Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol 67. del.  (Read 51259 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol 67. del.
« Reply #540 on: November 21, 2020, 03:32:43 PM »
Tudi to sem rekla.  :D

No, jaz sem se zraven smejala.  ;D
Ta zategnjeni se režimo, ta zabavni so pa resni.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #541 on: November 21, 2020, 03:45:11 PM »
Če si premislila predno si odklonila večerjo in si prepričana, da imaš prav, se nehaj obremenjevati s tem. Tudi oni bi se morali zamisliti, ali je bilo pametno organizirati nekaj takega. Nekaj besed bo še krožilo okoli tega, ampak upam, da se bo vse počasi umirilo in postavilo na pravo mesto. Si pa verjetno že navajena, in prijatelji tudi, da so tvoje reakcije direktne in hitre. Tudi jaz bi najbrž v sedanji situaciji  odklonila, verjetno že v fazi priprav na ta dogodek in na bolj mehak način.🤗

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #542 on: November 21, 2020, 05:43:07 PM »
Hvala, Lumpi.  :-*
Je vse ok, nihče ničesar zameril.
Preveč informacij neposredno od ljudi, ki prebolevajo virus, med drugim moje sodelavke.
Pravijo, da je precej hudo in težje od običajne gripe.
Nimajo pojma, kje so se okužili. Je pa res, da niso izključno čepeli doma. Druženja z "zdravimi", na primer.
Nekaj jih je tako zdelanih, da običajnih opravil niso sposobni, ker so čisto izčrpani. Pa so mlajši od mene.

Zame dovolj zgovorni podatki.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #543 on: November 21, 2020, 05:45:07 PM »
Lepa beseda ne zaleže ...
Tu je vsak sebi svoj dohtar.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #544 on: November 21, 2020, 08:06:07 PM »
Pokasirala v glavo, da bo zaradi mene šlo v kanto nekaj kil škampov in morskih žab.  ::)

Ne morem verjeti, da niso računali na mojo smotanost, ko so jih nabavili.

Se strinjam z napisanim, Maja.

Uf, Pika ti pa veliko poješ :o ;D
« Last Edit: November 21, 2020, 08:07:43 PM by sanjalka »
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #545 on: November 21, 2020, 08:48:30 PM »
Haha Sanjalka!  ;D ;D
Pojedina bi se razdelila med 7 ljudi.
Sicer pa ja, pojem kar veliko.  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #546 on: November 21, 2020, 11:04:05 PM »
Noč.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #547 on: November 22, 2020, 03:39:16 PM »
Dober dan! Evo, se javljam tudi jaz. Covid pozitivna. Zaenkrat nič hujšega, razen rahlo zabasanega nosu ter brez pravega vonja in okusa. Nimam pa nikakršne vročine ali utrujenosti.

Pa sem se držala dokaj zase, razen službe. Pa vseeno virus nekako že pride do tebe. Sedaj sem karantenska še naslednji teden, pa bom k sreči lahko delala od doma, da ne bom ravno bolniška varianta. Vseeno pa ni prijetno, itak. Mene so takoj poslali domov (jaz nisem imela simptomov takih, je pa zaradi stika s COVID pozitivnim, ki sem ga imela, mi bilo naročeno, naj grem domov, takoj sem se pa naročila tudi na test), ravno tako je šel domov moj sodelavec, ki sedi najbližje meni, čeprav na pravilni razdalji. Ampak ja, mi lahko vsi delamo od doma ....

Dejstvo pa je, da če hodiš naokoli, boš slej ko prej dobil nekaj. Jaz nimam druženj, nikakršnih. Tudi po službi ne ostajam dol in ne pijem piva, kot nekateri moji sodelavci. Moj oče se drži doma že 14 dni, ravno tako mati. Nikamor ne hodimo. Ljudi pa nekatere res briga. Zame mi je vseeno, jaz sem že prišla čez čisto ok. Če ne bi stik moj povedal, da je pozitiven, ne bi niti pomislila, da sem tudi jaz. Odvzem mi je bil totalna travma, pa imam res visok prag bolečine. Ampak takšno pač je stanje, nimamo kaj. Pazit je treba nase, res. Čeprav sem sama omejila stike, vem, da bi jih morda lahko še bolj. Predvsem na enem delu ... Srečna bom že, če od mene dalje ne bo nihče drug dobil (beri sodelavci v pisarni, z ostalimi se itak nisem družila).
9ZK 674

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #548 on: November 22, 2020, 04:44:05 PM »
Ja, korono lahko dobiš kjerkoli. Jaz sem jo v bolnici na intenzivnem oddelku. Po obnašanju zdravstvenega osebja nisem ugotovila, da bi bil kdo okužen, le naslednji dan so me preselili in rekli da sem bila v stiku z okuženim. Tretji dan od takrat so me odpustili domov in šele 5 dni kasneje so se mi pojavili znaki corone - vročina, izguba okusa, precej nizek pritisk.
Doma sem preživljala karanteno še dober teden daljšo od običajne 10 dnevne. Patronažna sestra, ki se je tudi držala vseh zaščitnih ukrepov in pomaga tudi na urgenci je povedala, da virus še kar nekaj dni kroži po zraku in se je boljše še malo držati izolacije. Sedaj sem izven tega in upam, da se ne bo ponovilo. Ni še povsem jasno, koliko in če sploh je oboleli imun na virus. 

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #549 on: November 22, 2020, 06:29:54 PM »
Uf, Saša. Drži se.
Ja, verjetnost, da korono pokasiraš, je že zelo visoka.
Za odvzem sem pa tudi jaz slišala, da boli. Vsaj nekatere.
Mene bi zagotovo, prag bolečine imam zelo nizek.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #550 on: November 22, 2020, 07:03:31 PM »
Saša objem in naj mine cim prej in cim lazje...
Uf, jaz sem totalen zajec za vse kar je povezano z zdravstvenimi ustanovami :blank:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #551 on: November 22, 2020, 07:29:42 PM »
Mene odvzem za test na korono ni nič bolel. Je pa pomembno, kako nežen je tisti ki ga opravi. Meni so šli naravnost, počasi in z občutkom noter in ni bilo boleče. Ko pa gledam, kako nekateri krožijo in grobo rinejo palčko pa sem prepričana, da ni prijetno.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #552 on: November 24, 2020, 12:29:24 PM »
Dober dan! Kako smo kaj? Se javljam iz karantene in dela od doma.  :laugh:
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #553 on: November 24, 2020, 04:07:38 PM »
Dober dan.

Dva dneva imam neke čudne simptome, glavobol in vrtoglavico...v glavnem špasno se počutim. Ena oseba od mojih domačih je danes dobila pozitiven izvid na korono. Znakov nikakršnih. Ne vem ne vem, če se ni pri meni skuhal ta "hudiček". Zaenkrat sem se dala v karanteno in napisala mail osebnemu zdravniku.

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #554 on: November 24, 2020, 05:15:12 PM »
Pazi nase Rena. S simptomi je pa različno. Jaz glavobola in vrtoglavice nisem imela, so pa takrat ko so mi naredili test (urgentne zdravstvena služba je prišla k meni na dom) ugotovili, da sem imela zelo nizek pritisk, pri čemer se lahko pojavi tudi vrtoglavica.
Rena, držim pesti zate in za tvoje zdravje.