PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pika, še povezava. Kaj hočem, EMŠO me daje ali kaj Ali pa glavo napolnjeno z neumnosti 😜https://www.zurnal24.si/slovenija/vlada-pravkar-sprejela-odlocitev-glede-hrvaske-351973?utm_medium=push&utm_source=pushpushgo&utm_campaign=CampaignName
Meduze se meduzajo. ... ... ... ... ... ... ...
Pa se off topic, a se koga zajebava in ne more postat ce ne zadosti kriteriju 10 besedam in 60 znakom? Mi skoz te napake javlja ze cel teden ce hocem kaj na forum napisat.
Quote from: Jane on August 24, 2020, 06:22:29 PMPa se off topic, a se koga zajebava in ne more postat ce ne zadosti kriteriju 10 besedam in 60 znakom? Mi skoz te napake javlja ze cel teden ce hocem kaj na forum napisat.Vsi imamo ta problem, tako da si pomagamo z belimi pikicami. Glej spodaj. ...... ... ........ ... ....... .. ... ......... ... .....
Quote from: Pika on August 24, 2020, 06:56:43 PMQuote from: Jane on August 24, 2020, 06:22:29 PMPa se off topic, a se koga zajebava in ne more postat ce ne zadosti kriteriju 10 besedam in 60 znakom? Mi skoz te napake javlja ze cel teden ce hocem kaj na forum napisat.Vsi imamo ta problem, tako da si pomagamo z belimi pikicami. Glej spodaj. ...... ... ........ ... ....... .. ... ......... ... .....in zdej naj vedno te pike pišem? Kaj pa je fora? A ne moremo te bedaste omejitve stran dat