Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

THETA HEALING - izkušnje, vprašanja II.

<< < (45/61) > >>

Tea:

--- Quote from: darchi on January 02, 2009, 03:18:57 PM ---Najlepša hvala Tea,

Diagnoza je postavljena s strani uradne medicine.

Rojstnih podatkov nimam. Jih bom pa prosila, če se kdaj lotim primera. Jaz sicer bolj poznam djotiš (le osnove), a zaenkrat mislim, da nam rojstna karta pove, kje so naše šibke točke in fokus našega dela, ki ni nujno naša zapečatena usoda. Se priporočam za diskusijo o tem, če se kdaj lotim še z astrološkega vidika.

Starše do določene mere poznam, ker sta vrstnika iz mojih osnovnošolskih dni. Zaenkrat sploh ne vesta s čim se ukvarjam (TH, EFT) in mislim, da tudi sicer nista iskala nobene alternativne pomoči. Je pa očka v stiku z mojo mamo in že več kot leto po tej poti nehote dobivam informacije in ves čas se mi zdi, da me preganjajo, kot da moram jaz nekaj storiti. Do sedaj sem vedno govorila, naj poiščejo koga, npr homeopata, če gre slučajno za posledice cepljenja  (OMR), to sem komentirala moji mami seveda. In zdaj kar naenkrat čutim (saj prej sem tudi, a sem to zatirala), da moram ponuditi pomoč, kljub neizkušenosti. In me je seveda strah in se prepričujem, saj me ni nihče prosil. Dilema!

Se pa zelo strnjam, da bi se morala lotiti tudi, če ne, najprej staršev.

Kako ravnate ob takih impulzih, ko ni direktne prošnje, vam pa ne da miru. In kaj menite o avtizmu, ali ga imamo pravico "spreminjati"?

Hvala za dobrodošlico!

--- End quote ---

Saj ne spreminjamo ničesar mi sami. Vse se dogaja med kreatorjem in osebo, za katero samo naročimo zdravljenje.  ;)

darchi:
Ja, seveda!!! Vidiš to je moj Ego. Hvala!!!
Darja

Gaia:

--- Quote from: Iza on January 02, 2009, 03:40:29 PM ---Kar se pa tiče pomoči s TH, te pa povsem razumem. Tudi sama sem mnogokrat v situacijah, ko vem, da bi lahko pomagala, a ne vem ali naj ponudim ali ne.  ;) Učili so nas, da "pomagamo", če nas prosijo, a ne?  ;D :P
Sedaj rečem, če čutim tako. In potem se ljudje oz. starši sami odločijo ali želijo ali ne. In se prav nič ne sekiram, če kao preslišijo  ;)....

Iza

--- End quote ---

Draga Iza,

Sama delujem enako.

:-* Goga

Tejka:
Ojla!
Imam vprašanje za prijateljico Jano in ker nekako ne pridem do odgovora se obračam na vas z njenim dovoljenjem.
Namreč že praktično celo življenje privlači tip moškega, ki jo vedno in večno vara. Zdaj jo je zaradi druge ženske zapustil mož po 11ih letih zakona. Sva iskali kaj je tisti vzorec, ki ga ima, da se ji to neprestano dogaja. Niti mi ni jasno, moža namreč poznam in mu česa takega ne bi prisodila, vem pa tudi, da je zanj naredila vse in še več.
Ima katera/i od vas izkušnje s čim takim?
lp
T.

darchi:
Nimam izkušenj, a prvi prebjisk, ki sem ga dobila ob branju je bil, da ni toliko pomembno, da jo varajo, kot to, da jo zapustijo. Zakaj? Kakšna je njena somovrednost, koliko se spoštuje, se zdi sama sebi dovolj dobra, da jo ima kdo rad, da jo spoštuje, torej ali se ceni, občuduje, ima rada. Je dobila od staršev, očeta potrditev, sprejemanje?

Lep dan želim, Darchi

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version