimivo spremljat astro dogajanje.
Bodite zdravo in dobro  :-*

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #5 on: March 16, 2020, 02:13:55 PM »
Jaz imam Jupiter na 22° kozoroga v 4. hiši v steliju z Marsom in Plutonom. Mi lahko kdo pove, kako se mi bo to odražalo?

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #6 on: March 16, 2020, 02:38:11 PM »
Lumpi, ta tranzitni stelij v kozorogu imamo vsi, sicer v različnih hišah. Res imaš ti natalni  :J na 22 stopinji, vendar v strelcu, tako da te konjunkcije nimaš. Kaj ti pa prinaša ... je vprašanje, ki nima pravilnega odgovora. Kdo bi si mislil, da bomo na osnovi težkih januarskih astro dogajanj priča koronavirusu? :o

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #7 on: March 16, 2020, 03:14:19 PM »
Lumpi, še to, imava zelo, zelo podobno razporeditev hiš med znamenji. Jaz  obe glavni osi na 6/7 stopinj, ti na 8/9, imam na sumu, da si bova marsikatero skupno izkušnjo podelili. ;)

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #8 on: March 16, 2020, 04:11:48 PM »
Hvala Cvetka. Upam, da nama bo potekalo vse s čim manj stresa  🤗

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #9 on: March 16, 2020, 04:40:34 PM »
Jaz na teh stopinjah nimam osebnih planetov ... Mene se bo zgleda ognilo. Kar pa ne pomeni, da se me ne tiče ... Meni, vsaj trenutno, pride karantena s koronavirusom zelo prav ...
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #10 on: March 16, 2020, 11:22:26 PM »
Jane, jaz imam na tej stopinji  :So.

a veš, da nikoli nisem opazila da imava sonce in luno v opoziciji :) No sej ying yang pa to :)

Ja načeloma naj bi bili škorpijoni in biki OK, čeprav moja luna neke super pozicije vsaj po mojem mnenju nima no.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #11 on: March 16, 2020, 11:23:52 PM »

Jaz imam na 22 stopinji  :Sk severni vozel.

ga imaš na isti stopinji kot moja hči in moj dragi.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #13 on: April 05, 2020, 11:07:09 PM »
1. april je mimo, a še zdaleč ne moremo reči, da smo pozabili na coronavirus ...  ???
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #14 on: April 07, 2020, 03:33:31 AM »
Nocoj sem na Facebooku klepetal z Nikolo Stojanovičem. Tudi on pravi, da je to vse narejeno, torej bo ta virus tudi šel. Vendar kar njega bolj skrbi, je vojna. Vsakdo, ki je pri sebi bi se moral umakniti nekam na vas.  Tam bo ostalo mirno in hrana naj bi bila.     Potem mi je dal še link od njegovega zadnjega videa, se izplača pogledati. 

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858