Dober dan! Evo, se javljam tudi jaz. Covid pozitivna. Zaenkrat nič hujšega, razen rahlo zabasanega nosu ter brez pravega vonja in okusa. Nimam pa nikakršne vročine ali utrujenosti.
Pa sem se držala dokaj zase, razen službe. Pa vseeno virus nekako že pride do tebe. Sedaj sem karantenska še naslednji teden, pa bom k sreči lahko delala od doma, da ne bom ravno bolniška varianta. Vseeno pa ni prijetno, itak. Mene so takoj poslali domov (jaz nisem imela simptomov takih, je pa zaradi stika s COVID pozitivnim, ki sem ga imela, mi bilo naročeno, naj grem domov, takoj sem se pa naročila tudi na test), ravno tako je šel domov moj sodelavec, ki sedi najbližje meni, čeprav na pravilni razdalji. Ampak ja, mi lahko vsi delamo od doma ....
Dejstvo pa je, da če hodiš naokoli, boš slej ko prej dobil nekaj. Jaz nimam druženj, nikakršnih. Tudi po službi ne ostajam dol in ne pijem piva, kot nekateri moji sodelavci. Moj oče se drži doma že 14 dni, ravno tako mati. Nikamor ne hodimo. Ljudi pa nekatere res briga. Zame mi je vseeno, jaz sem že prišla čez čisto ok. Če ne bi stik moj povedal, da je pozitiven, ne bi niti pomislila, da sem tudi jaz. Odvzem mi je bil totalna travma, pa imam res visok prag bolečine. Ampak takšno pač je stanje, nimamo kaj. Pazit je treba nase, res. Čeprav sem sama omejila stike, vem, da bi jih morda lahko še bolj. Predvsem na enem delu ... Srečna bom že, če od mene dalje ne bo nihče drug dobil (beri sodelavci v pisarni, z ostalimi se itak nisem družila).