Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

THETA HEALING - izkušnje, vprašanja II.

<< < (44/61) > >>

Gaia:

--- Quote from: darchi on January 02, 2009, 10:21:31 AM ---Pozdravljeni praktiki,

Ima kdo od vas izkušnje z zdravljenjem oz pomočjo avtističnemu otroku?
Hvala in še naprej lepe proste dni vam želim,
Darja

--- End quote ---

Jaz na žalost nimam.

Goga

Tea:
Tudi sama nimam direktne izkušnje.

Bi pa dodala iz astrološke plati tole

1. je diagnoza postavljena? Od koga?

2. V astrološki karti se to vidi po planetih postavljenih na vzhodnem polu, z močnim Saturnom, elementom zemlje ali vode. Znamenje Raka je bolj nagnjeno k temu pojavi, prav tako Devica delno pa tudi Škorpijon in Kozorog, ali seveda prevladujoča komponenta teh energij.

3. Kako je s starši /dednost/ Avtizem se namreč lahko zamenjuje tudi s psihozo, ali pa shizofrenijo.......

Vsekakor pa bi se jaz najprej lotila staršev oz. starih staršev in njihovih prepričanj.

In seveda dobrodošla Darja na forumu

ang:

darchi:
Najlepša hvala Tea,

Diagnoza je postavljena s strani uradne medicine.

Rojstnih podatkov nimam. Jih bom pa prosila, če se kdaj lotim primera. Jaz sicer bolj poznam djotiš (le osnove), a zaenkrat mislim, da nam rojstna karta pove, kje so naše šibke točke in fokus našega dela, ki ni nujno naša zapečatena usoda. Se priporočam za diskusijo o tem, če se kdaj lotim še z astrološkega vidika.

Starše do določene mere poznam, ker sta vrstnika iz mojih osnovnošolskih dni. Zaenkrat sploh ne vesta s čim se ukvarjam (TH, EFT) in mislim, da tudi sicer nista iskala nobene alternativne pomoči. Je pa očka v stiku z mojo mamo in že več kot leto po tej poti nehote dobivam informacije in ves čas se mi zdi, da me preganjajo, kot da moram jaz nekaj storiti. Do sedaj sem vedno govorila, naj poiščejo koga, npr homeopata, če gre slučajno za posledice cepljenja  (OMR), to sem komentirala moji mami seveda. In zdaj kar naenkrat čutim (saj prej sem tudi, a sem to zatirala), da moram ponuditi pomoč, kljub neizkušenosti. In me je seveda strah in se prepričujem, saj me ni nihče prosil. Dilema!

Se pa zelo strnjam, da bi se morala lotiti tudi, če ne, najprej staršev.

Kako ravnate ob takih impulzih, ko ni direktne prošnje, vam pa ne da miru. In kaj menite o avtizmu, ali ga imamo pravico "spreminjati"?

Hvala za dobrodošlico!

Iza:
Welcome on board Darchi!  :-*

Sama nimam izkušnje, sem pa govorila z eno gospo, ki je avtističnega  otroka popolnoma pozdravila.
Ugotovila je, da je bil v prešnjem življenju Američan (zato je tudi v tem življenju najraje jedel hamburgerje in pil coca colo) in da je kot majhen otrok umrl mučne smrti (cca. 7 let) skupaj z enim prijateljem iste starosti.
Ko se je rodil (v tem življenju) je bila v njegovi avri tudi entiteta tega prijatelja. Ker je bil z njim tako močno povezan, se ni "odzival na to življenje".
Ko so odstranili to vgnezdeno entiteto, se je stanje takoj začelo izboljševati, deček je postal "normalen", zdravniki so postavili diagnozo, da avtizma nima več.
To je sicer le en primer.
Tudi jaz sem že slišala, da je avtizem lahko posledica cepljenj.
Baje se da ogromno narediti tudi s pravilno dieto. Kako leto nazaj sem brala knjigo, ki jo je napisal 12letni deček z Aspergerjevim sindromom (oblika avtizma, ki ni tako izrazita - baje ga ima tudi Bill Gates), imel pa je tudi enega avtističnega brata. Mama je sicer naredila celo ekspertizo, a s pravilno prehrano so otroci zelo napredovali...

Zakaj misliš, da avtizma ne bi imeli pravice "spreminjati"?

Kar se pa tiče pomoči s TH, te pa povsem razumem. Tudi sama sem mnogokrat v situacijah, ko vem, da bi lahko pomagala, a ne vem ali naj ponudim ali ne.  ;) Učili so nas, da "pomagamo", če nas prosijo, a ne?  ;D :P
Sedaj rečem, če čutim tako. In potem se ljudje oz. starši sami odločijo ali želijo ali ne. In se prav nič ne sekiram, če kao preslišijo  ;)....

Lep dan!

Iza

darchi:
Hvala Iza!
Hvala za ta primer, si mi dala nekaj idej, kaj vse bi bilo potrebno pogledati.

Glede spreminjanja sem imela v mislih dejstvo, da gre za malega otroka, ki se ne odziva na okolico in je tako še manj sposoben izraziti svojo voljo, kot zdravi otroci in da pravzaprav ne vemo, zakaj si je duša izbrala takšno izkušnjo. Hočem reči, da še vedno ne ločim povsem, katere odgovore mi daje višji jaz, ali pa Kreator, ali pa moj Ego, ali moj razum, ko gre za bolj kočljive situacije. Seveda če bi bil otrok moj, ne bi pomišljala. No, saj zdaj sem si pa sama odgovorila, kajne.

Lep pozdrav.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version